Sevgilimi anlamak istiyorum kızlar yardimci olun

Pelinnmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
70
23
3
33
Sevgilimin dilinden anlamıyorum 4 sene oldu bi türlü mutlu edemiyorum senin yanımda hissetmiyorum diyo bana ne yapabilirim kızlar lütfen akıl verin bana

Sevgiline sor ne yapabileceğini, biz nasıl bilelim. İlgilen, sev, sar, öp, seviş, önemse. Seven insanın yaptığı şeyler işte.

Ya her ilişkide olur böyle tartışmalar ama ne bileyim yanımda hissetmiyorum. Derken ne demek istemiş olabilir

Ya her ilişkide olur böyle tartışmalar ama ne bileyim yanımda hissetmiyorum. Derken ne demek istemiş olabilir
Şöyle söyliyim sevgisinden eminim ama 4 senedir annesiyle bile tanışmaya gitmedim bunu bile dert ediyor sorunu olunca yanında olmuyomuşum o da olmuyor ben hiç anlatmam zaten sorunum olunca ben sadece biraz daha yakın olmak istiyorum beni gerçekten hissetsin tüm derdim bu nasıl yapıcam onu bilmiyorum

bi iki saçma sorunlar çıkar fikrini falan al ne bileyim iletişime geçmeye çalış onu önemsediğini belli et ona

Benim hayatımdaki adam, bana en yakındır. Ben ona en özelimi, kimseye kendime bile açıklayamadığım sıkıntımı anlatamıyorsam ne diye birlikte olayım ki? Siz anlatmıyormuşsunuz, ne gibi bi şey bekliyosun? Ben sevdiğimin bir bakışından neyi var anlarım yüzüne baktığımda. O söylemeden şu şu şu mu oldu derim. Aranızda böyle bir bağ yoksa ki yok, ayrıl barış ayrıl barış bir ilişki de sürmez ayriyetten.

Benim hayatımdaki adam, bana en yakındır. Ben ona en özelimi, kimseye kendime bile açıklayamadığım sıkıntımı anlatamıyorsam ne diye birlikte olayım ki? Siz anlatmıyormuşsunuz, ne gibi bi şey bekliyosun? Ben sevdiğimin bir bakışından neyi var anlarım yüzüne baktığımda. O söylemeden şu şu şu mu oldu derim. Aranızda böyle bir bağ yoksa ki yok, ayrıl barış ayrıl barış bir ilişki de sürmez ayriyetten.
Haklısın.benden bu gecte olsa toparlamak istiyorum durumu

Back
X