Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurdulu kırdılı ayrıl barış4 sene Nasıl anlaştınız ?
Şöyle söyliyim sevgisinden eminim ama 4 senedir annesiyle bile tanışmaya gitmedim bunu bile dert ediyor sorunu olunca yanında olmuyomuşum o da olmuyor ben hiç anlatmam zaten sorunum olunca ben sadece biraz daha yakın olmak istiyorum beni gerçekten hissetsin tüm derdim bu nasıl yapıcam onu bilmiyorumYa her ilişkide olur böyle tartışmalar ama ne bileyim yanımda hissetmiyorum. Derken ne demek istemiş olabilir
Sevgilin neler istyo senden?Sevgilimin dilinden anlamıyorum 4 sene oldu bi türlü mutlu edemiyorum senin yanımda hissetmiyorum diyo bana ne yapabilirim kızlar lütfen akıl verin bana
Başka tavsiyen varsa alabilirimbi iki saçma sorunlar çıkar fikrini falan al ne bileyim iletişime geçmeye çalış onu önemsediğini belli et ona
Diyorum ya seni hissetmek varlığını hissetmek yanımda olduğunu hissetmek istiyorum diyorSevgilin neler istyo senden?
Bu saatten sonra olamaz mı ?Dertlerini dinlemediğin seninde derdini dökmediğin adamla paylaşımın olsa ne olur ki ?
Bu saaten sonra olsa güzel olur çünkü paylaşım olmazsa ne sen yakın hissedersin ne de o paylaşım olacak ki kuru kuru sevgilim var benim demek yerine benim sırtımı yasladığım bir sevgilim var diyebilirsiniz.Bu saatten sonra olamaz mı ?
Yaninda ol surekli op yanina sokul seni seviyorum de onla oyna cilveles ysniDiyorum ya seni hissetmek varlığını hissetmek yanımda olduğunu hissetmek istiyorum diyor
Işte ben o cilve işini pek yapamıyorum odun gibiyim çocuğun yanında elini bile tutmuyorum o tutuyor surekliYaninda ol surekli op yanina sokul seni seviyorum de onla oyna cilveles ysni
Haklısın.benden bu gecte olsa toparlamak istiyorum durumuBenim hayatımdaki adam, bana en yakındır. Ben ona en özelimi, kimseye kendime bile açıklayamadığım sıkıntımı anlatamıyorsam ne diye birlikte olayım ki? Siz anlatmıyormuşsunuz, ne gibi bi şey bekliyosun? Ben sevdiğimin bir bakışından neyi var anlarım yüzüne baktığımda. O söylemeden şu şu şu mu oldu derim. Aranızda böyle bir bağ yoksa ki yok, ayrıl barış ayrıl barış bir ilişki de sürmez ayriyetten.