Öyle mi gözüküyoroy oyy
Mesela bu yazdıklarınızla kendinizi kandırıyorsunuz. Hiçbir ilişki mükemmel değildir size katılıyorum ancak sizin problemleriniz çok başka. Tam anlamıyla çift olamamışsınız. Sizi manipüle ederek kendine bağlamış ve tüm ilgiyi üstünüzden çekmiş. Ne düşündüğünüze ve ne hissettiğinize önem vermiyor. Size vakit ayırmıyor. Söz hakkınız bile yok. Sadece sizin çabanızla yürüyor bu ilişki. Daha realist bakmalısınız.Neden? Uyumlanmak, alışmak, ne istediğine önem vermek. Bunların hepsi ilişkilerin aşamaları. Tutup yeni tanıdığınız birisiyle herşey mükemmel olmuyo. Önce tanıyosunuz, sonra alışıyosunuz, seviyosunuz falan falan. Ben elimin altında olsun, köpeğim olsun demiyorum ki. Sadece bunaltma problemimizi anlayamıyorum. Sorun bu. Herkesin ilişkisi müthiş süper değil ki. Var yani problemler
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız içinPeki ben sizinle çok ayrı kafadayım diğer mesajlarınızda da onu fark ettim.Anlaşabileceğimizi daha doğrusu size yardımcı olacağımı sanmıyorum.
Size mutluluklar ilişkinizde.İhtiyacınız var gibi görünüyor şansa o yüzden iyi şanslar da diliyorum bu beyfendiyle.
Evet sorunumuz tam da bu. Sanki sadece kendisi var gibi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum, düzelebilir mi onu merek ediyorumMesela bu yazdıklarınızla kendinizi kandırıyorsunuz. Hiçbir ilişki mükemmel değildir size katılıyorum ancak sizin problemleriniz çok başka. Tam anlamıyla çift olamamışsınız. Sizi manipüle ederek kendine bağlamış ve tüm ilgiyi üstünüzden çekmiş. Ne düşündüğünüze ve ne hissettiğinize önem vermiyor. Size vakit ayırmıyor. Söz hakkınız bile yok. Sadece sizin çabanızla yürüyor bu ilişki. Daha realist bakmalısınız.
Düzelmez daha kötüye giderEvet sorunumuz tam da bu. Sanki sadece kendisi var gibi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum, düzelebilir mi onu merek ediyorum
Evet, avcunda gibi davranıyor. Aynı şekilde yaklaşıcam bende ona artık, cidden haksızlık yaşadığım yaKimse kimseyi degistiremez. Sizi kendine bağlamış simdi de umursamıyor.
DüzelmezEvet sorunumuz tam da bu. Sanki sadece kendisi var gibi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum, düzelebilir mi onu merek ediyorum
AnladımDüzelmez daha kötüye gider
Bu şekilde de olmuyo ya. Bişeylerin değişmesi lazım. Yoksa bitcek belli kiDevam edeceksen ben bu ilişkiyi böyle kabul ettim sonuçlarına razıyım diyerek devam et ki hayal kırıklığı yaşama
Onun istediği gibi olsun bur süre bakalım tepkisi nasıl olacak.Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorumtaktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Yaşın genç baya sanırım, çok emek verip ilerde diyeceksin ki ben senin için bunları yaptım sen ne yaptın o da diyecekki yapmasaydınAnladım
Bana şu saçma geliyor: sevgilinizi hiç tanımayan kişilerden ona nasıl davranacağınız konusunda fikir istiyorsunuz. Belki yanlış yönlendirmeler olacak, bilemezsiniz. Çünkü herkes bahsettiğiniz kişiyi sizin şuradaki bir kaç cümlenizle yorumlayıp yorum yapacak.Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorumtaktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Sonucunu yazarım, bakalım neler olcak. Bayramda bi yıldır görmediği ailesinin yanına gidecekti, bayramda da çalışacakmış. Çook yoğun, ailesi aradığında da dönemiyo çoğunlukla, o yüzden hakkını yediğimi düşünüyorum bazen ama yani işle yaşamı da karıştırmaması gerekiyo sankiOnun istediği gibi olsun bur süre bakalım tepkisi nasıl olacak.:-/
24 yaşındayım. Evet haklısınız. Yani değişeceğe pek benzemiyor. Neler olcak bakalım haber ederim olaylarıYaşın genç baya sanırım, çok emek verip ilerde diyeceksin ki ben senin için bunları yaptım sen ne yaptın o da diyecekki yapmasaydın
Ben böyleyim dedim sana en başta
Şimdi belki yanlız hissediyorsun belki hayatta birine ihtiyacın var bunlar çok normal, ayrılmayacaksan beklentini yükseltme, kendini bu ilişkiye heba etme en başındayken
Bunda yalnızım. Yani kız arkadaşlarımda biliyorsunuz, kimse kimsenin iyiliğini istemiyo artık. Bu tür insanlar. Ailemi de uzakta olduğum için bu tür konuyla üzmek istemiyorum. O yüzden yazmak istedim. Fikir de aldım ama iyi oldu benim açımdan. Benim de hatalarım vardır tabiki ama böyle giderse olmayacağının farkındayım artıkBana şu saçma geliyor: sevgilinizi hiç tanımayan kişilerden ona nasıl davranacağınız konusunda fikir istiyorsunuz. Belki yanlış yönlendirmeler olacak, bilemezsiniz. Çünkü herkes bahsettiğiniz kişiyi sizin şuradaki bir kaç cümlenizle yorumlayıp yorum yapacak.
Bunların hepsi iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Canınızı sıkan konularda erkek arkadaşınızla konuşmanız daha doğru olmaz mı? Mesela kendi istemediği bir şeyi size yapması sonucu sizde oluşturduğu olumsuz duygular gibi. Sizin de sıkıntı duyduğunuz konu bu zaten.
Bir de kimse kimsenin karakterini değiştiremez, sizin tabirinizle adam edemez. Adam ettiğinizi sandınız diyelim, karakter bu, dönüp dolaşıp özüne döner.
Benim gibi 5 sene sonra farketme deBunda yalnızım. Yani kız arkadaşlarımda biliyorsunuz, kimse kimsenin iyiliğini istemiyo artık. Bu tür insanlar. Ailemi de uzakta olduğum için bu tür konuyla üzmek istemiyorum. O yüzden yazmak istedim. Fikir de aldım ama iyi oldu benim açımdan. Benim de hatalarım vardır tabiki ama böyle giderse olmayacağının farkındayım artık
Ilişkinin başlarında böyle şeylerin olması normal aslında, zamanla düzelir. Hemen ayrılmayı düşünmek doğru değil. Herşey gönlünüzce olsunSonucunu yazarım, bakalım neler olcak. Bayramda bi yıldır görmediği ailesinin yanına gidecekti, bayramda da çalışacakmış. Çook yoğun, ailesi aradığında da dönemiyo çoğunlukla, o yüzden hakkını yediğimi düşünüyorum bazen ama yani işle yaşamı da karıştırmaması gerekiyo sankikafam o yüzden çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?