Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Öyle mi gözüküyor oy oyy
Mesela bu yazdıklarınızla kendinizi kandırıyorsunuz. Hiçbir ilişki mükemmel değildir size katılıyorum ancak sizin problemleriniz çok başka. Tam anlamıyla çift olamamışsınız. Sizi manipüle ederek kendine bağlamış ve tüm ilgiyi üstünüzden çekmiş. Ne düşündüğünüze ve ne hissettiğinize önem vermiyor. Size vakit ayırmıyor. Söz hakkınız bile yok. Sadece sizin çabanızla yürüyor bu ilişki. Daha realist bakmalısınız.

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için

Evet sorunumuz tam da bu. Sanki sadece kendisi var gibi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum, düzelebilir mi onu merek ediyorum

Devam edeceksen ben bu ilişkiyi böyle kabul ettim sonuçlarına razıyım diyerek devam et ki hayal kırıklığı yaşama

Devam edeceksen ben bu ilişkiyi böyle kabul ettim sonuçlarına razıyım diyerek devam et ki hayal kırıklığı yaşama
Bu şekilde de olmuyo ya. Bişeylerin değişmesi lazım. Yoksa bitcek belli ki

Onun istediği gibi olsun bur süre bakalım tepkisi nasıl olacak. :-/

Yaşın genç baya sanırım, çok emek verip ilerde diyeceksin ki ben senin için bunları yaptım sen ne yaptın o da diyecekki yapmasaydın
Ben böyleyim dedim sana en başta
Şimdi belki yanlız hissediyorsun belki hayatta birine ihtiyacın var bunlar çok normal, ayrılmayacaksan beklentini yükseltme, kendini bu ilişkiye heba etme en başındayken

Bana şu saçma geliyor: sevgilinizi hiç tanımayan kişilerden ona nasıl davranacağınız konusunda fikir istiyorsunuz. Belki yanlış yönlendirmeler olacak, bilemezsiniz. Çünkü herkes bahsettiğiniz kişiyi sizin şuradaki bir kaç cümlenizle yorumlayıp yorum yapacak.
Bunların hepsi iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Canınızı sıkan konularda erkek arkadaşınızla konuşmanız daha doğru olmaz mı? Mesela kendi istemediği bir şeyi size yapması sonucu sizde oluşturduğu olumsuz duygular gibi. Sizin de sıkıntı duyduğunuz konu bu zaten.
Bir de kimse kimsenin karakterini değiştiremez, sizin tabirinizle adam edemez. Adam ettiğinizi sandınız diyelim, karakter bu, dönüp dolaşıp özüne döner.

Onun istediği gibi olsun bur süre bakalım tepkisi nasıl olacak. :-/
Sonucunu yazarım, bakalım neler olcak. Bayramda bi yıldır görmediği ailesinin yanına gidecekti, bayramda da çalışacakmış. Çook yoğun, ailesi aradığında da dönemiyo çoğunlukla, o yüzden hakkını yediğimi düşünüyorum bazen ama yani işle yaşamı da karıştırmaması gerekiyo sanki kafam o yüzden çok karışık

24 yaşındayım. Evet haklısınız. Yani değişeceğe pek benzemiyor. Neler olcak bakalım haber ederim olayları

Bunda yalnızım. Yani kız arkadaşlarımda biliyorsunuz, kimse kimsenin iyiliğini istemiyo artık. Bu tür insanlar. Ailemi de uzakta olduğum için bu tür konuyla üzmek istemiyorum. O yüzden yazmak istedim. Fikir de aldım ama iyi oldu benim açımdan. Benim de hatalarım vardır tabiki ama böyle giderse olmayacağının farkındayım artık

Benim gibi 5 sene sonra farketme de
O yüzden sık sık yazdım, burda böyle yazıyoruz diye biz hata yapmıyoruz değil, kendi hatalarımızdan öğrenip o yüzden başkası yapmasın diye bazen çok konuşuyoruz

Ilişkinin başlarında böyle şeylerin olması normal aslında, zamanla düzelir. Hemen ayrılmayı düşünmek doğru değil. Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…