Ya evet. Ne ilişkilerim oldu, yapmadığımı bırakmadım insanlara, yazık devam ettiler. Belki de onların ahıdır bu daİşte zevkler, renkler.... Bunalmayanı burada olduğu gibi üç aylık deneme sürümüyle anlarsınız. Tabi sizi de tanımıyorum, bunaltmıyorum diyorsunuz. Fakat sanki adam hep üste çıkan biri gibi anlattığınıza bakılırsa. Yani acaba bunaltıyor muyum diye siz dara düşmüşsünüz. Halbuki gerçekten sevse ne bunaltılan adamlar var gıkları çıkmıyor.
Evet cuk diye oturdu bu tanımınız. Çok aynıyız, bişey çekiyo beni onaBir nevi manipülasyon tekniği olan love bombinge (sevgi bombalaması) maruz kalmışsınız. Evet normal ilişkilerde her zaman flört dönemindeki gibi sevgi ve ilgi yoğunluğu olmaz ama sevgi ve ilgi daima vardır.
Hayat çok kısa, neden değerli vaktinizi birini “adam etmek” için uğraşacaksınız ki? İnanın değmez.
Bu gidişle bu ilişki size çok zarar verecekEvet cuk diye oturdu bu tanımınız. Çok aynıyız, bişey çekiyo beni ona
Sapık değil diye ilişki mi olur canım ya. Şükür benim kocam da sapık değil hahahTanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence
Neden? Uyumlanmak, alışmak, ne istediğine önem vermek. Bunların hepsi ilişkilerin aşamaları. Tutup yeni tanıdığınız birisiyle herşey mükemmel olmuyo. Önce tanıyosunuz, sonra alışıyosunuz, seviyosunuz falan falan. Ben elimin altında olsun, köpeğim olsun demiyorum ki. Sadece bunaltma problemimizi anlayamıyorum. Sorun bu. Herkesin ilişkisi müthiş süper değil ki. Var yani problemlerBir de bu ''adam etme'' sevdası nedir bizim ülkede ? Köpek mi eğitiyorsunuz anlamadım ki.Karşıdakini en fazla değiştirdiğinizi düşünürsünüz kimse huyundan %100 vazgeçmez.Karşınızdaki kişiyle uyuşmuyorsanız değiştirmek yerine saygı duyun kişiliğine ve yolunuza yalnız devam edin.
Cidden bıktım usandım artık şu ''adam edeceğim'' kafasından.Kendinize saygı duyun dedim ama sizin karşıdakine de saygınız yok.
Öyle mi gözüküyorBu gidişle bu ilişki size çok zarar verecek
Neden? Uyumlanmak, alışmak, ne istediğine önem vermek. Bunların hepsi ilişkilerin aşamaları. Tutup yeni tanıdığınız birisiyle herşey mükemmel olmuyo. Önce tanıyosunuz, sonra alışıyosunuz, seviyosunuz falan falan. Ben elimin altında olsun, köpeğim olsun demiyorum ki. Sadece bunaltma problemimizi anlayamıyorum. Sorun bu. Herkesin ilişkisi müthiş süper değil ki. Var yani problemler
Tanıdığım bütün erkekler sapıktıSapık değil diye ilişki mi olur canım ya. Şükür benim kocam da sapık değil hahahama beni bunaltma dese terlikle vururum ağzına.
Doğru adam olunca bence mükemmel oluyor. Hani tencere kapak derler ya o his doğuyor.Neden? Uyumlanmak, alışmak, ne istediğine önem vermek. Bunların hepsi ilişkilerin aşamaları. Tutup yeni tanıdığınız birisiyle herşey mükemmel olmuyo. Önce tanıyosunuz, sonra alışıyosunuz, seviyosunuz falan falan. Ben elimin altında olsun, köpeğim olsun demiyorum ki. Sadece bunaltma problemimizi anlayamıyorum. Sorun bu. Herkesin ilişkisi müthiş süper değil ki. Var yani problemler
Sırf iyi biri diye sevgili olunmaz kiTanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence
Evlenmek istemenizdeki motivasyonunuz nedir? İlk iki üç haftada harika bir fragman izlemeniz mi?Evet evliliği düşünüyoruz. Evet biraz maço
O senin kötü deneyimin canım. Sapık değil diye ilişki olmaz, yazık etme kendine.Tanıdığım bütün erkekler sapıktıciddi anlamda bu yüzden olmadı. Benim için sapıklık büyük önem arz ediyo ne güzel yaa, ben vursam ego sarsılması yaşar
Yaa yazımın son kısmı espri mahiyetinde of. Abartmasanız mı. İş, hayat, şu bu maalesef herşey ay 3 aylıkken muhteşem olcak diye gitmiyor. Aile özlemi var, yalnızlık var, pandemi var. Var da var yani.Tamam da karşıdakinden eğitilecek köpek gibi bahseden sizsiniz.Biraz saygınız olsun diyorum karşıdakine.Belki o da sizin arkanızdan ''nasıl adam edeceğim bu kadını ben'' diyordur,hoş bir ifade mi sizce bu ?
Ayrıca 3 aylık ilişkide kimi niye değiştireyim ? 3 aylık ilişki cicim aylarıdır,her gün saatlerce konuşmak istersin bazı şeyler gözüne daha sonra batar.Sizin öyle bir durumunuz bile yok,niye hala vakit kaybediyorsunuz diye soruyorum ben de size.
Evlenmek istemenizdeki motivasyonunuz nedir? İlk iki üç haftada harika bir fragman izlemeniz mi?
Film bu oysa ki. Siz fragmanlara inanmayın. Sonra KK'da kocadan yakınan kadinlarin neredeyse tamamı gibi 'ama coook iyi bir Sevgiliydi, eskiden harikaydı' diye geçmişe takili kalır , çırpınır durursunuz.
Adam sizi tavlamak için efor sarfermis,
klasik- kadinlarin hoşuna gidecek,onları onore edecek belli başlı seyler var zaten , bilindik. Muhtemelen oyle biri gibi olup gözünüzü boyamis, internette tanıştığı kadını kendine aşık etmiş ve şimdi de özüne dönmüş.
Özü bu olan adam değişmez, yol yakınken dön bence
Tamamdır düşüneyim ben birazO senin kötü deneyimin canım. Sapık değil diye ilişki olmaz, yazık etme kendine.
Yaa yazımın son kısmı espri mahiyetinde of. Abartmasanız mı. İş, hayat, şu bu maalesef herşey ay 3 aylıkken muhteşem olcak diye gitmiyor. Aile özlemi var, yalnızlık var, pandemi var. Var da var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?