Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Cicek Kiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.175
21.643
348
Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen

Böyle bir adam değişmez bence.Sizin haber vermenizi isteyip kendisi vermiyor demişsiniz. Kendi yapmadığını da başkasından beklemesin.
Kesinlikle bu bana saçma geliyo zaten. Yönlendirmek gerekiyo gibi geldi bana :/

Millet kaç senelik kocası için o kadar azmetmiyor.
3 aylık herif peşinde kuyruk olmalı yahu ne adam etmesi şimdiden?
Yanmışsın..
Tanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence :(

Anladığım kadarıyla yüzyüze hiç görüşmemişsiniz gibi. Belki yüzyüze tanışsan direkt soğuyacaksın yada birşeyleri sana batacak .
Uzakta olan birine bu kadar bağlanma..
Edit ; görüştük yazmışsın şimdi farkettim . Taktik maktik yok bam bam bamm

İlişkiye alışmaz mı yani zamanla sizce? Alışma döneminden sonra değişebilir diye düşünüyodum :KK43:
İlişkiye alışmak... ilginç bir deyim. Hiç bu tarzla muhatap olmadım dedim ya kaçmışım bilemiyorum. Bu yönde deneyimi olan varsa yazar belki. Benim kafam maço erkeğe hiç gelmez. Aradım açmıyor mu mantıklı açıklama geldi geldi gelmedi bye bye... bir daha bana zor ulaşır. Ömrüm boyunca kocamın peşinde koşamam. Hayat zaten zor, bir de neden açmadı diye telefonu diye düşünemem ki...

Hala var mı bu, adam etme, yola getirme taktikleri?

Çok gereksiz ve boşuna bir çaba olur.

3 aylık ilişkide başta iyi olup sonra beni darlama bunaltma diyen sevgiliden bir cacık olmaz.
Ayrılmaya mı çalışıyor ki acaba 🙄

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Kosarak uzaklas

Back
X