Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Amin canim
Peki yuz yüze geldiginizde nasıl?
Çok iyi, kibar, düşünceli. Eve ailem olmadığı halde erken geliyorum. Geç gitme yine de der. Ben toksam o açsa bile yemek yemez, yemiyorum diye. Videolar açarız, eğleniriz, sürekli espriler yapar, anıra anıra gülüyorum resmen yanında 🙄 hatta evine davet etmedi bilerek, evime komşular yanlış anlamasın diye gelmez. Ama mesaja gelince bu hale dönüyoruz :(

Hayır Aslan burcu komşum vardı, çocuk benden bir şey istemişti bende yok markete de gidemiyorum demiştim. Üç gün sonra engel yemiştim, meğerse o benden markete girmemi istememiş ki, benim konuşma tarzım yanlışmış bilmem ne ;D
Amanınnn egosunu zehirlemişsiniz 😂😂😂 inanırım vallahi kendilerine bu kadar önem veren insan tanımadım ya. Sürekli onuh istediği gibi konuşursanız ona komşu olmaya layık olabilirdiniz.. aslan öyle düşünür yani 🙄😂

Bir kişi bile önemli Muhittinim😂 ne kurtarirsak kârdır. Erkek egemenliğine sonn🙃
Bu arada bende aşırı feministtim. Ama öyle bi yıktı ki. Vallahi kendimi tanıyamıyorum ya. O yüzden fikir almak istedim. Yani şekillendi bişeyler. Olmazsa da olmaz, yapabilecek bişeyim yok

Bu arada bende aşırı feministtim. Ama öyle bi yıktı ki. Vallahi kendimi tanıyamıyorum ya. O yüzden fikir almak istedim. Yani şekillendi bişeyler. Olmazsa da olmaz, yapabilecek bişeyim yok
Evlilikte daha zor olur bu durum. Şöyle düşün eğer kaderindeki bu değil ve bir başkasıysa, onu tanıyınca Sana gerçekten değer veren biriyse neden onunla vakit kaybetmişim diyeceksin. Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok. 3 aylık ilişki daha ve sen o dediğin prenses durumunu yaşamamışsin bile bence. Hakkında hayırlısı olsun. Biz görebildiğimiz kadar yorum yapıyoruz sonuçta. Kendini düşün once. Kimse vazgeçilmez değil daha 3 aylık ilişki, yolun basindasin. Denemek istersen taktikleri uygula baktın olmuyor sal gitsin

Evlilikte daha zor olur bu durum. Şöyle düşün eğer kaderindeki bu değil ve bir başkasıysa, onu tanıyınca Sana gerçekten değer veren biriyse neden onunla vakit kaybetmişim diyeceksin. Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok. 3 aylık daha ilişki daha ve sen o dediğin prenses durumunu yaşamamışsin bile bence. Hakkında hayırlısı olsun. Biz görebildiğimiz kadar yorum yapıyoruz sonuçta. Kendini düşün once. Kimse vazgeçilmez değil daha 3 aylık ilişki, yolun basindasin. Denemek istersen taktikleri uygula baktın olmuyor sal gitsin
Evet aynen öyle yapıcam. Durumu değerlendirince, işinin yoğunluğunu vs haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum. En son aa ben sahur yapmayı unuttum bile dedi. Kendini bile unutuyo 2 haftadır 🙄 o yüzden acabalarım var hep

İlgisiz odun oluşumu çekiyor siz aynı değilsiniz size karşı kötü davranan insanlara meyilliniz var çünkü kendinizi sevmiyorsunuz
Yok valla kendimi de seviyorum. Dirseklekim için bile ayrı kremim var. Saatlerce saçlarımı tarar, yaparım. Öyle bi durumumda yok yani. Sadece kaçan kovalanıyo girdabına girdim bence

Ayrılmaya mı çalışıyor ki acaba 🙄
Ayrılmaya çalışmıyor ilgisi azalmış. Sen ilgiyi çekersen üstünden, bu sefer o üstüne gelecek. Dayanamayıp yine ilgili olacaksın, o yine kendini geri çekecek. Böyle bi sen bi o. İlgiyi üstünden çekme taktiği kısa vadede sonuç verir etkisi de çabuk kaybolur, bununla ömür geçmez.
İnternette konuşuyosa onu bilemem ama 🙈 arabasını kontrol ederim devamlı, hiç temizlik yapmaz, koyduğum herşeyi hep yerinde buluyorum. Burdan emin olabiliyorum biraz. Ovvv bunu ona söylemem egosunu yıkmak olur, eleştiriye asla gelemez 😄
Canım, biz kocasının donuna kadar haberi olurken bile aldatılıp ruhu duymayan kadınlar gördük. 3 aylık sevgiliden bu kadar emin olma.

Tanıdığım bütün erkekler sapıktı 😄 ciddi anlamda bu yüzden olmadı. Benim için sapıklık büyük önem arz ediyo 😄😄🙈 ne güzel yaa, ben vursam ego sarsılması yaşar 🙄🤷🏼‍♀️
Sapık değil diye mi ahahhahahah. E bu zaten olması gereken. 🙄 Olması gereken şey var diye de öpüp başına koyma be, bu kadar beklentisiz olma. Hayat hep bi tık daha azını veriyor çünkü. Şimdi gitsen desen ben seni hiç aldatmıyorum, beni başının üstüne koy diye, adam sana güler. Kimse değilse de bu adam güler bak. Çünkü kendisinin hep daha iyisini hak ettiğini düşünüyor. Örnek al onu.
İnternette konuşuyosa başka kızlarla 4 tane hesap açtım ya, bana niye cevap vermedi hiç 🙄 birisi 700 takipçili falan oldu, hesap yolundan çıktı, erkekler yazdı da yazdı 🙈😂 bi o yazmadı. Başka kızlar olduğunu düşünmek istemiyorum o yüzden :KK43:
Naif miyiz biraz? Gözünden anlamıştır sen olduğunu. Ya da sanaldan tanışmayı doğru bulmuyordur, e sapığı var hırsızı var çivici katili var.

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Bunun adam olacağı yok.Gercekten böyle bir ilişkinin içindemı olucaksıj.Bırak ipini def olup gitsın

Çok iyi, kibar, düşünceli. Eve ailem olmadığı halde erken geliyorum. Geç gitme yine de der. Ben toksam o açsa bile yemek yemez, yemiyorum diye. Videolar açarız, eğleniriz, sürekli espriler yapar, anıra anıra gülüyorum resmen yanında 🙄 hatta evine davet etmedi bilerek, evime komşular yanlış anlamasın diye gelmez. Ama mesaja gelince bu hale dönüyoruz :KK43:
Hmmm bilemedim simdi ama bu huyunu yipratici.. ömür boyu bu konudan cekebilirsiniz. Hskkinizda hayirlisi

Back
X