Sevgilimi annemle tanıştırsam mı kızlar ?

busrae

<3
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.334
5
116
Evet kızlarr, sevgilim askerden izine geldi, annemle tanışmak istiyor.. İlişkimiz 1 yıl olucak
sizce tanıştırayım mı :uhm: erken mi yoksaa, aslında korktuğm askerden geldiğinde
ilişkimiz devam etmezse boş yere aileler araya girmiş olucak gerçi babamın haberi olmıcak ama olsun. Sizinde fikirlerinizi merak ettim..

Siz bu durumda ne yapardınız ??? Cvpları bekliyorumm =)

Canım bence 1 yıl az bir süre degil..Ciddi düşünüyorsan tabiki tanıştırr...Ama yok ilişkin hakkında hala kafanda soru işaretleri varsa biraz daha bekle derim..

ailemle tanışacak kisi benim evleneceğim kisi olmalı diye düşünürüm ben..
annemle aramdaki iliski çok farklıdır,anne-kız dan çok arkadas gibiyizdir ve annemin düşünceleri benim için çok önemlidir..bu sebeple annemle eski erkek arkadaslarimi da suan ki erkek arkadasımıda tanıştırdım..
ama abi'mle ve babamla henüz hiç kimseyi tanıştırmadım..
suan ki erkek arkadasım her ne kadar evleneceğim kisi de olsa,biraz daha is ciddiye binsin öyle tanisirmayi düşünüyorum..
eğer seninde annenle aran benimki gibiyse bence annenle tanistirabilirsin..ama daha fazlasi için bence erken..
yinede sen bilirsin tabii :)

annenle arkadaş gibiyseniz söyle derim...
ama ilişkinizden emin değilsen ya da annen itiraz edecekse söyleme bence

büşümm ilişkinizine güveniyorsan tanıştır tabi..Ama daha yerine oturmayan şeyler varsa askerden gelmesini bekle derim..Bende henüz tanıştırmadım bizim 20 ay olucak ilişkimiz askerden geldiğinde söz olacağı için o zaman tanışsın istiyorum..Karar senin canım:1hug:

annenle çok yakın değilseniz ve sevgiline %100 güvenmiyorsan bence tanıştırma
ben ancak evlenceğim zaman tanıştırırım diyordum ama geçen gün kapıda karşılaştık sevgilim bavullarımı taşıyordu kısa bi tanışma oldu
ama sevgilin hakkında annen yorum yapmaya daha dorusu eleştirmeye niyetli olabilir bu da canını sıkabilir
daha kötüsü ilerde ayrılırsanız kötü olur
bence sevgiline ancak evlenme niyetiyle geldiğinde tanışabilirsin de
kız evi naz evidir var mı öyle hemen annesiyle de tanışıp gönlünü kazanayım da senin daha çok sevmeni sağlayayım ayakları

büşracım bizimde nerdeyse 4sene olucak ben onun ailesiyle tanıstım ama ben annemle tanıstırmadım..benımkıde istiyor çok ilişkımızde gayet saglam onada cok guvenıyorum..ama askerden sonra tanıstırmayı dusunuyorum..:asigim:
senın ıcın erken biraz bence ama yınede sen bılırsın canımm:1hug:

Çok sevindim canım,

ben annenle tanıştırmanda bir sakınca göremiyorum. Zira ben askere göndermeden önce annemle tanışştırdım. Hiçbi sorun da yok.
2 kere geldi hemde bize. 1. sinde annem kahvaltıya çağırdı, 2. sinde akşam yemeğine.
Sıcak bir ortam oldu, 2 teyzem, 1 eniştem, annem ve ben.
Çok hoş geçti. Birbirini tanımak maksat. Güzel olur tanıştır bence.
Annenle tanıştırınca aileler araya girmiyor ki hemen. Annende görsün tanısın içi rahat etsin kadının.

Kızlar yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Annemle arkadaş gibiyizdir.. Dışarı çıkarken babamı genelde annem idare eder,
sırf sevgilim değil annem istiyor bunu çünkü kiminle görüşüyorum, nasıl biri için beni idare ediyo bilmek istiyor, kimse için %100 güveniyorum diyemem, sevgilim içinde diyemem bunu ama tanıştırmaya
karar verdim, çünkü dün annemde bunu istedğini söledi..

Büyük gün c.artesi =))) Olanları sizinlede paylaşırım kızlarrr...

Kızlar yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Annemle arkadaş gibiyizdir.. Dışarı çıkarken babamı genelde annem idare eder,
sırf sevgilim değil annem istiyor bunu çünkü kiminle görüşüyorum, nasıl biri için beni idare ediyo bilmek istiyor, kimse için %100 güveniyorum diyemem, sevgilim içinde diyemem bunu ama tanıştırmaya
karar verdim, çünkü dün annemde bunu istedğini söledi..

Büyük gün c.artesi =))) Olanları sizinlede paylaşırım kızlarrr...

:dance: :dance: :dance: hadi hayırlısı büşümm :teytey:

walla bn tanştrdm sewglimi annmle annem normalde böle şeylere kızar ama ciddi oldğmuzu anlayınca bşe demedi...eğer anneniz size bi arkadaş gbyse bnce tanştr derim..

benim ilişkimde 3 yıldan fazla oldu ama bende henüz tanıştırmadım. ki bende tanışmadım... evlenmeye karar verdiğimiz zaman tanıştırmak istiyorum. yüzükler parmağa ailelerle ozaman tanışırız diye düşünüorm tabii şahsi fikrim:)

Büşracım bence pişman olmazsın canım annen tanımak ister tabi en azından görmek ister ben de 2 yıldan sonra annemle tanıştırmıştım annemle arkadaş gibiyimdir hatta kanka :1: ama babam lk defa kız istemede gördü :1:
gelişmeleri bekliyorum tatlımm boshayallersmile

mbekhtmt38 Evet canım arkadş gibiyiz, tanıştırmamda
sakınca yok, bakalım beğenicek mi damadınıı zemuszemus

shewish oo Sizin baya olmuş, bence sende tanıştırmalısın artıkk =)))

Siyhincimm,benim babamda zaten isteme gibi olay olursa ozman görür.. Babama terstir böle şeyler ama annem farklı tanışsınlar, bu kız nereye kiminle gidiyo demez en azından... Önce biraz terdirgindim ama şimdi kesin kararlıyım, hafta sonu görücez bakalım..

Anlatıcam sizlerede :D

Back
X