• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi aşırı derecede kıskanıyorum, desteğe ihtiyacım var.

evet aslında alsam iyi olabilir ama psikoloji pahalı değilmi ne bileyim öğrenciyim sonuçta :D bir de faydası olur mu bilmiyorum, benim tek ilacım erkek arkadaşımın hiç sosyal olmaması benden başka dişi sinekle bile bi ilişkisi ilgisi bir şeyi olmaması.. Bi de dağcılık diye bi takıntısı var engel olamıyorum ona iş olarak bakıyo dağlara gidiyo kamplara çadırlarda filan kalıyo oooff ooffff...

fiyatini bilmiyorum :( erkek arkadasinin hiç sosyal olmama gibi bi durumu yok ama o yuzden baska çözümler bulmak lazim? neden kendine guvenmiyorsunki?

fiyatini bilmiyorum :( erkek arkadasinin hiç sosyal olmama gibi bi durumu yok ama o yuzden baska çözümler bulmak lazim? neden kendine guvenmiyorsunki?

yaa bilmyrm aslnda güveniyorum yani güzel giyinip dışarı çıktığmda kendime baktırırım, lisedeykende çok teklif alırdım ama üniversite hayatım boyunca hayatımda hiç aday olabilecek biri bile olmadı. Bizim üniverstede gerçken öyle bi ortam yok bi de ailemin yanında kalıyorum zaten.. Hem sevgilim bana göre yakışıklı bence, sınıftaki kızların onu beğendiğinden eminim tabi istisnalar olabilir ama.. kıskanıyorum yaaa korkuyorumm.. Benden daha güzel birini bulur sever diye, kızları biliyorum bi de aşık olursa kızın teki tavlamak için bişeyler yaparsa.. çok paranoyayımm:50:

Bende sevgilimi çok kıskanır ve kısıtlarım ama olmayan şeylerden:)
kız arkdş ortamıda yok ki böyle şeylere karşı hatta ama yinede çok dikkatlidir bu konuda
kurmamam stres yapmamam için...çokta hoşuna gider kıskanmam:)

Buda biraz karşı tarafın elinde içini rahatlatıyorsa kıskanmaya devam et
ama senİn kıskanman onu rahatsız edip bunaltıyorsa ilişkinizi yıpratır
kimi sever kıskanılmayı kimi sevmez + erkekler kıskanılma ile baskıyı bir tutarlar
baskı hisseden erkek ne yapar...

yaa bilmyrm aslnda güveniyorum yani güzel giyinip dışarı çıktığmda kendime baktırırım, lisedeykende çok teklif alırdım ama üniversite hayatım boyunca hayatımda hiç aday olabilecek biri bile olmadı. Bizim üniverstede gerçken öyle bi ortam yok bi de ailemin yanında kalıyorum zaten.. Hem sevgilim bana göre yakışıklı bence, sınıftaki kızların onu beğendiğinden eminim tabi istisnalar olabilir ama.. kıskanıyorum yaaa korkuyorumm.. Benden daha güzel birini bulur sever diye, kızları biliyorum bi de aşık olursa kızın teki tavlamak için bişeyler yaparsa.. çok paranoyayımm:50:

canım bende ailemin yanında kalıyorum
ben de sosyal biri sayılmam, kırk yılın biri birileriyle buluşurum.
ama dikkat çekici bi giyim tarzım oldugu(mini, file, topuklu) için çok sosyal biri olan sevgilim beni herkesten kıskanıyor. kırk yılın başında buluştuğum kızlı erkekli gruptaki kızarkadaşı olan erkeklerden bile. yani olay senin kendi değerini ona yansıtıp yansıtmamanla ilgili
daha 21 yaşındayken erkek arkadaşına "hayatımın erkeği sensin oturur evimde seni beklerim mür boyu" havasını verirsen ilişki yavaş yavaş tökezlemeye başlar. denge şart. bi şeyleri eşitlemek zorundasın.

evet zaten mesela bir yere gideceğini söylüyo ben başlıyorum söylenmeye oda anında değişiyo sıkılıyo filan neden beni daraltıyosun bunaltıyosun diyo. Bugün pikniğe gideceğini söyledi orada bi arkadaşının doğm gününü kutlicaklarmış benim doğum günümü unutmuştu arkadaşınınkine gidiyo. Başladım söylenmeye, üzüldüm ama hemde kıskandım çok mangal yapıcaklar kızlarla top oynicaklar filan. Neyse sonra oda bunu sana söylemek için kaç gündür düşünüyorum nasıl söylesem diye sıkıntıya giriyorum böyle yaşamak istemiyorum filan dedi çok üzüldüm :43: Bende böyle yaşamak istemiyorum onu çok seviyorum o da seviyo bence ki sevmese bu kdr dayanmazdı, ama bende zor dayanıyorum çok kıskanıyorm onu çookkkkk... sıkmak istemiyorum ama elimde değil..

Bak çocuk sıkılmaya başlamış bile ben evliyim mesela eşim bazen arkadaşlarıyla çıkar ben kendi arkadaşlarımla çıkarım hiçbir zaman sorun etmeyiz çiftlerin her zaman kendine ait bir özelleride olmalı. Umursamamaya başla inan zamanla sende alışırsın güvendikten sonra boşver nereye giderse gitsin...

canım bende ailemin yanında kalıyorum
ben de sosyal biri sayılmam, kırk yılın biri birileriyle buluşurum.
ama dikkat çekici bi giyim tarzım oldugu(mini, file, topuklu) için çok sosyal biri olan sevgilim beni herkesten kıskanıyor. kırk yılın başında buluştuğum kızlı erkekli gruptaki kızarkadaşı olan erkeklerden bile. yani olay senin kendi değerini ona yansıtıp yansıtmamanla ilgili
daha 21 yaşındayken erkek arkadaşına "hayatımın erkeği sensin oturur evimde seni beklerim mür boyu" havasını verirsen ilişki yavaş yavaş tökezlemeye başlar. denge şart. bi şeyleri eşitlemek zorundasın.

bende zaman zaman elbiseler topuklular giyiyorum ama erkek arkadaşımlayken hep bakımlı olduğm için oda beni hep öyle elbiseler giyiyorum sanıyo ve bazen onu kıskandığmda bana sen o kdr süsleniyosun millete kendinş baktırıyosun ben bişey demiyorum, sabretmeye çalışıyorum , ben buraya gelmişim bşey yptığm yok konuşuosn filan diyo.

Son düzenleme:
seni çok ii anlıyorum cnm aynı duygular bende de var.başka bi ortamda başkalarıyla eğlendiğini(kızlı bi ortamda) düşündükçe deliriyorum.bu kişiliğie bağlı bi durum.yani bizim yapımız bu.ama bunu değiştirebiliriz. her ne kdr ben beceremesem de yapman gereken şey o sırada başka birşeyle meşgul olmaktır.

Bak çocuk sıkılmaya başlamış bile ben evliyim mesela eşim bazen arkadaşlarıyla çıkar ben kendi arkadaşlarımla çıkarım hiçbir zaman sorun etmeyiz çiftlerin her zaman kendine ait bir özelleride olmalı. Umursamamaya başla inan zamanla sende alışırsın güvendikten sonra boşver nereye giderse gitsin...

bi aralar soğuduğunu bile söylüyodu hattaa bi kere ayrılalım dedi hep böyle bişeyler yapıyodu özür diliyodu sonra yine yapıyodu bu çok tekrarladı sonra elimde değil burda böyle olmak zorunda seni üzmek istemiyorum böyle gidicekse devam etmek istemiyrm filan demişti.. Normalde direk bitirirdim ama bi kerede ben ayrılmak istediğimde o izn vermemişti o yüzden engel oldum değişeceğimi onu sıkmayacağımı söylemiştim, neyse o ara sözümde durdum sıktm dişimi durumu toparladım şuan sevdiğine eminim ama böyle giderse eskiye dönücek herşey, korkuyorum, ama serbest bırakmaktanda korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum çok çok kıskanıyorum etrafındaki kızlara tahammül edemiyorum:5:

Bende aşırı kıskanç olanlardanım ama sevgilimin kıskanabileceğim bir ortamı yok. Çalıştığı işyerinde muhasebeci ve sekreter dışında bayan yok, onlarında bölümü ayrı, görüştüğü kız arkadaşları yok hepsi erkek. Sadece face de kız arkadaşları var, bir çoğu ortak diğerlerini de okuldan olduğunu söyledi toplasan oda 3-5 kişidir. Kıskançlık yapacak durumum yok aslında ama gene de oluyo onlarla konuşuyosa ne konuşuyo merak ediyorum ama soramam ki :1:

Bence bu kadar takmam tamamen asosyal olmandan kaynaklanıyor, çık gez dolaş yalnız olsan bile çık yada anneni al bi yerlere git. sürekli evdeysen erkek arkadaşına sarman çok normal, e birde onun çevresi olunca gezince sende onun yanında değilken, evdeyken böyle takılman normal bana göre ama bazen aşırıya kaçtığında oluyomuş, herşeyin aşırısı zarar. Çalışmıyosun sanırım? o halde kurslara git bi meşgale bul bence, yada yardım al

şımarık küçük çocuklar gibi davrandığının farkında mısın? ne demek sadece benim olacak falan... bende silkelen ve kendine gel evinin vitrinindeki süs eşyasımı erkek arkadaşın. tabi ki sosyal çevresi olacak. olacak ki kendini geliştirecek. dolayısıyla konuşacak paylaşacak bir şeyleriniz olacak. 7/24 aşkınızı konuşacak değilsiniz heralde...

bence durumu tersine çevir hemen yoksa bu cocuk seni bırakır tatlım.
erkekler sıkboğuma gelmezler.
yani zaten şehir dışındaymışsın sürekli onu dürtükleyerek güvensizlik varmış gibi bir hal yaratma.
bazen ara arkadaşlarla gezicez vs de .
onun gittiğine yaptığınada karışma bir süre
alıştır kendini
evli olursan naparsın canım
iş yerindeki kişilerden demi kıskanıcaksın
şimdiden alıştır yoksa ya bu insanı kaybedersin ya da sen delirirsin :23:

söyle düşünün bence,sizin kıskanmanız ve aşırı sahiplenici tutumunuz birşeyi değiştirecek mi?aldatan insan yine aldatır,aldatmayansa aldatmaz.bu yapı meselesi.sizin kıskanclıgınız olsa olsa olumsuz bi etki yapar.ben de kıskancımdır.tipik bi akrep burcuyum.ama kendime telkin yaparım,değiştiremeyeceğim ve elimde olmayan şeyler için ne kendimi ne de baskasını yıpratmamalıyım diye.boş yere belki de cok saglam bi ilişkiyi yıpratmış olmak var işin ucunda,kadınlar yine erkek kıskanclıgına katlanabiliyor hatta kimisinin hosuna gidiyor ama kadın kıskanclıgı daha yıkıcı bi etki yapıyo ilişkiler üzerinde.

valla uzak ilişkisi olan kişiler aldatır diyemem ama mutlaka samimi oluyorlar karşı cinsleriyle, etrafımda böyleydi en azından. olmayanlar da genelde arkadaş çevreleri olmayan insanlar oluyor yani. ne kadar sevgilini bilseler de bi samimiyet oluşuyor, aldatma gibi değil tabii ki ama o derece bi samimiyeti ben de sevmem ve izin vermem dolayısıyla anlıyorum seni. hele biz çıkmaya başladıktan sonra yeni kız kankalar edinse kendine çıldırabilirim(benim tanımadığım). ben senin yerinde olsam yanına gider arkadaşlarıyla tanışır kendimi sevdirirdim arkadaşlarına hem de gözümle kim nedir görür rahat ederdim. ya da tırnaklarımı çıkarırdım gerekenlere.

teşekkür ederim yorumlarınız için evet kıskançlığıma engel olmam lazım ama biraz önce dayanamadım yine hemde eski bi mevzudan yine konuştum :D ahh ahh benim aptal kafaammmmm

yanına gitmem çok zor ailem izin vermez şehir dışına gitmeye, günlük gidilecek bi yerde değil 11 saat yol.. yoksa çok iyi olur, bide yurtta kalıyo kalcak yerim olmaz zaten.

Son düzenleme:
Bu arada dün tesadüfen bi sınıf arkadaşım erkek facebookta bi resmimin altına manken gibisin :P yazmş böyle, erkek arkadaşımda interneti yok dünde tesadüfen arkadaşında kaldı görmüş o yorumu, aşırı tepki verdi çok kıskandı hem hoşuma gitti mutlu oldum ama hemde çok kızdı çok korktum, sen yüz vermesen böyle şeyler yazamaz sende samimisin işte erkeklerle demekki filan dedi bende inkar ettim mecbur hiç erkek arkadaşm filan ortamım yok dedim çnkü çok kızdı :25: şimdi pazartesi sinfca adalara gidiyoruz dicektim ama korkuyorum nasıl dicem ya çok kızarsa ortaya çıkarsa filan diye, bide o da iyice gitmeye başlarsa ben gidiyorum diye... gerçi o zaten gidiyo, dün sahile mangala gitti daha ne olsun dimii.. Şimdi ben nasıl dicem adalara gidicem diye, demesem mi...

şımarık küçük çocuklar gibi davrandığının farkında mısın? ne demek sadece benim olacak falan... bende silkelen ve kendine gel evinin vitrinindeki süs eşyasımı erkek arkadaşın. tabi ki sosyal çevresi olacak. olacak ki kendini geliştirecek. dolayısıyla konuşacak paylaşacak bir şeyleriniz olacak. 7/24 aşkınızı konuşacak değilsiniz heralde...

bilmiyorum ben öyle düşünemiyorum, mesela ben evlendiğimde kocamın bir bayan arkadaşı olmasını kabul etmem olamaz öyle bir şey..

Bu arada dün tesadüfen bi sınıf arkadaşım erkek facebookta bi resmimin altına manken gibisin :P yazmş böyle, erkek arkadaşımda interneti yok dünde tesadüfen arkadaşında kaldı görmüş o yorumu, aşırı tepki verdi çok kıskandı hem hoşuma gitti mutlu oldum ama hemde çok kızdı çok korktum, sen yüz vermesen böyle şeyler yazamaz sende samimisin işte erkeklerle demekki filan dedi bende inkar ettim mecbur hiç erkek arkadaşm filan ortamım yok dedim çnkü çok kızdı :25: şimdi pazartesi sinfca adalara gidiyoruz dicektim ama korkuyorum nasıl dicem ya çok kızarsa ortaya çıkarsa filan diye, bide o da iyice gitmeye başlarsa ben gidiyorum diye... gerçi o zaten gidiyo, dün sahile mangala gitti daha ne olsun dimii.. Şimdi ben nasıl dicem adalara gidicem diye, demesem mi...

ne yapiyiimm kızlaaarrr, hem kızar diye korkuyorum, hem kendide yapar diye hemde yalan söylemeye ortaya çıkar diyee.. ama benim yaşadıklarımı onunda yaşamasını istiyorum erkekli kızlı ortamda bi yerlere gitmek nasıl oluyomuş..

benim eşim karışmaz, eski erkek arkadaslarımla (normal arkadas yani sevgili anlamında anlaşılmasın) gezip oturup kahve içip sohbet edebilirim, fakat hiç bir arkadaşım da benim fotografımın altına ''manken gibisin'', ''çok güzelsin'' gibi şeyler yazmaz, çirkin değilim fakat dünyanın en güzel kadını da olsam yazmazlar, çünkü biliyorlar ben evliyim, biliyorlar bu sorun yaratabilir. o arkadaşının yazdığı şey bence hiç hoş olmamış, erkek arkadasın burda haklı, ama çok abarttıysa onu ben bilemem.
sana bir de şunu söyliym, erkekli kızlı takılmaları bence daha iyi, sadece erkek erkeğe takılsalar konu emin ol kızlara gelir... yani birde anlamıyorum şu durumu, ne bekliyorsun, sevgilinin ''benim sevgilim kızar ben gelemem arkadaslar siz gidin'' demesini mi? bazı arkadaslarda iş yerinde yemek yerken masada kız erkek karışık oturuyorlar diye üzülüp konu açmıştı. insanlara önce insan diye bakın, sonra cinsiyetine önem verin bence. yani sevgiliniz ilk gördüğü kızla sizi aldatacak mı sanıyorsunuz? zaten öyle bir karakterdeyse o adamdan hayır gelmez, boşuna uğraşmayın.
yapmayın allah aşkına, bırakın biraz rahat nefes alsınlar, fazla sıkarsan ölür, fazla salarsan kaçar...

Back
X