- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 23
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Hakaret ettim mi mi şu şekil salağa yatıcaksın. Şuanki paragrafında sayıyorum 7 hakaret var hani saymayı bilmiyosundur diye yardımcı oldum rica ederimmm şimdidenBak ben sana hakaret ettim mi sen tartışma boyunca kaç tane hakaret ettin. İşte sorunun boyutunu gör. Sorunlu ve tahammülsüzsün. Ayriyeten görgüsüz ve cahilsinNormal bir insan değilsin. Tedavi ol diyoruz hopluyorsun. Sonra sümük gibi millete bulaşıyorsun. Allah çocuğa yardım etsin. Tez zamanda kurtarsın
iyi ki bi söz öğrendinBoşa dememişler yapan kurtulmuş söyleyen kurtulamamış diye.
Şizofreni misin bu siteden ve sizden niye korkayım la havle velaaaaaaBen bu üyenin daha öncesinde de üyelikleri olduğunu düşünüyorum. Böyle rahat konuşmasına bakarsak @Kazen bu konuda bilgilidir bence
İnanır mısın yine yanıldınAllah çocuğa neden yardım etsin? Nasıl poposu kalkıyordur şimdi onun. Böyle giderse kendini mesih bile ilan eder o.
Peki bu sizce de biraz fazla toksik bir durum değil mi?Hayır o güldüğü kişiyle olacağını düşünmüyorum ama en iyi benimle anlaşsın o uyumu en çok benimle yakalasın istiyorum ilişkide en önem verdiğim şey bu olduğu içindir belki. O yüzden benimle eğlenebildiği gibi başka birisiyle de eğlenebilmesi sıradan hissettiriyor bana. Anormal bulabilirsiniz sorunum bununla değildi zaten
Tabi tabi hep öyle olur zaten. İnşallah kuyruğu mis gibi sevgiliyken flörte dönen ilişkinizde de dik tutabilirsiniz böyle. Al bak laf sokmak böyle olur. Gül gibi Mune'nin kıymetini bilmezseniz, işte, yani..İnanır mısın yine yanıldın
Hayır sen başkalarını yerdikçe yükseldiğini sanan bir eziksinYok ben özgüvenliyimdir
Ama sen özgüvensiz ve komplekslisin
Ya çok aşırı haklısın düzeltmeye çalışıyorum bazen geçiyor gidiyor ama bazen de başlıyorum işte düşünmeye epizodik ilerliyor.Peki bu sizce de biraz fazla toksik bir durum değil mi?
Her zaman “en” olamazsınız. Sadece bir kişiyle bir hayat süremeyiz. Bunu beklemek istemek sağlıklı değil.
En yakın arkadaşın yeri ayrıdır, arkadaşın yeri ayrıdır, güldüğün eğlendiğin geyiğini sevdiğin insanın yeri ayrıdır. Sevgilinin yeri apayrıdır. Sevgilin senin annen baban, en yakın arkadaşın olamaz. Sadece “ben” olayım. Tek beni sevsin gibi şeyler hastalıklı, saplantılı duygular.
Bence bunu fark edip kendinizi sağaltmalısınız. Normal değil bunj istemeniz beklemeniz.
Djşadkdjsşsksşdldldldldldl komediiTabi tabi hep öyle olur zaten. İnşallah kuyruğu mis gibi sevgiliyken flörte dönen ilişkinizde de dik tutabilirsiniz böyle. Al bak laf sokmak böyle olur. Gül gibi Mune'nin kıymetini bilmezseniz, işte, yani..
Bence de.Djşadkdjsşsksşdldldldldldl komedii
Bence de çokAayy evladım yapma annem. Öyle sey mi olur güldü diye modu düşer mi insanın .hani ben zaten kıskanç değilimdir pek anlayamam belki ama bu çok bence ya
Aynen.Bence de.
Hay sizin gerçeğinize yani. Ne anlatıyorsunuz çıldırcam. Sen böyle şeylerden şımaran biriysen gel beraber gidelim terapiye daha vahim durum
Bizden korkuyorsun mu demişim şizo bak bakalımŞizofreni misin bu siteden ve sizden niye korkayım la havle velaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?