Sevgılımı cok seviyorum ama onun beni sevdiğinden şüphe duyuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi edd1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ıyıce konus bakalm sewgılın ne dıcek rahatsızlıgınıda sole bu durumdan. ama sakin bı sekılde tabi:emir_bebek:

tatlım anlatıyorum uzuluyorum dıyorum beter ol dıyor tabıkıde sakasına dıyor bılıyorum ama uzuluyorum bende :/

ah cnm yaa ne dıyım ınsallah dıledıgın yasama kawusursun:38:

ah cnm yaa ne dıyım ınsallah dıledıgın yasama kawusursun:38:

iyi dileklerin için tesekkr ederım cnm ben sadece mutlu olmak ıstıyorum yanı gereksız bısyden dolayı kavga cıkarmak ıstemıyorum ama o 2 kelımelık seyı soylemıyor benım ıcın ne kadar acı :(

Erkekler her şeyi biizm gibi ince düşünemiyor malesef. Sevgilinin yapısı bu demekki.Çünkü bazı insanlar böyle cümleleri söyleyemiyor.. sevgiiline bunu söyleyincede hepten inat mı ediyor acaba ki ? İnşallah bu durum düzelir sıkma canını :16:

Erkekler her şeyi biizm gibi ince düşünemiyor malesef. Sevgilinin yapısı bu demekki.Çünkü bazı insanlar böyle cümleleri söyleyemiyor.. sevgiiline bunu söyleyincede hepten inat mı ediyor acaba ki ? İnşallah bu durum düzelir sıkma canını :16:

ayy evet bana bugun zorla soyletemezsın ınat ettım soylemıyecgm dedı ama hergun boyle bırsey ıstememkı bende bugun ıcımden geldı bana guzl bısı yazsana ıcınden gelen dedım yazmayınca olay buyudu sımdı aksam konustuk senı sevıyoum dedı sadece ama benım aklım takldı sevmıyormu dıye bı de tek guzl soz bu sankı baska bırsey demıyor

Her insanın sevgisini göstermesi aynı değildir ki erkekler bu konuda asla biz kadar başarılı olamazlar,bir bayan olarak bunu dilemek en doğal hakkın ama erkek arkadaşın sevgisini o şekilde gösteremiyorsa buna senin dıştan müdahalen işe yaramayacaktır diye düşünüyorum.

Katıldım valla :16:

Bence kendi iliskini baskalarin iliskileriyle kiyaslamamalisin, bu sana cok fazla zarar verebilir. Bende bunu basinda cok yaptim ve beni cok yipratti, arkadasim daha 1 hafta birlikteyken sevgilisinden hep güzel sözler duyurdo. Bende bizim iliskimiz neden böyle degil diye günlerce düsünürdüm ve üzülürdüm.. ama sonra farkina vardimki herkes bir olmuyor, herkes bir olsa o zaman hic birseyin anlami kalmaz bu dünyada. Sen eger seviyorsan ve onunda seni gercekten sevdigine inaniyorsan pesinden git, kimselere aldiris etmeden... Yoksa daha cok yipranir ve üzülürsün..

erkekler böyle işte yapacak bir şey yok
seviyor muyum seviyorum biliyor musun biliyorsun eee o zaman neden durmadan söyleyeyim

Back
X