- 25 Mayıs 2016
- 166
- 36
- 18
- Konu Sahibi karamelcoffee
-
Bilmiyorum eğitim seviyelerinden olsa gerek ben üni o lise ama daha hiç tanışmadılar kiNeden istemiyorlar peki?
Yani bir tanıştır olmadi ona göre yol izlersin.Bilmiyorum eğitim seviyelerinden olsa gerek ben üni o lise ama daha hiç tanışmadılar ki
İyi de onlar beğenince ne olacak?
Neyini onaylatıyorsun adamın?
Bir şey söylerim de çok ayıp olur,süresiz ban yerim herhalde...
Ben de onu diyorum işte.Karşı geliyolar daha ne olsun
Yani bir tanıştır olmadi ona göre yol izlersin.
Ben şahsen ailemin,akrabalarımın düşüncelerini önemserim eğer "haklı sebeplerse" yoksa siz sevin anlaşın onlarda alışırkoca 4 yıl nasıl tanıştırmadın onu anlamadım
Ya onlar bir şey dediğinde ben mutluyum de geç;-)Korkuyorum tanıştırmaya ya her şey dahada kötü olursa diye iyice düzeni oturttuktan sonra tanıştırmayı düşünüyorum ama bu süre zafı içinde üzlüyorum
Ertele ertele nereye kadar bi gün mecburen tanıştırıcaksınÇünkü onun hakkında konuşmaya kalktığımda olumsuz yorum aldığım için bende vazgeçtim en azından bir süre erteledim
Ben de onu diyorum işte.
Onlara ne?
Onların haddine mi düşmüş yorum yapmak?
Nasıl izin verirsin konuşmalarına!!!!
Benim kocam hakkında bir tek kişi olumsuz yorum yapsa dünyayı dar ederim ben!!!!
Yoooo gibi gelmesin,önemsenmiyorsun zaten.Ben daha genç olduğumdan onu yapamıyorum büyüğüm diyorum susuyorum mecbur laf söylemeye kalktığımdada önemsenmiyorum gibi geliyo sinir oluyorum
Olumsuz özellikleri ne, burada biz de tanımadan adamlar hakkında yorum yapıyoruz.
Ailen neden istemiyor, sadece okulsa, bu aşılabilir. Ama başka sebeplerse?
Adam düpedüz salak çıkıyor, konu sahibi ama çok tatlı beni hep önemser falan diyor.
Beni hep dövüyor diye açılan konulardan birine adam için haysiyetsiz demiştim.
Sen kimsin benim kocama ş...z diyorsun diye çemkirdi kadın bana.
E anlatıp kocana sövdürme o zaman di mi?
Sen hangi okuldan mezunsun meslekleriniz ve yaşlarınız kaçSadece okul başka bir şey yok. Kötü bir alışkanlığı yok. Daha iyisini istiyorlar yani senin seviyende olsun falan diyolar
Yoooo gibi gelmesin,önemsenmiyorsun zaten.
Bu işler yaşla olmaz,ağırlığını koymakla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?