- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
- Konu Sahibi karamelcoffee
-
Sen hangi okuldan mezunsun meslekleriniz ve yaşlarınız kaç
Yaşlar küçük.Tanıştırman ve ileriye dair bir şeyler düşünmek için erken.Ben mezun değilim daha okuyorum 2 senelik üni okuduktan sonra kpss girip memur olucam inşallah... o şuan askerde yaşlarımız benim 19 onun 21
Gecerli bir sebep yoksa nasil laf soyletiyorsunuz anlamadim?Sadece okul başka bir şey yok. Kötü bir alışkanlığı yok. Daha iyisini istiyorlar yani senin seviyende olsun falan diyolar
Ya senin bilmediğin birşey biliyorlardır sevgilin hakkında (ki öyle olsa kesin yumurtlarlardı) ya da fiziki anlamda veya iş eğitim statü anlamında yakıştırmıyorlardır sana canım. Önemli olan senin tanıman, uyumunuz.
Benim de zamanında kuzenlerim eşimi fiziki olarak bana hiç yakıştırmadılar sen daha güzelsin o çokta yakışıklı değil daha iyisini bulursun muhabbetine kadar getirdiler. Tavrımı çok net ortaya koydum ben sizin gibi görüntüye değil kalbe bakıyorum dedim. Şimdi hepsi eşime imreniyor bana düşkünlüğüne, her konuda yardımcı olmasına, uyumumuza birsürü şeyiyle farkındalar onların eşinden kat kat üstün olduğunu anladılar.. Ben de şimdi havamı atıyorum hepsine
Gecerli bir sebep yoksa nasil laf soyletiyorsunuz anlamadim?
Valla birisi ben arkadas grubumda guzeldim aradan cikiyim diye cirkin adamla evlenmemi desteklediler yeni anladim diye konu acmisti.
Bu konunun sonu benimde kafam karisiyora baglanicaksa ayrilin adamda rahatlasin o zaman
Yaşlar küçük.Tanıştırman ve ileriye dair bir şeyler düşünmek için erken.
22 yaşını geçince ne olacağını göreceksinEvet bunun farkındayım o yüzdende bekliyorum 20-22 yaşını geçince ne olacaksa sanki bende beklemedeyim işte
O zaman sahip cik iliskine canim.Kimin ne niyetle konustugunu bilemezsinHayır ayrılmam birbirimizi çok seviyoruz hiçte kafam karışmıyo gayet iyi anlaşıyoruz bazen ufak tefek sorunlarımız olmuyor değil ama ne zaman kim alttan alacağını biliyor konu kapanıyor
Ailenin tek derdi eğitim farkiysa sevgilin de 2 yıllık bir bölüm okusun.Ben mezun değilim daha okuyorum 2 senelik üni okuduktan sonra kpss girip memur olucam inşallah... o şuan askerde yaşlarımız benim 19 onun 21
O zaman sahip cik iliskine canim.Kimin ne niyetle konustugunu bilemezsin
Ailenin tek derdi eğitim farkiysa sevgilin de 2 yıllık bir bölüm okusun.
22 yaşını geçince ne olacağını göreceksin
2 yıl çabucak geçer,gider.Hem böylece ailenin eğitim farkını bahane edip etmediğini de anlarsın.Okuycam senin için dedi de pek gönlü yok sanki zorla okutucam artık
O zaman bunları düşünmemelisin.Şu an yaşlar itibariyle de herkes kendince yorum yapar eleştirir.Yanlış anlaşılmasın erken evliliğe karşıyım zaten
2 yıl çabucak geçer,gider.Hem böylece ailenin eğitim farkını bahane edip etmediğini de anlarsın.
O zaman bunları düşünmemelisin.Şu an yaşlar itibariyle de herkes kendince yorum yapar eleştirir.
Sen önce okulunu bitir.İş hayatına atıl.Sonra hala hayatında o insan varsa sana uyup uymadğına karar verirsim.4 yıllık ilişki dediğin 15 li yaşlar.Bunlar çok ilşki olmuyor canım benim.O yaşlarda herşey toz pembe.Onun da yaşı küçük.
Boşver ısrar etme.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.Fakat bana göre eğer meslek lisesi çıkışlı değilsen 2 yıllık bölüm okumanın pek bir artısı olmuyor.Tabii ki istisnalar olabilir.Mesela sen.Onuda denedim ama bu seferde çok ısrar ettiğimi anlayınca sevgilimin annesi demişki okumazsa almayacak bu heralde seni demiş sevgilime. Kıllanmış yani... o yüzden ısrara devam etsem mi etmesem mi kafamda deli sorular
Boşver ısrar etme.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.Fakat bana göre eğer meslek lisesi çıkışlı değilsen 2 yıllık bölüm okumanın pek bir artısı olmuyor.Tabii ki istisnalar olabilir.Mesela sen.
Onuda denedim ama bu seferde çok ısrar ettiğimi anlayınca sevgilimin annesi demişki okumazsa almayacak bu heralde seni demiş sevgilime. Kıllanmış yani... o yüzden ısrara devam etsem mi etmesem mi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?