• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :KK43:
Ohh iyiki adam senden kurtulmuş. .iyiki altın maltin istedin de bitti bu iş. Allah söyletmiş valla..adamın verilmiş sadakası varmış. .

Çocuk bu kadar dayaktan sonra yasiyormu;)
cim dik tokat kaburgasina tekme birde kafasını yarsaydin;)
yasiniz kucuk sanirim erkek arkadasindada iyi sabır varmış.şimdiden senin annen muhabbetine girdiğine göre ileride bacaklarını kirarsin;)

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Acilen bir psikoloğa gitmelisin. Dışa vurulan şiddet, içteki bir hastalığın sebebidir.

:KK57:Bu nasil biseydir ya sok oldum gercekten. Bazilari da resmen alkis tutmus. Dovmek nedir ya? Erkekler dovunce tu kaka, kadin yapinca ohh eline saglik, pess dogrusu.
Hem de insan icince ortalik yerde...
Yani daha cok sey soylerdim de tutuorum kendimi.
Ayrica bi erkek ustelik de insan icinde sevgilisinden dayak yiyip hic bisey olmamis gbi devam ediosa onda da bi anormallik var.
Ben erkek olsam ve sevgilim bwni dovmeye kalksa evt kadina el kaldirip karsilik vermezdim ama bana vurmasina da izin vermezdim yani.
Siz tencere kapak olmussunuz sanirim, boyle devam ne diyim?
Tek diyebiliceem acilen terapiye gidin.

Ya oğlan da iyi olan kazansın deyip tekme tokat sana dal saydı ne olacakti;)
gülmekten kendini alamadım okurken cim dik uçan tekme döner tekme bey allahım birbirinize olan saygı bizi kaybetmeyin emin ol bir dahaki sefere bu kadar sakin olmaz o zamanda sevgilim kafamı yargı diye konu acarsin;)

Bu arada ii ki siddete karsiymissiniz, bi de siddet yanlisi olsaydiniz nolurdu kim bilir:KK51:

bugun kv ayirdi diye konu acan kisisin sen..
adam kendini senden kurtarmis bayrami olsun ne diyelim.
sende kendine bi kick boxcu bul,karsilikli debelenirsiniz.

Cok sanslısınız başka bi erkek olsa sizi öldürebilirdi orda ya bi de başkalarının yanında oheee diyorum sevgilinizle neden şimdiden annesi ile ilgili konuşuyosunuz ki annesi duysa asla size istemez erkek kardesinize aynısı yapılsa eminim o kızı dövesiniz gelir ama sevgiliniz hakketen kaliteli beyfendi bi adammış ki size karsılık vermemiş annesi iyi yetiştirmiş karakteride sağlammış evlendiniz diyelim şimde den annesini savunması ortalığı birbire katmışsınız adamın kaburgasına tekme atmışsınız yok artkkk evlendiğinizde demek ki annesini savunsa buraya yazarsınız kocamıa annesini savundu diye baltayla parcalara ayırdım yazacaksınız o zaman sevgiliniz cok asil beyfendiymiş ama siz psikopatsınız ya bi kere şiddet göstereen bi daha gösterir kadını erkeği olmaz kocanız değil bişe değil neden annesini konuşuyosunuz ki ne alaka cok kıskançsınız hem şok olarak okudum hem anlatış tarzınıza güldüm :))) ay dehşetsiniz ya yaşlarınız kaçç

Cinsiyet ayrımı yapmaksızın, kendisine şiddet uygulayan bir partnerle hayatına devam eden kişi, öncelikle kendi ifade ettiği değerle ilgili bir muhasebe yapmalı. Yine cinsiyet ayırmaksızın, şiddeti uygulayan taraf ise bir insana el kaldırmış olmanın vicdani sorumluluğuyla hayat boyu başa çıkma cezasını çekmeli.

Konu sahibi siz bugun kaynanam çatır catır bizi ayırdı diye konu açmıştınız altın fılan kavga etmişsiniz demiştiniz dogru mu yani şimdi baktımda iki konuda size ait şimdi de sevgilimi dövdüm demişdiniz anlamadım hangi ara sevgili buldunuz yanlış mıyım ??

Konu sahibi siz bugun kaynanam çatır catır bizi ayırdı diye konu açmıştınız altın fılan kavga etmişsiniz demiştiniz dogru mu yani şimdi baktımda iki konuda size ait şimdi de sevgilimi dövdüm demişdiniz anlamadım hangi ara sevgili buldunuz yanlış mıyım ??
bu konu eski
eski sevgilisiyle yaşadığı

Daha önce hiç böyle olmamıştım....
Aslında benim tek hassas noktam onun annesi.
Konularımdan da bilirsiniz belki, annesi çocuğuna çok düşkün bir kadın...
Sevgilim tek çocuk, bana ''annemle iyi geçinmek zorundasın'' dedi...
Ben mi? dedim.
Evet dedi o çok iyi biri, seni de çok seviyor, laf söyleme bi daha dedi.
Ben tabii çıldırdım, benim onun annesiyle iyi geçinmek gibi bi zorunluluğum yok.....
Erkek arkadaşımın da ana kuzusu olduğu ortaya çıktı artık, daha önce kendini belli etmemişti....
Anne tabi evladını sevecek sevgilinde dogrucu davranmış hadi evlenene kadar annesi konusunda sana hak verip evlendikten sonra seni zorlasaydı ayrıca sevgilin adına üzüldüm daha sevgiliyken annesini istemeyen biriyle bilmiyorum ama artık evlrnmez senin le

Bu seferlik size karşılık vermemişte, siz bu davranişlari bir kaç kere daha yapın o zaman görürüz.

Back
X