• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :KK43:
olan olmuş denecek bişey yok bida yapmayın insan sinirlenince kendini bile tabıyamayabiliyo tabi

Bende sinirlenince kocamı dövüyorum hoşuna gidiyor resmen deşaj oluyor karşımda gülüyor. Hatta çok kavga ettiğimizde çok sinirlenince bana vur sfalan diyor vurunca yatışıyor siniri geçiyor. Valla toptan kafayı yedik.
Mazlum olmuş koçan kemal sunalım öyle bir filmi vardi;)

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :KK43:

siddetin her turlusune karsiyim insanlarin kafalarindaki siddet ile problem cozulur adli genetik koda da karsiyim. Simdi karsilik vermemis olsa da bu hareketinizle birgun belki bir cinnet aninda cozmek icin elinden birseyin gelmedigi bir problem karsisinda kisa yollardan birinin siddet oldugu mesajini vermissiniz ve bunu normallestirmissiniz.
Ulkemiz su noktaya gelmisken karsinizda ben kadina asla el kaldirmam diyebilecek biri varken bunun kiymetini bilmemekle ve bu sekilde aciz davranmakla bence cok buyuk hata etmissiniz.
Adam annesini savunur savunmaz konu hic umrumda degil baktiniz kafaniz uymuyor baktiniz adam sizin kafadan degil ayrilirsiniz biter siddet nedir yani nedir??

şiddete karsıyız ama bazen gercekten hak ediyorlar...
biraz empatı yap lütfen..sevgiliniz size böyle bişey yapsa siz ne hissedersiniz..bundan sonra daha dikkat edin hal hareketlerinize..saygının olmadığı yerde sevgi olmaz..

Bu konu eskimiş 2 yıl olmuş konu sahibi sonra neler oldu.hala onunla misin dövmeye tamamı devammi;)

adam bıraksa haklı hos degil ya insan nasıl vurur sevdigine kızdıgında tartısırsın trip atarsın vs vs saygı falanda kalmaz boyle iliskilerde

gözümde canlandı birden böyle mı vurdun kız esastan de hele

Eski konun ama hatırlıyorum bunuda konularına bakınca başım döndü altın altın altın altın kuyumculuk yap sen en iyisimi altınların içinde mutlu olursun belki
250px-Varyemez_amca.jpg

Back
X