• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Konu sahibi siz bugun kaynanam çatır catır bizi ayırdı diye konu açmıştınız altın fılan kavga etmişsiniz demiştiniz dogru mu yani şimdi baktımda iki konuda size ait şimdi de sevgilimi dövdüm demişdiniz anlamadım hangi ara sevgili buldunuz yanlış mıyım ??
2 yıllık konu bu.2014 te açılmış.

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim..... :KK43:
Elinize sağlık iyi olmuş üzülme bacım :)

Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan... :KK43:
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Bence o adam sizi bosamali. Sizin siddete meyiliniz var. Elbette ozur dileyeceksiniz ve ben size layik degilim diyeceksiniz.
Siddetin hic bir turlus affedilmez.

Kv iyiki cirkeflesmis siz yarin obur gun bu cocuga neler yapardin Allahtanoglan sizin gibi degilmissizin bu davranissiniza karsilikverse aileler daha isin icine girip belkide polislik oluncakti Allah herşeyin hayirlisini versin

Bende sinirlenince kocamı dövüyorum hoşuna gidiyor resmen deşaj oluyor karşımda gülüyor. Hatta çok kavga ettiğimizde çok sinirlenince bana vur sfalan diyor vurunca yatışıyor siniri geçiyor. Valla toptan kafayı yedik.

Şaka mı bu nasıl sevgi böyle ilginö

Cinnet geçirmişsiniz galiba :KK57:
Bu ne öfke o_O
Annesini savundu diye bu kadar şiddet :KK67:
aaa eski konuyu kim hortlattı gene :KK12::110:

bugun kv ayirdi diye konu acan kisisin sen..
adam kendini senden kurtarmis bayrami olsun ne diyelim.
sende kendine bi kick boxcu bul,karsilikli debelenirsiniz.

Aaaaa evet o kız adam Kurtulmuş ya.

kız bi psikolog a git sen konu Sahibi

Bu konu sahibinün hangi konusunu görsem, aklıma bu konusu gelir. 2 sene önce brikaç cevap da yazmışım. Bugünkü açtığı, ayrıldığı sevgilisi bu konudaki adam mı bilmiyorum. Ama bu konu aklıma geldiği için sonraki her konusunda bu ilişkinin zaten sakat olduğunu düşünüyordum. Zaten ayrılmışlar gitmiş. İsabet olmuş. Cennet mahallesine dönerdi ortalık yoksa. Ben erkek tarafına hak veriyorum açıkçası. Ayrılmak onlar için daha hayırlı.

Sen simdi kalk sinirlendin diye adami döv, sonra erkekler elini kaldirdiginda kiyameti kopartmaya hakkimiz olsun. Olmasin tabi, sonra arada bir kazaya kurban verelimm.
Ne alaka diceksiniz, erkekler yapi olarak daha agresif, daha sinirli..
Dayak cok kotu bir aliskanlik, bence yardim alin, ilerde cocuklarinizida doversiniz yazik olur

Kız bu konu sahibi fake midir nedir ya. Bunlar gerçekse müge anlının neden boş kalmadığını anlıyorum :D

Back
X