portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Canım eskiden ben de öyleydim inan kendini yıpratırsın..ben kendi açımdan bir şeylerden emin olmak istiyordum,yani beni çok sevdiğini bilmek istiyordum,sürekli ilgilensin falan..mesaj at tabi,ama sıkma,nasılsın napıyosun gibi klasik mesajlar değil de mesela sana komik gelen bir şeyi yaz,sonra bir şarkı sözünün bir parçasını yaz o tamamlasın,bir hikaye yaz kafandan içinde o olan,o devam ettirsin,hayallerini yaz filan..yani ne bilim onu sorguluyor gibi görünmeden her şeyi yaz:)) yoksa yanlış anlar beni kontrol ediyor sıkıyor falan der..sonra da bu durum sorun olmaktan çıkar zaten rahatlarsın biraz
sevgılının sureklı onlıne olup sana msj atmasını mı ıstıyorsun bı sure sonra emın ol ondan da sıkılırsın yapacak bırseyın yok dıye boylesın zaman zaman herkesın basına gelır bu kıtap okumayı sevıyorsan oku derım pısman olmazsın
Kitap oku , film izle vaktini geçircek bir şeyler illaki bulursun
Güne başlarken planlı başla mesala şu saatte şunu yapıcam şu saatte bunu diye
Bişeylerle meşgul olurkende telefonu yanında bulundurma odana bırak daha rahat edersin =)
iyide neden kurtulmak ıstıyorsun bundan onu anlayamdım baglanmaktan falanmı korkuyorsun :s
Bir ay sms yapma,en kesin çözüm bu sanırım
bu benim de aklıma geldi kesin yapmıcaktım ama bi ton lafı yedim paşadan :)
O zaman o tel. düşmez elinden
Öğrenci misin?
Öyleyse işin zor görünüyor
aynı sorun bndede var malesef çatlıyorum mesaj atmadan duramıyorum o herşeye anında cevap versin istiyorum
ya çık gez kafa dağıt ya da bilgisayarını aç oyun oyna işte o oyun sitelerinden falan elin bişeyle mesgul olsun sürekli bak dene mutlaka o kadar işe yarıyo ki bn hep öyle yapıorum kafan dağılır :)
ah sende tam benim sevgilim gibisin. sanırım ilişkilerde biri daha baskın olurken diğer taraf kendini çekiyor. ben de daha rahat biriyim. beş yıl oldu bazen telefonumun nerede olduğunu bile hatırlamam çünkü her an mesajlaşmak, telefonda olmaktan sıkılıyorum:) bence rahat ol, arkadaşlarınla takıl. Bu kadar sıkman sevgilini bunaltır.
onu sıkmıyosan bende ıcınden gelenı yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?