• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

Boz de kpss çalışırdık ama kütüphanede ne bilim Ünv. Kampüsünde falan.... Zaten çalıştığınız dersten bişe anlamazsiniz onu söyleyim :p

Hiç risk alma dışarıda çalışın. Eşim sevgiliyken geliyordu bize,bir kaç kez de gizli gelmişti. Mahalledeki kadınlardan gizli girebilmiştik ama az daha kalpten gidecektik çünkü akşamın 9undan önce eve gelmeyen babam pat diye anahtarıyla içeri girmişti. Vallahi de billahi de bir şey yapmıyorduk yani:oops:Hastaydı,annesi de köye gitmişti, babam zaten görünce o da çok üzülmüştü :))

annene söyle sorun ortadan kalksın,
bu arada biz aynı evde yaşadığımız halde dışarda ders çalışırdık evde yan gelip yatıyorsun yok acıktık yemek yapalım yok kahve içelim derken bakıyorsun hiçbir sey çalışmamışsın, biz burger king in kapalı katına giderdik çalışmaya :KK70:

annene söyle sorun ortadan kalksın,
bu arada biz aynı evde yaşadığımız halde dışarda ders çalışırdık evde yan gelip yatıyorsun yok acıktık yemek yapalım yok kahve içelim derken bakıyorsun hiçbir sey çalışmamışsın, biz burger king in kapalı katına giderdik çalışmaya :KK70:
Öyle mi olur diyosunuz :110:

Amacınız ders çalışmak olsaydı annenizden saklamazdiniz.
Bir şey gizli yapılıyorsa bir kabahat olduğunu düşündüğünden dolayı yapıyordur kişi.

Ha bundan banane ama dürüst davranın en azından.

Ders çalışacak bir çok kafe var. Sessiz köşe bucak olan yerler.

Söylememin daha doğru olduğunu biliyorum.Hatta anneme söyleyebilirim bile ama mahalle baskısından da çekiniyorum

Bak evladım annen bilirse sorun değil zaten,mahalle baskısını bastıramazsın zaten ağzı olan gene konuşur.
Annende rahatsız oluyorsa bu durumda gidin bir kütüphaneye sessiz sakin çalışın..
En mantıklısıda bu bana göre..

Hiç risk alma dışarıda çalışın. Eşim sevgiliyken geliyordu bize,bir kaç kez de gizli gelmişti. Mahalledeki kadınlardan gizli girebilmiştik ama az daha kalpten gidecektik çünkü akşamın 9undan önce eve gelmeyen babam pat diye anahtarıyla içeri girmişti. Vallahi de billahi de bir şey yapmıyorduk yani:oops:Hastaydı,annesi de köye gitmişti, babam zaten görünce o da çok üzülmüştü :))
Babam şehir dışında neyseki :KK22: Sanırım annem evdeyken çağıracağım

Yahu on numara sessiz sakin kafeler var. Hem içiniz rahat olur hem ders çalışırsınız. Tabii amaç ders çalışmak ise :KK70:

Back
X