• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldi :KK36: E bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.

Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdır :KK16: Kim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor :KK12:Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.

Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum En Büyük KKEn Büyük KK
o evde ders çalışılmaz ben saa diyim :D
komşu teyzeden kaçamazsın,o yüzden ailene bildirsen iyi olur bir arkadaşım gelecek ders çalışcaz o çok zeki ama erkek diye:D

İlede eve gelcek diyosan çılgın ergenler, sen teyzeye git teyzeyi oyala bişeye ihtiyacın varmış gibi, o o sırada apartmana girsin anahtarıda ver içeri girsin direk hatta. Nasıl fikir:KK59:

ÇOK ZOR BEE:)
bizim de var tam karşışnda hergün balkona çikan komşu.. merakli merakli evimi gözetiyo.. görünüyo.. zemin kattayim halbuki rahatsiz oluyorum
hele camaşır asmaya çiktiğimda izliyo. o yüzden erken çikiyorum o komşuda gözütmek istemiyorumm:KK47:

Annene söyleyine annen birşey demeyecekse
Komşu teyzeye .... yemek düşer, ona ne yani annen bildikten sonraa:KK54:

LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldi :KK36: E bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.

Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdır :KK16: Kim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor :KK12:Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.

Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum En Büyük KKEn Büyük KK

boş sakin bi yer bulun çimenlerde filan oturun çalışın işte.

HanımKelesimiGetir'in yorumuna katılıyorum, annen varken gelsin erkek arkadaşın, aileden gizli eve kimse sokulmaz, niyetiniz ders çalışmak değil mi zaten?
Annen başkasından duysa güveni sarsılır, birkaç saat ders çalışma uğruna anneni üzdüğün için pişman olursun sonra.

Hanımlar sizde konu dışına çıkmayın, birde gençlere teyzeleri uyutmak için akıl vermeyin ne olur, bu genç kızımız yapmaz, başkasının yapacağı tutar olmaz.

En güzelide bu müdürüm,annesi evdeyken gelsin derslerine çalışsınlar..

Ders çalışmayacaksınız tabi ki de.. Ve eminim erkek arkadasın senin aklına girmiştir ders çalışalım vs diye.. Neyse. erkek arkadasın senden bagımsız girsin apartmana işte ne var bunda

teyzeye soylıycem kapıda beklesin ders çalışcagınızı sanmıorum yanı ıntegral alırsınız ama pişman olma derim ben...

Hayır var ya biz tam korkakmisiz.esimle nisanliyken evlerimiz Karşılıklıydi .Bir gün kahvaltı hazırlamış çağırdı. Gidemedim korkumdan. komsu teyzelerden korkumuzdan duvar golgelerinden gecerdik birbirimize. Kapıyı açık birakirdik. Hop hemen girerdik. Allahım 24 yaşında ogretmendik. Nisanliydik...ama O komsu teyzelerden yine de çok çektik.

Boşanmayı düşündüğüm şu günlerde de o guzel günleri hatırlattın konu sahibi

Amaç ders çalışmaksa bunda kötü bir şey yok, neden anneden gizli eve sokmaya çalışıyorsun? Madem annen erkek arkadaşını da biliyormuş, paşa paşa oturup kadıncağız evdeyken çalışın bari...

Back
X