Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eee erkek adam tabi diyerek egosunu şişirmeye alttan alta erkek tabi gezecek eğlenecek çevresi olacak mesajı vermeye devam edin. Aldatmasa bile erkeğim lan ben o altı üstü kadın deyip size saygısını kaybetsin. Bu erkek egemen kafayla mutluluklar dilerim
Kendi kendinize başaramıyorsanız psikolojik destek alın. Bu kadar özgüvensiz olduğunuzu adama hissettirirseniz ilişkiniz sağlıksız olmakla kalmaz aldatmayı aklından bile geçirmeyen bir adam dahi sizi aldatabilir. Aldatmayı meşrulaştırmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama bir metaforla örnek verecek olursam kimse ayağına pranga bağlayan birisinin yanında kalmak istemez, onun yanında mutlu olmaz. Anlaşılır olmuştur umarım.
Kıskançlığı hep hakaret olarak algılarım.
1- Özgüvenim olmadığından kendime hakaret
2- Sürekli beni aldatacağını düşündüğüm için karşımdakine hakaret.
Adam siz kafese de kapatsanız aldatmak isterse aldatır.
Önce şunu bir anlayın.
Siz o adamın sahibi değilsiniz o da sizin sahibiniz değil bunu da anlayın.
Kocişiniz istemezse zaten biz kadınlar adamın üstüne falan atlamıyoruz. Kocişiniz Brad Pit değil!
Yani herşey özde bitiyor.
O isterse yapar,
siz isterseniz siz de yaparsınız.
Adamı boğarak eşeğin aklına bişey düşürmeyin.
Siz boğdukca onu rahat hissettiren, ona alanlar tanıyan, anlayışlı bulduğu ilk kadının kollarına atar kendini.
Bu kaçınılmaz son.
Haberiniz olsun.
30 yasindan sonra sadece "erkek adam"larin degil "kadin kadin"larida oturmus bir cevresi oluyor. Degistirmek hem kolay degil, hem de gereksiz. Sikbogaz edersiniz ayrilmak zorunda kalirsiniz. Tercih sizin.
Bir çırpıda yazıp kontrol etme gereği duymadan konu açmayı nasıl başarıyorsunuz Allah aşkına? Kankanız falan değiliz sizin dilinizden anlayalım. Yardım istiyorsunuz düzgün anlatın.
Anlayabildiğim kadarına gelince buldumcuk olmuşsunuz kısaca. Herkes sizin sevgilinizin peşinde değil..
Ya kendinize geleceksiniz ya da
o çok sevdiğiniz
yere göğe sığdıramadığınız
kimseyle paylaşamadığınız sevgiliniz elinizden bir yıldız gibi kayıp gidicek :) bu kadar kıskanç insanları anlamıyorum gerçekten.