Sevgilimi kendimden soğutuyorum

peri_54

annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
77
0
36
Sakarya
KIZLAR...Ben çok mutsuzum galiba sewgilimi kendimden soğutuyorum istemeyerek. ben onu çok sewiyorum bu yüzden çok karışıyorum ne yaptıgını hep bılmek istiyorum benimle ilgilensin bütün gün beni düşünsün istiyorum oda çalısıyor ilgilenemiyor arayamıyor msjıma bıle 1 2 saat sonra cvp veriyor ve bu beni gercekten çok üzüyor neden böle oluyor bastan bana hemen cvp verirdi acaba suanmı isleri yogun yoksa benden sogudumu? sogumus olabilir çok kavgalar ettik ben agzıma geleni söledim o agzına geleni söledi çok seyler oldu ama yanındayken okadar mutluyuz ki bu konuların açılmasını bile istemiyo bende yine beni konusturmuyo dinlemiyo konuyukapatıyo diye kavga cıkarıyorum. AMA BEN HAKLIYIM YA ORTADA Bİ SORUN VARSA ÇÖZÜLMESİ GEREKMİYOR MU? ama o konu kapansın istiyo sizce neden böle oldu benim sewgilim? nolur bişeler söleyin bana

Bence ayrılın.
İlişkinizde saygı yok!

bence bu kadar üstüne gitme çünkü hani derler ya kaçan kovalanır diye bide erkekler o kadar ilgi ve alakaya gelemiyorlar o yüzden biraz relaks davran derim ben sana o seni arasın sorsun sen niye bi bayan olarak bu kadar üstüne düşüyorsun kii sonuçta erkekler zor olanı seviyor canım

erkek arkadasın senden sıkılmış erkekler kendılerıne baglayana kadar cok ılgılı cok sevgılı olurlar ama sevgınızden emın olunca bır anda donuverırler assalık bu erkek mılletı neyazıkkı cogu boyle bunlara hıc yuzvermemek lazım yuz verırsen ıste boyle hasret kalırsın ılgıye sevgıye bır msj atsın dıye gozunu telden alamazsın o dakka bası msj atan adam gıder yerıne ısım var calıstıgımı bılmıyomusun benı sıkıyosun dıyen adam gelır bunları sımartmıcan yoksa degersiz olursun

evet canım sevgilin sıkılmış olabilir, erkek öyle çok baskıya gelebilen tipler değil. sürekli mesaj atar, arar, sorarsan kendini küçük bir çocuk gibi hisseder ve her çocuğun yaptığı gibi yaramazlıklar yapmak ister. biraz daha rahat olmaya çalış kıskançlığını içine at. ben de çok kıskancımdır ilişkilerimde sevgilimin en yakın arkadaşlarını bile kıskanırım onunla daha çok zaman geçiriyorlar diye. sen kendini çekersen o da meraklanır neden bu kız böyle oldu diye, sen sormadan hesap verir senin de işine gelir :) biraz da bunu dene bakalım tatlım unutma erkekler kaçanı kovalar

haklısın ben çok sımarttım onu o bana msj attıgında sanıyesınde cvp veriyorum ama o beni 1 2 saat bekletiyo bilioyrm işi çok zor ama istese ilgilenir aramak bile istemiyo artık sanırım ayrılıga dgru gidiyoruz boşa giden zamanıma lazık oldu

ewt tatlım bakalım bide umursamamyı deniycem böle kendimi üzmekten başka bişe yapmıyorum oda olmuyosa ayrılcaz yapcak bişe kalmıyo

bundan sonra görür o

konuyu kapatmasının nedeni kavga etmemektir, uzatmamaktır. Üzerine gitme sen de serbest bırak belki de dediğin gibi işleri çok yoğundur:44:

Saygı olmadan sevgi ne işe yarar?
Hiç mi düşünmüyorsunuz bunu?

şu 'w' harfini kullanmaktan vazgeçin ve bir an önce büyüyün bence.

sen hiç sewip sewilmemişsin demekki bilmiyosun ki sewgiyi böle konuşuyosun benim derdim bana yetiyo laf yetiştiremicem.. ayrıca "w" yazmanın çocuklukla ne alakası var anlamadım bu sadece bi alışkanlık.

konuyu kapatmasının nedeni kavga etmemektir, uzatmamaktır. Üzerine gitme sen de serbest bırak belki de dediğin gibi işleri çok yoğundur:44:

artık çok geç ağladım ağladım ağladım düşündüm düşündüm düşündüm ve BİTİRDİM

artık çok geç ağladım ağladım ağladım düşündüm düşündüm düşündüm ve BİTİRDİM

bence zaman ver zamana bırak ..arkadasların dedigi gibi gercekten sıkılımıs olabilir çünkü malesef öyleler :2:
belki seninde ondan biraz uzaklasman iyi olabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence zaman ver zamana bırak ..arkadasların dedigi gibi gercekten sıkılımıs olabilir çünkü malesef öyleler :2:
belki seninde ondan biraz uzaklasman iyi olabilir..

şuan çok kötüyüm ne yapcagımı bılmıyorum bu ilk bitirişim değil kesin bu sefer özür dilemek yerine oda bitsin dicek

şuan çok kötüyüm ne yapcagımı bılmıyorum bu ilk bitirişim değil kesin bu sefer özür dilemek yerine oda bitsin dicek

cok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama yine de kendini üzmemeye calış .. bitti demen tabiki yine bir işe yaramaz bunu biliyosun ..biraz sakin olmayı düşünmeyi dene bence ..

tatlım öncelikle ağlama skainleş ki mantıklı kararlar alabilesin. o da bitirmek isterse bitir neler unutluyor, geçiyor inan. hem belki aradan zaman geçince o da anlar hatasını ve barışmak ister eskisinden de güzel bir ilişkiniz olur. gerçekten bazen zorlamanın hiç anlamı olmuyor.. sakinleş şimdi güzelim ya ağlama

ewt bu zamana kadar zorladım düzelmiyo git gide daha çok uzaklasıyo benden ama bitti dynce düzeliyodu üzülüyodu bu sefer sakin cvp yazma dedim yazmadı inan dayanamıyorum artık çok sewiyorum ama sewgi yetmiyo bi zaman sonra

cok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama yine de kendini üzmemeye calış .. bitti demen tabiki yine bir işe yaramaz bunu biliyosun ..biraz sakin olmayı düşünmeyi dene bence ..

dayancak sabrım kalmadı bitirmek istemiyorum aslında çok ama çok sewiyorum ama bitirdim zorla yaptrdı bunu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…