ewt birini düzeltmek istiyosam önce kendimi düzeltmeliym haklısın..
yanlış anlama canım ..senin dedigin gibi hataları kendimde yaptıgım için söyledim ..bunları tabi bilmeyerek yaptık ama suan farkındayız ..umarım düzelir hersey . ama önce kendimiz içinde caba gösremeliyiz tabi
üzme kendini olur mu ..iyi şanslar ..
ben onun umursamazlıklarına takılıyorum sadece hiçbişey umrnda olmuyor çok rahat üzülse bile belli etmiyor bende böle kendimi salak gbi hssediyorum sanki sadece ben sewiyorum ben bişeleri düzeltmeye calısıyorum ben güzel seler sölüyorum insan bi zaman sonra sıkılıyo üzülüyo ben bu sıralar hergun aglıyodum ya işndenmidir nedr bılmıyorum msj atmayı bırak aramak bile istemiyor canı sizce suc bendemi ya
yanlış anlama canım ..senin dedigin gibi hataları kendimde yaptıgım için söyledim ..bunları tabi bilmeyerek yaptık ama suan farkındayız ..umarım düzelir hersey . ama önce kendimiz içinde caba gösremeliyiz tabi
üzme kendini olur mu ..iyi şanslar ..
yok yanlş anlamıyorum bende hatalıyım farkndayım ama ben onun gbi umursamaz olamadıgım içn kendıme kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum erkeklerin sewgisi bukadarmı ya
telefonumu açtım ne msj var ne aramş demekki sewmiyodu ah benim salak kafam ahhh
gulum benimki de boyle boyle basladi senin durumun gibi simdiyse cok tan koptuk zamanla anliyacaksin umarim aslinda bizim onlara a baglayan aliskanliklarimiz onunla sen ilgilensende ilgilenmesen de yapacagindan geri kalmiyacaginin zannediyorum malisef biz onlara sanki oyuncak barbiyiz
yok yanlş anlamıyorum bende hatalıyım farkndayım ama ben onun gbi umursamaz olamadıgım içn kendıme kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum erkeklerin sewgisi bukadarmı ya
bilmiyorum ama :2:fazla ilgilenmemek lazımmıs ..üstüne düşmücekmişsin :2:sıkılıyolarmıs.. burdaki arkadaslar öyle diyo bence haklılar galiba
sevmemesinden degil yani ..şöyle düşün bence seni sevmeseydi hiçbizaman yanında olmazdı
canııımmmmmmm... üzme kendini böyle .. sabret biraz ..
bilmiyorum ama :2:fazla ilgilenmemek lazımmıs ..üstüne düşmücekmişsin :2:sıkılıyolarmıs.. burdaki arkadaslar öyle diyo bence haklılar galiba
sevmemesinden degil yani ..şöyle düşün bence seni sevmeseydi hiçbizaman yanında olmazdı
bende öle diyorum bi insan sewmediği biriyle neden bukadr zaman birlikte olsunki. zaten bana diodu seni çok sewiyorum ama fazla dırdır yapıosun diye
bende öle diyorum bi insan sewmediği biriyle neden bukadr zaman birlikte olsunki. zaten bana diodu seni çok sewiyorum ama fazla dırdır yapıosun diye
hmmmm .. yani demişler ya .. igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır die...
benimkide bu atasözüyle anlatır derdini garibimm :94:
ne oldu durup dururken anlamıyorum. çok ayrılmak istiyosan ayrılırız yine kime kızdında bana patladın yazdı msjıma karsılık
hmm belki de haklıdır ..en son neden tartıstınız ki ???
tartışmadık
ama ona bile gerek yok bi tripler bi umursamazlık ilgisizlik sorun bnlar.
anladımmm canımm .. e ozaman açıklasaydın herseyii
anlamıyo ki sorunlardan bıktım sorun istemiyorum artık diyo rahatlıga bakarmısın
hmmm anladımm canımm :44: ilgisizliginin seni rahatsız ettiginin farkında degil heralde
ölebi farkındakiiiiiiya sey aslında benı sewiyo bu hem işi hemde biraz rahatsız amlyt olcak onu takıyo kafasına bide zaten babasının yanında calısıyo suan onuda anlıyorum ama o beni anlamıyo kime anlatsam beni suçlu buluyo üzerine gitme şu sıra diyo ama nereye kadar ben mutsuzum onuda üzmek istemiyorum onun benimle mutlu oldugunu görmek istiyorum ben ölede mutlu olurum
Babasıyla da çaılşsa iş ortamı mesajlarınıza hemen cevap yazması için uygun olmayabilir. Siz çalışıyor musunuz, öğrenci misiniz bilmiyorum ama hayat insana farklı dönemlerde farklı sorumluluklar yüklüyor.
Mesajınıza verdiği cevaptan onda olur olmaz şeylere takılıp, ikide birde ayrılmayı adet haline getirmiş bir insan izlenimi yaratttığınız sonucuna vardım. Kusura bakmayın, eğer gerçekten yapınız bu şekilde ise pek çok ilişide aynı sorunu yaşamanız kaçınılmaz olur. Yok eğer kafanızı kurcalayan sorunlar gerçekten önemli ise bunu uygun bir anda ona aktarmanız lazım. Bir de ameliyat olması söz konusu imiş. Siz onu anladığınızı düşünüyorsunuz ama belki hareketlerinizle onda aksi etkiyi bırakıyor olabilirsiniz.
KIZLAR...Ben çok mutsuzum galiba sewgilimi kendimden soğutuyorum istemeyerek.ben onu çok sewiyorum bu yüzden çok karışıyorum ne yaptıgını hep bılmek istiyorum benimle ilgilensin bütün gün beni düşünsün istiyorum oda çalısıyor ilgilenemiyor arayamıyor msjıma bıle 1 2 saat sonra cvp veriyor ve bu beni gercekten çok üzüyor neden böle oluyor bastan bana hemen cvp verirdi acaba suanmı isleri yogun yoksa benden sogudumu? sogumus olabilir çok kavgalar ettik ben agzıma geleni söledim o agzına geleni söledi çok seyler oldu ama yanındayken okadar mutluyuz ki bu konuların açılmasını bile istemiyo bende yine beni konusturmuyo dinlemiyo konuyukapatıyo diye kavga cıkarıyorum. AMA BEN HAKLIYIM YA ORTADA Bİ SORUN VARSA ÇÖZÜLMESİ GEREKMİYOR MU? ama o konu kapansın istiyo sizce neden böle oldu benim sewgilim? nolur bişeler söleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?