Sevgilimi kendimden soğutuyorum

gulum benimki de boyle boyle basladi senin durumun gibi simdiyse cok tan koptuk zamanla anliyacaksin umarim aslinda bizim onlara a baglayan aliskanliklarimiz onunla sen ilgilensende ilgilenmesen de yapacagindan geri kalmiyacaginin zannediyorum malisef biz onlara sanki oyuncak barbiyiz

haklısınnnn

canııımmmmmmm... üzme kendini böyle .. sabret biraz ..

nasıl üzmym ya okdr zmn boşunamı gtti ben sewdiğini sanmştım sewgimide çok belli ediyordum ondan kaybettim zaten yüz veriyosun tepemize cıkıyolar bakalım beklycem ne olck zaten cvp yazma dediğim içn yazmcksa grcekten hersey bosaymış.......

ne oldu durup dururken anlamıyorum. çok ayrılmak istiyosan ayrılırız yine kime kızdında bana patladın yazdı msjıma karsılık

hmmm anladımm canımm :44: ilgisizliginin seni rahatsız ettiginin farkında degil heralde

ölebi farkındakiiiiii ya sey aslında benı sewiyo bu hem işi hemde biraz rahatsız amlyt olcak onu takıyo kafasına bide zaten babasının yanında calısıyo suan onuda anlıyorum ama o beni anlamıyo kime anlatsam beni suçlu buluyo üzerine gitme şu sıra diyo ama nereye kadar ben mutsuzum onuda üzmek istemiyorum onun benimle mutlu oldugunu görmek istiyorum ben ölede mutlu olurum

Babasıyla da çaılşsa iş ortamı mesajlarınıza hemen cevap yazması için uygun olmayabilir. Siz çalışıyor musunuz, öğrenci misiniz bilmiyorum ama hayat insana farklı dönemlerde farklı sorumluluklar yüklüyor.

Mesajınıza verdiği cevaptan onda olur olmaz şeylere takılıp, ikide birde ayrılmayı adet haline getirmiş bir insan izlenimi yaratttığınız sonucuna vardım. Kusura bakmayın, eğer gerçekten yapınız bu şekilde ise pek çok ilişide aynı sorunu yaşamanız kaçınılmaz olur. Yok eğer kafanızı kurcalayan sorunlar gerçekten önemli ise bunu uygun bir anda ona aktarmanız lazım. Bir de ameliyat olması söz konusu imiş. Siz onu anladığınızı düşünüyorsunuz ama belki hareketlerinizle onda aksi etkiyi bırakıyor olabilirsiniz.

ya bılıyorum bu ara kafası gercekten çok karışık hemde işte cvp yazamıyo ama yazdıgındada okdr sacma okdr gereksz seyler yazıyoki buda benı umursamadıgı anlamına geliyo ve cok sınırlenıyorum dusunuyorum bu ara ona destek olmalıyım diyorum snra ii dvranıyorum bi lafıyla beni delirtmeyi becerebiliyo çok sewiyorum sewmesem asla cekmem böyle birini artık benımle tellede konusmak istemiyo yda konusamıyo bılmıyorum kafam cok karısık

benim sevgilim de iyiyken çok iyi sürekli arar sorar ama arada sırada bi kayıplara karışıyo ben aramazsam hiç aramıyo mesela dünden beri inat ettim aramıycam bişeyler yapmalıyım ben vazgeçemiyorum o vazgeçsin gitsin böyle daha çok üzülüyo insan ona göre normal ben kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…