ewt bu zamana kadar zorladım düzelmiyo git gide daha çok uzaklasıyo benden ama bitti dynce düzeliyodu üzülüyodu bu sefer sakin cvp yazma dedim yazmadı inan dayanamıyorum artık çok sewiyorum ama sewgi yetmiyo bi zaman sonra[/QUO
Allah yardımcın olsun ya ..tabi böyle durumlarda ne yapsan boş ..biliyorum ... onun için en iyisi üzülmemen şimdi .zamana bırakman ve en önemlisi düşünmemeye calışman ..inşallah hersey Allahın izniyle düzelir tatlım ..hayırlısı neyse o olsun sizin için ..
ben de son ilişkimi sevmeme rağmen bitirdim anlayabiliyorum seni zor oluyor.. şimdi ne yap biliyor musun onun numarasını ve tüm mesajlarını sil ki mesaj atıp kendini küçük düşürme, sonra da kapat telefonunu git kendine güzel bir yemek yap veya sevdiğin bir yiyeceği al afiyetle ye onu :) müzik falan dinleme ve kendini hırpalama.
ewt bu zamana kadar zorladım düzelmiyo git gide daha çok uzaklasıyo benden ama bitti dynce düzeliyodu üzülüyodu bu sefer sakin cvp yazma dedim yazmadı inan dayanamıyorum artık çok sewiyorum ama sewgi yetmiyo bi zaman sonra[/QUO
Allah yardımcın olsun ya ..tabi böyle durumlarda ne yapsan boş ..biliyorum ... onun için en iyisi üzülmemen şimdi .zamana bırakman ve en önemlisi düşünmemeye calışman ..inşallah hersey Allahın izniyle düzelir tatlım ..hayırlısı neyse o olsun sizin için ..
saol canım çok tşk ederm söledikleriniz için ben onsuz kendimi çok boş ylnz mutsuz hissediyorum
sen hiç sewip sewilmemişsin demekki bilmiyosun ki sewgiyi böle konuşuyosun benim derdim bana yetiyo laf yetiştiremicem.. ayrıca "w" yazmanın çocuklukla ne alakası var anlamadım bu sadece bi alışkanlık.
ne kadar süredir beraberdiniz canım?
inşallah hatasını anlar seni daha fazla üzmez canımm yaa..saol canım çok tşk ederm söledikleriniz için ben onsuz kendimi çok boş ylnz mutsuz hissediyorum
bende aynı durumdayım ama beklemek zorundayım elimden bişey gelmiyo
Doğru ya ben nereden bileyim sevmeyi,sevilmeyi?
Yazık bana,bu yaşıma kadar sevgi nedir bilmeden yaşamışım. Ondan böyle saygı saygı,önce saygı diye yırtıyorum sanırım.
'w' Türkçemizde böyle bir harf yok,alışkanlıklarınızı değiştirseniz iyi olacak!
inşallah hatasını anlar seni daha fazla üzmez canımm yaa..
bende aynı durumdayım ama beklemek zorundayım elimden bişey gelmiyo
beni gerceksen sewdiyse bi sekilde sorunlarını halledip döner diye umut ediyorum dediğin gbi beklemekten baska yapcak bişe yokyakında doğum günüm var ozmana kadar bse yazmasada o gün yazar herlde
beni gerceksen sewdiyse bi sekilde sorunlarını halledip döner diye umut ediyorum dediğin gbi beklemekten baska yapcak bişe yokyakında doğum günüm var ozmana kadar bse yazmasada o gün yazar herlde
evet evet .sen saglam durup kararırın kesin oldugunu gösterdikten sonra o da tabikiii seviyosa döner .. içini ferah tut..tatlımm
Birbirinize ağzınıza geleni söylüyorsanız bu iş zaten bitmiş demektir.
Bir de anlamadığım sevgilinizi neden bu kadar sıkıyorsunuz ki? Ne demek her zaman beni düşünsün istiyorum? İkiniz de ayrı yapıda bireylersiniz. Her insanın özgürlük alanı olmalı.
Aşk, sevgi kolay bulunmuyor. Ama siz bunu yıpratmak için elinizden geleni yapmışsınız. Sakin sakin geçinip gitmek varken insanlar kavga çıkarmaktan ve anlamsız isteklerde bulunmaktan geri kalmıyor malesef ve kopma noktasına geliniyor.
Siz bazı şeyleri konuşmak istediğinizde o konuyu kapatıyormuş ya, bırakın kapatsın. O an istediği o tarz şeyleri konuşmak değilse siz de açmayın. Belli bir süre sonra yine konuşursunuz. Azıcık karşınızdaki insanı da anlamayı bilmelisiniz bence.
Birbirinize ağzınıza geleni söylüyorsanız bu iş zaten bitmiş demektir.
Bir de anlamadığım sevgilinizi neden bu kadar sıkıyorsunuz ki? Ne demek her zaman beni düşünsün istiyorum? İkiniz de ayrı yapıda bireylersiniz. Her insanın özgürlük alanı olmalı.
Aşk, sevgi kolay bulunmuyor. Ama siz bunu yıpratmak için elinizden geleni yapmışsınız. Sakin sakin geçinip gitmek varken insanlar kavga çıkarmaktan ve anlamsız isteklerde bulunmaktan geri kalmıyor malesef ve kopma noktasına geliniyor.
Siz bazı şeyleri konuşmak istediğinizde o konuyu kapatıyormuş ya, bırakın kapatsın. O an istediği o tarz şeyleri konuşmak değilse siz de açmayın. Belli bir süre sonra yine konuşursunuz. Azıcık karşınızdaki insanı da anlamayı bilmelisiniz bence.
evet evet .sen saglam durup kararırın kesin oldugunu gösterdikten sonra o da tabikiii seviyosa döner .. içini ferah tut..tatlımm
inşş dönsün ama bişeler düzelcekse böle olcaksa gercektn bitsin
e haklısın.. bir ilişkiyi yürütmek gercekten zor.. her insan hata yapabilir bazen cok sevdigimiz için yapıyoruz bu hataları .. arkadasta yaptıgı hataların farkında ..bence bu hataları nasıl düzeltebiliriz onu söylesen ????
bu hem senin hemde onun elinde unutma tatlım ..sende davranıslarını bi gözden gecir bence .. umarım oda hatasını anlar ...inşş dönsün ama bişeler düzelcekse böle olcaksa gercektn bitsin
sagol cok anladımYazdıklarımı okursan söylediğimi görebilirsin.
bu hem senin hemde onun elinde unutma tatlım ..sende davranıslarını bi gözden gecir bence .. umarım oda hatasını anlar ...
ewt birini düzeltmek istiyosam önce kendimi düzeltmeliym haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?