Sevgilimi kuzeninden kıskanıyorum

Esımle yasıt kuzenlerıme abı demıyorum bu beni onlardan hoslanıyor mu yapıyor?
Cok cırkın bır zıhnıyet. Bız kardes gıbı buyuduk. Aramızdakı samımıyetı hayatlarımıza gıren ınsanlar mı belırleyecek? Bız kuzenımle sarılıp bırbırımızı operken partnerlerımız ırrıte mı olacak yanı?
Esım evde yokken de gelıyor oglumu sevıyor kahve ıcıyor dertlesıyoruz ve gıdıyor. Ne esım ne de onun esı rahatsızdır bu durumdan. Esı benden yasca kucuk oldugu halde abla senın yerın bızde apayrı karı koca senı sever sayarız dıyor. Tövbe bismillah bır yasıma daha gırdım. Yanı buyuk ya da kucuk olması neyı degıstırır?
Kucuk-büyük olan kuzenlerım de abla yada loveitred der eslı yada essız gelırler bana.
Sızı rahatsız eden baska ne olmus olabılır acaba?

Bizde akraba evliliğini geç, komşuya Bile o gözle bakılmaz:KK70: bizde anlattıklarının hepsi normal .
Ailede akraba evliliği olmasa ‘boşuna stres yapma’ derdim ama kız kendi kendine umuda kapılmış olabilir 🥴
Ya bızde de aynı sekılde. Komsu dahi olsa evımıze gıren cıkan ınsanların tümü kardestır. Neler okuyoruz yarabbımo_O

Yazdıklarınızda anormal bir şey yok. İnsanlar ama ben olsam bunu yapmazdım, ben böyle demezdim diye düşünmeyi bıraktıklarında hayatın daha kolay yaşanacağına inanıyorum. Siz sizsiniz bambaşka bir karakter karşınızdaki insan öyle bambaşka bir karakter. Kendi davranışlarınızla karşılaştırma yapmanız çok gereksiz o yüzden.
Kuzenden kıskanmakta çok gereksiz siz kaç yıldır tanıyorsunuz sevgilinizi? O doğduğu gümden beri tanıyor. Sevgilim bana kuzenimle ilgili bir imada dahi bulunsa benim için ayrılık sebebi
Farzedelim ki size hak verdik nasıl bir çözüm yoluna gidilmeli? Kuzeniyle konuşmasın mı, taşın git ailemin evinden mi desin? Eğer kızın böyle bir niyeti varsa bile olay tamamen sizin sevgilinizde bitiyor. Kimse ona istemediği bir şeyi yaptıramaz. Size bir yanlışı dokunursa eğer gerçek yüzünü gördüm der çıkarsınız işin içinden

Kuzenim benden 11 yaş büyük, erkek. Asla abi demem. Kendisi evli ve çocuklu ben de evli ve çocukluyum. İstediğim zaman ararım o da beni arar. Eşimin kuzenleri de onu istediği zaman arar. Bu kadar fesatlık bünyeye zarar.

Akraba evliliği olan ailede kuzenler kardeş gibi nasıl olabilir?

Fesatlık diyenin ailesi normaldir, akraba evliliği yoktur o yüzden diyordur. Kardeş gibi olan kuzen ilişkisi zaten normal olanı ama kardeşleriniz birbiriyle evleniyorsa olmuyor işte.

Cok cırkın bır zıhnıyet. Bız kardes gıbı buyuduk. Aramızdakı samımıyetı hayatlarımıza gıren ınsanlar mı belırleyecek? Bız kuzenımle sarılıp bırbırımızı operken partnerlerımız ırrıte mı olacak yanı?
Esım evde yokken de gelıyor oglumu sevıyor kahve ıcıyor dertlesıyoruz ve gıdıyor. Ne esım ne de onun esı rahatsızdır bu durumdan. Esı benden yasca kucuk oldugu halde abla senın yerın bızde apayrı karı koca senı sever sayarız dıyor. Tövbe bismillah bır yasıma daha gırdım. Yanı buyuk ya da kucuk olması neyı degıstırır?
Kucuk-büyük olan kuzenlerım de abla yada loveitred der eslı yada essız gelırler bana.
Ailesinde akraba evliliği olmayan biri icin evet bunlar gayet olağan seyler ve aksinidüşünmek art niyet. Ki benim icin de oyle. Ama sevgilisinin sülalesine kuzen evlilikleri varmis. Budurumda bi acaba mi demeklazım bence

Sevgilinize bahsetmeyin bu durumdan.
Kurdun aklına kuzu düşürmeyin.
Zira benim de eşinin kuzeni bizim nişanlılık dönemimizde o şekilde sürekli nişanlımlarda kalmaya çalışıyordu. Ta ki kızın kendi sevgilisi olana kadar başımızda idi ve inanılmaz kıskanıyordu eşimi benden. Görümcemden beter bir görümce idi.
Ama o süreçte annem dedi ki ara sor daha yakın ol. Çok etkili oldu ama.

Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...

Ya bırak normal diyorsa o seni kaybetmekten korksun. Böyle anlayışsız adamla işin zor olur. Ne işi varmış kalıyor kız sanki? Kalacağım dese de sevgilin sizin gelip kalacağınızı müsait olmadığını söylese karşıdaki anlar herhalde.

Kız acaba sizin varlığınızdan haberdar mı ? Haberdarsa en kısa zamanda bir görüşme ayarlayın halinden tavrından size bakışından bile anlarsınız. Haberdar değilse evet bir tehlike söz konusu..

Bizim ailede de akraba evliliği var.Kuzenlerimizle hep mesafeliyizdir.Küçüklükten öyle gördük.Bizde kuzen kardeş değil.Benim kuzenlerimin çoğu birbiriyle evli.Bahsettiğiniz samimiyet hiç normal değil.Yarın öbür gün sizden sebepsiz yere ayrılır.2 Ay sonra da instagram bioda yüzükle tarih görürsün.Hazırla kendini.Kızın aklında senin sevgili var.Eee sevgilinin aklına da sen sokmuşsun.

Normalde kuzenleri kıskanan birisi değilim ama bu kız sevgilime fena yapıştı. Kız uzak bir şehirdeydi. Sevgilime hep mesaj atıyordu nasilsin ne yapıyorsun şeklinde. Arada arayip dertlesiyordu. Uzakta ve kuzen diye bana çok batmıyordu. Ama bu kız geçen ay pılısını pırtısını topladı sevgilimin annesinin babasının evine yerleşti. Ailesiyle anlaşamıyormus 1 yıl burda kpssye hazirlanacakmis. Bu arada sevgilim ailesinden ayrı ve yalnız yaşıyor. Geldiklerinden beri görüşüp duruyorlar. Kız benimkine surekli mesaj atıyor. Surekli Bi mesajlaşma çabası. Dün aksam sevgilime geldi kalmaya. Diyeceksiniz onlar kuzen bunda ne var. Annem de kızıyor fesatlanma diyor ama 23 yaşındaki bi kız 34 yasindaki bi adamla neden sürekli mesajlasmaya dertlesmeye görüşmeye çalışır? Ve arada 11 yaş fark olmasina rağmen bu kız buna abi demiyor. Sevgilime soruyorum sana ne diye hitap ediyor diye. Hicbir şekilde hitap sözcüğü kullanmiyormus. Ne abi diyormuş ne de ismiyle hitap ediyormuş. Nasılsın napiyosun arkadas gibi muhabbet ediyomus. Kızın niyeti iyiyse neden abi demekten çekiniyor? Kaldi ki benim de benden 8 yas büyük kuzenlerim var hepsine abi derim ve boyle zırt pırt mesaj atip konuşmaya çalışmam ne alaka yani? Ben bu kızın niyetini anlamiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sevgilimin abisi Kuzeniyle evli. Sevgilime bunu soyledigimde abim evlendi diye ben de akraba evliliği yapicam diye bisey mi var diyo. Bana kızıyo. O kızın yasi küçükmus bebekligini görmüş bilmemne. Ben mi paranoya yapıyorum yoksa haklı miyim lütfen bi akıl verin...

ayartmaya çalışıyor bence, yoksa neden abi demesin gelsin evine yerleşsin.

bence burada tepki alacaksınız diye abartarak anlatmışsınız. Ailesi neden 1 sene yollasın ya kızını başkasının evine hadi yolladı sizin anne babanız neden sevgiline yolluyor kalsın diye ne alaka? ayrıca neden beraber görüşmüyorsunuz madem sevgilinde kalıyorsa. Yakın olabilirler sizde yakınlık arkadaşlık kurun sevginizi gösterin sevgilinize yanında elele göz göze olsun bitsin yani. Benimde başıma gelmişti kuzenimle beraber büyüdük her sömestr ve yazın memlekete giderdik aramızda yakın falan sonra evlendi bende evlendim sık sık mesajlaşır arar falan birgün iş çıkışı aradı eve gidene kadar konuştuk eve girdi eşimin de selamı var diyordu ki onu mu aradın dedi eşi ben duymamış gibi yaptım kuzenim kızdı. Bir kere de düğünde takı sırasında eşiyle sıradaydılar kuzenim beni görünce yanıma geldi selamlaşmaya hop eşi de çıktı sıradan bende buradayım beni görmüyorsun diye gördüm sıradaydınız dedim kuzenim de sdaha sıra gelmesine var o yüzden geldim dedi ki anneminde yanına geldi tek benim değil çok bozulmuştum

Sevgiline dırdır edip aklına karpuz kabuğu düşürmemeni, öyle bir şey olmasa bile sevgilinden eminsen yani, yine dırdır edip kendine güvensiz gözükmemeni, tam aksine kızla vakit geçirip niyetini kendin anlamanı tavsiye ederim.

yazdıklarınız ben ve ailem için normal ama bizim ailede akraba evliliği asla yoktur.kuzen kardeştir.ama o kızın aklına birileri bir şey sokuyor olabilir.

Akraba evliliği varmış o yüzden bende kıskanırdım.Birde benim yapım böyle belkide bilmiyorum ama ben gidipte erkek kuzenimin evinde kalmaya çekinirim

Haklısınız. Akraba evliliği olan bir aile için aynı evde yaşamak normal değil. Yani başka gözle bakılır onlara. Bizde akraba evliliği yok ama ben yine de dikkat ederim kuzenlerimle aramda ki ilişkiye. Yani birde sürekli ne konuşulabilir ki sohbet bi süreden sonra tıkanır. Saçma geldi bana. Sevgilinizin suçu yok ama kızda biseyler var gibi.

Bence konu sahibi hakli. Sizin bakış açınız doğru. Ama konu sahibinin sevgilisinin ailesinde akraba evliliği varmış kuzenler evlenmiş iste. O yüzden normal kuzen ilişkisi değil bu yani kızda sorun var bence.

Bir kuzenim ablama, diğer kuzenim de bana aleni yürüdü. Bizde akraba evliliği yoktur, ayıplanır mesela ona rağmen olmuyor değil. Ama olacaksa başka bir kızla da olur kuzenle de, sen ne yapabilirsin ki?

İki kuzenim evlendi. Kuzen olup evlenenler var okadar samimi olmasın bence😦🤯

Back
X