Sevgilimi kuzeninden kıskanıyorum

Tövbe bismillah daha neler duyacağız yarabbi. Tabi ki haklıdır. Bızde akraba evlılıgı olmadıgı ıcın bana cok tuhaf geldı.
Evet. Bizde de olmaz oyle bisey. Ilk okuyunca bende yok artik dedim amq icerige bakinca hakli.Yanlış anlamadıysam konu sahibinin sevgilisinin abisi ile kuzenlerinden biri evli. Bu kızın ablası da olabilir. Hatırlayamadım. Hani ilginç 😏

Kuzen olayı her ailede değişik. Biz neredeyse hiç gorusmememize rağmen kuzeninle evlenir misin deseler onlar benim kardeşim ne alaka derim. Kardeşlik kavramı sıkı fıkı olmakla alakalı değil. Her sıkı olan kardeş olcak her uzak duran resmi olcak diye bişey yok. Baya karışık anlattım ama siz anladınız bence. Demem o ki kuzen durumu kişiye özeldir. Kız art niyetli de olabilir ve temiz duygularıda olabilir. Bilemiyorum

Sevgilinize bahsetmeyin bu durumdan.
Kurdun aklına kuzu düşürmeyin.
Zira benim de eşinin kuzeni bizim nişanlılık dönemimizde o şekilde sürekli nişanlımlarda kalmaya çalışıyordu. Ta ki kızın kendi sevgilisi olana kadar başımızda idi ve inanılmaz kıskanıyordu eşimi benden. Görümcemden beter bir görümce idi.
Ama o süreçte annem dedi ki ara sor daha yakın ol. Çok etkili oldu ama.
Kızla mi daha yakin oldunuz? Ben bu kızı nasil uzak tutacağım bundan?

aslinda normal gibi gozuksede bence bu kadari abarti. ne isi varki evinde? yani kuzensede..ensest iliskilerin bile normal sayildigi cagda kuzen ohhh

bence burada tepki alacaksınız diye abartarak anlatmışsınız. Ailesi neden 1 sene yollasın ya kızını başkasının evine hadi yolladı sizin anne babanız neden sevgiline yolluyor kalsın diye ne alaka? ayrıca neden beraber görüşmüyorsunuz madem sevgilinde kalıyorsa. Yakın olabilirler sizde yakınlık arkadaşlık kurun sevginizi gösterin sevgilinize yanında elele göz göze olsun bitsin yani. Benimde başıma gelmişti kuzenimle beraber büyüdük her sömestr ve yazın memlekete giderdik aramızda yakın falan sonra evlendi bende evlendim sık sık mesajlaşır arar falan birgün iş çıkışı aradı eve gidene kadar konuştuk eve girdi eşimin de selamı var diyordu ki onu mu aradın dedi eşi ben duymamış gibi yaptım kuzenim kızdı. Bir kere de düğünde takı sırasında eşiyle sıradaydılar kuzenim beni görünce yanıma geldi selamlaşmaya hop eşi de çıktı sıradan bende buradayım beni görmüyorsun diye gördüm sıradaydınız dedim kuzenim de sdaha sıra gelmesine var o yüzden geldim dedi ki anneminde yanına geldi tek benim değil çok bozulmuştum
Gerçekten hic abartmadan anlattim. Zaten olayda bi gariplik var. Kizin ailesi neden izin verdi diye sordum ben de. Teyze demek anne yarisiymis. Yabancıya gidiyo diye düşünmüyorlarmış. Kendi evinde kız ders çalışamıyormuş. Orda daha iyi çalışırmış. Sevgilimde kalmasına da kuzen diye izin veriyorlar. Tanismayi deneyeceğim bakalim.

Okey kuzense kuzen
Niye tek yaşadığı bekar evinde gidip kalıyor ben onu anlamadım
Ha mesela ben olsam illa kalmak istesem kız arkadaşın da gelsin falan derim niye kpss çalışmaya gittiğim yerde gidip kuzenle kalayım
Ya da yine amacım dersse neden zırt pırt mesaj atayım
Biraz bahane gibi geldi kpss
Aynen ne isin var bekar evinde ya. Valla sinir oluyorum.ben bu kizi nasil uzak tutacagim bilmiyorum. Sevgilime soyledigimde kızıyor yok oyle bisey diyor.

Sevgilinle kuzeninin arasindaki samimiyeti ben bilemem ama birşey merak ediyorum sen sevgilinin kuzeniyle tanistin mi? Bence tanis madem arkadas ariyor bundan sonra seninle muhatap olsun
Haklisin. Tanışmadım tanışacağım. Benimkine sordum neden senle arkadas gibi olmaya calisiyo diye. Cunku kızın arkadaşı yokmuş. Arkadaşlarıyla hep arasi bozukmus. Ne sacma ya.

Hmmmm bende kuzenlerimle mümkün oldugunca cok mesajlasirim.. ama kuzenimin eski sevgiliside bunu kiskaninca ayrilmislardi..
evliyim ve mutluyum bunuda not olarak birakim:)

Doktor bir arkadaşımın öz kuzeniyle evlendiğini gördüğümden beri hiçbir şeye asla olmaz diyemiyorum... Sevgiliniz onu gerçekten kardeşi olarak görüyordur onu siz bilirsiniz ama kadınlar her zaman böyle şeyleri hissederler..Siz ipinizi sağlam kazığa bağlayın derim..
Ben de kimseye güvenmiyorum bu devirde. Evet benimki kardes gibi yardimci olmaya calisiyor. Neymiş kizin arkadasi yokmuş benimkini samimi goruyomus dertlesiyomus. Ama bana sacma geliyor. İyiniyetli gibi gelmiyor.

Evet. Bizde de olmaz oyle bisey. Ilk okuyunca bende yok artik dedim amq icerige bakinca hakli.Yanlış anlamadıysam konu sahibinin sevgilisinin abisi ile kuzenlerinden biri evli. Bu kızın ablası da olabilir. Hatırlayamadım. Hani ilginç 😏
Yok canim abisi halasinin kiziyla evli. Bu kiz teyzesinin kızı.

Haklısınız, rahatsız edici.

Bizim ailede akraba evliliği yoktur. Kuzenlerimle kardeş gibiyizdir. Ama kardeş de olmadığımızın bilincindeyiz. Yalnız yaşayan erkek kuzeninde yaşamaya gitmez kız kuzen.
Yani bir çizgi vardır orayı geçmez kimse.

Bu ailede evlilik de varmış. Hayra alamet gelmedi bana bu hikaye.
Ayrıca ne olursa olsun birlikte kalmalarını sorun ederdim ben olsam.

Belki kız yaşı büyük diye derdini bir tek ona acabiliyordur veya tavsiyeleri daha mantıklı geliyordur bilemiyoruz kızın içini açıp bakabilsek keske

Haklısınız, rahatsız edici.

Bizim ailede akraba evliliği yoktur. Kuzenlerimle kardeş gibiyizdir. Ama kardeş de olmadığımızın bilincindeyiz. Yalnız yaşayan erkek kuzeninde yaşamaya gitmez kız kuzen.
Yani bir çizgi vardır orayı geçmez kimse.

Bu ailede evlilik de varmış. Hayra alamet gelmedi bana bu hikaye.
Ayrıca ne olursa olsun birlikte kalmalarını sorun ederdim ben olsam.
[/QUOTE
Doğru aynen öyle. Ama benimkine kalmaya gitti. Neymiş oralardaymis sende kalayim bari demiş.
Sevgilinde kalması gercekten çok saçma ve bende olsam cok kizardim ve kiskanirdim ama neden sevgilin kuzenine onda kalmasının yanlış olduğunu söylemiyor kuzeniyle konussun yanlış anlamayacagini umuyorum sonucta abisi akrabayla evli bu işi çözecek olan bence sevgilin

Benim dedem çok karşıymış akraba evliliğine ama benimle dayımın oğlunu beşik kertmesi yapmak istemiş ne alakaysa.Ben hep mesafeliydim abilerimle onlar nasıl bir olabilir kardeş olmanın tanımı bellidir.Akraba evlilikleri tutucu kişilerde olur hem tutucu hem iki bekar kişiye nasıl müsade eder o iki aile nereden tutarsan orada kalır bu konu ne yap et o kızı evden gönder.

Back
X