- 13 Mayıs 2017
- 41
- 12
- 38
- Konu Sahibi Themiddleworld
-
Seni seviyorsa kafası karışmaz, kafası karışıyorsa sevmiyordurKafasi karışır diyeyim vicdanlıdır yani de. Sizce kızın öyle bir niyeti var mi ?
Ama kız şu ana kadar rahatsız edici birşey yapmamış ki ya da bana mı öyle geldi. Belki de siz bu önceki reddetme olaylarını bildiğiniz için öyle bi niyeti var gibi düşünüyorsunuzdurDedikleriniz de haklısınız da insan gene de kötü hissediyor öyle bisey olursa. Sevgilime güveniyorum o kıza tekrar meyletmez de yani benimle de mutsuz olabilir. Kızın hareketleri cok supheli geldi ama reddedikten 1 yil sonra sevgilisi olunca adami rahat birak. Nasil bir ego tatmin problemi varsa. Icinde öyle bisey olduysa zamaninda kabul etseydin
Ama kız şu ana kadar rahatsız edici birşey yapmamış ki ya da bana mı öyle geldi. Belki de siz bu önceki reddetme olaylarını bildiğiniz için öyle bi niyeti var gibi düşünüyorsunuzdur
Ama kız şu ana kadar rahatsız edici birşey yapmamış ki ya da bana mı öyle geldi. Belki de siz bu önceki reddetme olaylarını bildiğiniz için öyle bi niyeti var gibi düşünüyorsunuzdur
Erkek arkadaşlarından birinin arkadaşını takip etmiş. Erkek arkadaşın mı arkadaşların mı? Okurken beyin fırtınasına kapıldım.
Bence hiç takma bile. Aldatacak adam havada karada aldatır, aldatmayacak adamı 20 kadınla aynı odaya koy dönüp bakmaz.Erkek arkadaşımın arkadaşı pardon:) ama ikisi yakin arkadas oldugu icin surekli onun da fotolari var. O instagram kullanmiyor zaten
Arkadaşlar bir sorunum var. Erkek arkadaşımla 3 aydır iliskimiz var. Ancak 2.5 sene kadar once gene okulda aynı dönemde okuduğum bir kızın peşinde koşmuş. Kız kabul etmemiş. Ben bunu biliyordum da sonuçta olay olmuş bitmiş diye erkek arkadaşım benimle ilgilenince onu çok zorlamayıp kabul ettim.
Neyse kızın ben de numarası var geçenler de insta açmış rehberde gözüktüğü icin biliyorum. Ilk basta kendi adıyla acti gonderi 0 takipçi 0 takip 0 hedap gizliydi. Sonra adını değiştirip sacma sapan bisey yapti tamamen fake hesap yani. Bir kişiyi takibe başladı. Hesap gizli olduğu icin kimi takip ettiğini bilmem mümkün değil. Erkek arkadaşımın instagramı yok. Ben de kimi takip edebilir diye düşünürken erkek arkadaslarimin arkadaslarindan birini takip ettiğini gördüm bir de hikayede sevgilim olduktan hemen sonra! Sizce endiselenmekte hakli miyim çünkü erkek arkadasim onun pesinden cok kostugu icin aklını çelebilir diye korkuyorum
Kiz kabul etmemis onceden. Istese o zaman kabul ederdi, erkek arkadasin da senle degil onunla olurdu. Ama olmamis boyle bisey. Su an bunu dusunmenin anlami yok. Belki de sevgilinin arkadasindan hoslaniyor kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?