Sevgilimi mi stalklıyor ?

Themiddleworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
41
12
38
Arkadaşlar bir sorunum var. Erkek arkadaşımla 3 aydır iliskimiz var. Ancak 2.5 sene kadar once gene okulda aynı dönemde okuduğum bir kızın peşinde koşmuş. Kız kabul etmemiş. Ben bunu biliyordum da sonuçta olay olmuş bitmiş diye erkek arkadaşım benimle ilgilenince onu çok zorlamayıp kabul ettim.

Neyse kızın ben de numarası var geçenler de insta açmış rehberde gözüktüğü icin biliyorum. Ilk basta kendi adıyla acti gonderi 0 takipçi 0 takip 0 hedap gizliydi. Sonra adını değiştirip sacma sapan bisey yapti tamamen fake hesap yani. Bir kişiyi takibe başladı. Hesap gizli olduğu icin kimi takip ettiğini bilmem mümkün değil. Erkek arkadaşımın instagramı yok. Ben de kimi takip edebilir diye düşünürken erkek arkadaslarimin arkadaslarindan birini takip ettiğini gördüm bir de hikayede sevgilim olduktan hemen sonra! Sizce endiselenmekte hakli miyim çünkü erkek arkadasim onun pesinden cok kostugu icin aklını çelebilir diye korkuyorum

Dedikleriniz de haklısınız da insan gene de kötü hissediyor öyle bisey olursa. Sevgilime güveniyorum o kıza tekrar meyletmez de yani benimle de mutsuz olabilir. Kızın hareketleri cok supheli geldi ama reddedikten 1 yil sonra sevgilisi olunca adami rahat birak. Nasil bir ego tatmin problemi varsa. Icinde öyle bisey olduysa zamaninda kabul etseydin

Ama kız şu ana kadar rahatsız edici birşey yapmamış ki ya da bana mı öyle geldi. Belki de siz bu önceki reddetme olaylarını bildiğiniz için öyle bi niyeti var gibi düşünüyorsunuzdur

Ama kız şu ana kadar rahatsız edici birşey yapmamış ki ya da bana mı öyle geldi. Belki de siz bu önceki reddetme olaylarını bildiğiniz için öyle bi niyeti var gibi düşünüyorsunuzdur

Rahatsiz edici bisey yapmadi da direkt sözlü yani bu senenin eylül ekim ayinda onu görünce çok heyecan yapiyordu

Kız sözel bisey dememis de erkek arkadaşımın dediğine göre eylül ayından neri onu görünce baya heyecan falan yapiyormus ilgisini tekrar belli etmeye çalışıyormuş. Biz 3 aydır iliskimiz var da genel olarak herkesin gözü önünde 3 hafta 1 aydır beraberiz. Ilk iki ay kimse bilmiyordu. Herkes ogrendikten sonra bu oldu. Bende de kıza karşı rahatsızlık oldu bu olayi bildigim için. Biraz ondan hassasım

Takip ettiği kisiyle sevgilim ayni stsj grubunda bol bol fotograflari falan oluyor beraber hikayelerde orada burada. Belki paranoya yapiyorum da sadece tek kişi olarak onu takip etmesi tuhaf degil mi O çocukla bu kızın pek bağlantısı falan takip etmesini gerektirecek biseyi yij cocuğun sevgilisi ds var ?

Erkek arkadaşlarından birinin arkadaşını takip etmiş. Erkek arkadaşın mı arkadaşların mı? Okurken beyin fırtınasına kapıldım.

Erkek arkadaşlarından birinin arkadaşını takip etmiş. Erkek arkadaşın mı arkadaşların mı? Okurken beyin fırtınasına kapıldım.

Erkek arkadaşımın arkadaşı pardon:) ama ikisi yakin arkadas oldugu icin surekli onun da fotolari var. O instagram kullanmiyor zaten

Erkek arkadaşımın arkadaşı pardon:) ama ikisi yakin arkadas oldugu icin surekli onun da fotolari var. O instagram kullanmiyor zaten
Bence hiç takma bile. Aldatacak adam havada karada aldatır, aldatmayacak adamı 20 kadınla aynı odaya koy dönüp bakmaz.

Konuyla alakasız ama söylemeden edemedim, en azından üniversite öğrencisi olduğunuzu varsayarak yazıyorum, dahi anlamındaki de ile ek olan -de ayrımını yapamadığınızın farkında mısınız?

Konuya gelince, en ufak bir yeşil ışıkta gönlü kayacak adamın zaten gönlü sizde değildir.

E çelerse çelsin bakalım demek ki çelinmeye meyiliymiş o kafası. Çok takılmayın sevgilinizin kafası çeliniyorsa ardınıza bakmadan kaçın.

Kiz kabul etmemis onceden. Istese o zaman kabul ederdi, erkek arkadasin da senle degil onunla olurdu. Ama olmamis boyle bisey. Su an bunu dusunmenin anlami yok. Belki de sevgilinin arkadasindan hoslaniyor kiz.

Kiz kabul etmemis onceden. Istese o zaman kabul ederdi, erkek arkadasin da senle degil onunla olurdu. Ama olmamis boyle bisey. Su an bunu dusunmenin anlami yok. Belki de sevgilinin arkadasindan hoslaniyor kiz.

Umarım öyledir de onun kız arkadaşı var. Bence gururuna falan mı yediremedi veya beklentisi mi vardı bilmiyorum artık

Hikayene mi baktı
Meraktandır
Bende bakıyorum
Boş kalınca
Herkes herkesi stalkluyır
Sende kızın nosunu almışsın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…