Akademik kariyeri olan birine bu imla hatalarıyla iki mesaj atın zaten kendi soğur. Bir de bu kadar mükemmel adam iki aydır tanıdığı birine bütün geleceğini bağlamaz. Hayal dünyanız çok geniş maşallah içinde at koştur.sevgilimle daha 2 aydır sevgiliyiz. gerçekten mükemmel bir insan. kız çevresi yok, saygılı, efendi, çok nazik biri, akademik olarakta başarılı. ama sevemiyorum. gerçekten mükemmel ilgi gösteriyorum, onu asla üzmüyorum, kırmıyorum ve üzülmesin diye trip bile atmıyorum. ayrılırsam çocuk kendini kaybeder, tüm hayatını, hayallerini, her şeyini bana bağladı. ilk başta seviyordum ama büyüsü gitti sanki... onu kırmakta istemiyorum. bu devirde gerçekten seven erkekte yok. ama bu yaptığım rolde ağır gelmeye başladı...
onunla konuşurken yazıma dikkat etmiyorum ve yanında utanmadan yemek bile yedim, soğumuyor. akademik olarak bende başarılıyım bu arada. ikimizde birbirimize uyuyoruz ve iyi bir gelecek vaadediyoruz. tek sorun benim ona yeterince bağlanmamış olmam. gerçekten zor durumda olmasaydım böyle bir yazı yazmazdım, kimseyi kandırma gibi bir niyetim yok. kandırınca da elime hiçbir şey geçmicek.Akademik kariyeri olan birine bu imla hatalarıyla iki mesaj atın zaten kendi soğur. Bir de bu kadar mükemmel adam iki aydır tanıdığı birine bütün geleceğini bağlamaz. Hayal dünyanız çok geniş maşallah içinde at koştur.
beni tutan tek şey böyle erkek profillerinin çok az olması... benden beklentileri de var, canımı çok sıkıyor bu durum... ayrılmak için bir bahane bulmam lazım ama bulamıyorum... kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. karma sonra beni buluyor...Bahsettiğiniz profilde bir insan 2 aydır birlikte olduğu kişiden ayrılırsa ölüp bitmeyecektir akıl var mantık var. Ayrıca sevemediğiniz bir adama aman üzülmesin diye bu kadar ihtimam göstermek de sahici değil, kendinizi de onu da kandırıyorsunuz. Sevemiyorsanız ayrılın gitsin, çocuk mu pışpışlıyorsunuz ilişki mi yürütüyorsunuz. 2 ay yolun çok başı, yol yakınken bitirmek daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum
Aslında bahaneye ihtiyacın yok çünkü gereken var hani olmayacak gibiyse içine sinmiyorsa, çünkü bazı şeyler mantıklı gelebiliyor ama özellikle genç yaşlarda insan kalbine de söz hakkı tanımak istiyor. Yani daha iyisi gelmez böylesini bulamam diye düşünüyor olmanı anlıyorum belki az daha zaman verebilirsin kendine ama insan sevmek için kendini zorladıkça sevme düşüncesinden daha da uzaklaşıyor. ayrılmak için de bahaneye gerek yok her şey tamam çok iyiyiz beraber ama ben senin beklentilerini karşılayanam, bu ilişkiye alışamadım içime sinmeyen şeyler var yapamıyorum diyebilirsin ya sevemiyorum diyebilirsin dürüstçebeni tutan tek şey böyle erkek profillerinin çok az olması... benden beklentileri de var, canımı çok sıkıyor bu durum... ayrılmak için bir bahane bulmam lazım ama bulamıyorum... kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. karma sonra beni buluyor...
çocuk çok iyi biri... bi bedduasıyla hayatım kayar... ilişkideki yanlış kişi bu sefer benim...Sevmediğin biri için bu drama gerek var mı? Next
O üzülmesin şu çok iyi biri diye herkese yüz verirsek evin yolunu bulamaz, Bi yerlerin gülü oluruz ama. Ben soyleyim deçocuk çok iyi biri... bi bedduasıyla hayatım kayar... ilişkideki yanlış kişi bu sefer benim...
İlk başta seviyordum demıs. Sevgi demeyelim tabi de hoşlantı begeniSevince sevgili olmuyor muyduk?
Hımmm iyi o zaman.İlk başta seviyordum demıs. Sevgi demeyelim tabi de hoşlantı begeni
18 yas icin ne buyuk cumlelerayrılırsam çocuk kendini kaybeder, tüm hayatını, hayallerini, her şeyini bana bağladı. ilk başta seviyordum ama büyüsü gitti sanki... onu kırmakta istemiyorum. bu devirde gerçekten seven erkekte yok. ama bu yaptığım rolde ağır gelmeye başladı...
Yaaa masumm, komik hayaller, gerçek hiç öyle olmayacak, ayrıl, her ölürüm biterim diyen ölüp bitseydi ohooo. ayrılırsam çocuk kendini kaybeder, tüm hayatını, hayallerini, her şeyini bana bağladı
Her duzgun karakterli adama asik olamayizki. His meselesi bu. Sevmediginiz halde devam etmek daha buyuk kotuluk ona. Anlattiginiz gbiyse bunu hic haketmiyor. Durustluk her zaman iyidir. Gonlunu kirmadan ne hissettiginizi anlatmalisiniz. Sarsilir belki ama sindirdiginde sizi guzel hatirlar. Diger turlu kandirmis duygulariyla oynamis olursunuz.sevgilimle daha 2 aydır sevgiliyiz. gerçekten mükemmel bir insan. kız çevresi yok, saygılı, efendi, çok nazik biri, akademik olarakta başarılı. ama sevemiyorum. gerçekten mükemmel ilgi gösteriyorum, onu asla üzmüyorum, kırmıyorum ve üzülmesin diye trip bile atmıyorum. ayrılırsam çocuk kendini kaybeder, tüm hayatını, hayallerini, her şeyini bana bağladı. ilk başta seviyordum ama büyüsü gitti sanki... onu kırmakta istemiyorum. bu devirde gerçekten seven erkekte yok. ama bu yaptığım rolde ağır gelmeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?