- 16 Ekim 2015
- 55
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi oyaboyabadana
-
Onunlayken eskiden yapmak istediğin hiç birşeyi yapamıyorsan ileride dahada hiç yapamayacaksın.
Sevgi kisvesi adı altında iyi birini bırakmak istemiyorsun. Yani kısacası rol yapıyorsun.
O seni deli gibi seviyor ama sen sadece seviyorsun. Arkadaş gibi sevgili gibi dost gibi bence böyle
Mutlu değilsen sevmiyorsundur.
İnsan sevdiğinin nefes alması ,le mutludur Arabesklerine girmeyeceğim hiç.
Ancak konu ne olursa olsun içine sinmeyen bir durum varsa işi uzatmanın mantığını hiç anlamam...
Eeee adam farketmiyor mu mutsuzluğunu?Onun mutlulugu her seyden onemli.Iste bu yuzden ayrilamiyorum. Bir defasinda denedim. Ama o kadar uzuldu ki. Bunun acisini yasamaya katlanamadim. Mutsuz olmayi ama onu mutlu etmek icin her seyi yapmayi goze almis durumdayim. Bu boyle ne kadar gider? Ben bastirilmis mutsuzlugumla ileride onu ne kadar mutlu edebilirim..
Onun mutlulugu her seyden onemli.Iste bu yuzden ayrilamiyorum. Bir defasinda denedim. Ama o kadar uzuldu ki. Bunun acisini yasamaya katlanamadim. Mutsuz olmayi ama onu mutlu etmek icin her seyi yapmayi goze almis durumdayim. Bu boyle ne kadar gider? Ben bastirilmis mutsuzlugumla ileride onu ne kadar mutlu edebilirim..
Farkinda ama bunun duzeltilebilecek bir sey olduguna inaniyor. Zamanla gececek burbsey gibi.Eeee adam farketmiyor mu mutsuzluğunu?
Pardon ama deli misin? Yani bu tavrına sadece gülüyorum.
Yarın öbür gün senden sıkıldığında o senin beklediğin gibi beklemez.
Boş yere Türk filmlerine bağlamayın şu hayatlarınızı ya. Sevmiyorsun işte.
Sevsen de bu aşk değil kendini de boşa kandırma.
bugün bitmese yarın bitecek. Çünkü sen başkasını seveceksin ve her şey daha ağır gelecek.
O gün gelince bir daha konuşalım bakalım bırakamam hayalin yine devam edecek mi !!!
Bencil biri yani kendisi...Farkinda ama bunun duzeltilebilecek bir sey olduguna inaniyor. Zamanla gececek burbsey gibi.
Bencil biri yani kendisi...
Senin bu adama amansız hastalığı varmış gibi davranman da ilginç tabii.
Elestiri icin tesekkurler ama oneriniz nedir keske ondan da bahsetseydiniz.
Benim çok düz bir hayatım var,o yüzden anlamıyor olabilirim.Onu sevdigimi biliyor. Birakmak istemedigimi de biliyor. Ayni seyler onun icin de gecerli. Ortada elle tutulue bir sorun olmadigindan bunu farkliligimiza bagliyor. Zamanla alisiriz. Daha mutlu oluruza getiriyor.
Beni seven birine, benim icin yaptigi onca seye ragmen onu terk etmek istemiyorum. Ona haksizlik etmek istemiyorum. Deli de degilim, hastaya davranir gibi de davranmiyorum. Hic sevmediniz mi siz birini neden kendimi anlatamiyorum?
Benim çok düz bir hayatım var,o yüzden anlamıyor olabilirim.
Karşılıklı sevgi,saygı içerisinde olduğum kişinin yanında mutlu olurum ben zaten.
Mutlu değilsem de onu yanımda istemiyorumdur,istemiyorsam sevmiyorumdur,sevmiyorsam da ayrılım.
Ben basit bir kadınım.Biri benim için bişiy yaptı bunun için nasıl ayrılayım ama mutsuzum gibi hesaplara kafam basmaz.
Rica ederim.Estağfurullah, herkes icin farkli olabilir tabii. Yorum icin tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?