Sevgilimi Seviyorum Ama Mutlu Değilim

oyaboyabadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
55
9
1
29
Merhaba, basligimla ve yaşımla nasil düşünmenize neden olabilecegimi az cok tahmin edebiliyorum. Lutfen beni onyargisizca anlamaya calisin.Okudugunuz icin simdiden tesekkurler.
19 yasindayim. Gecen yil Eskisehirde uni kazandim. Yillardir istedigim bolumdu sevgilimse bir yil daha hazirlanacakti, birbirimizin hayatina engel olmamak icin mesafeleri goze aldik. Herkes kendi egitim hayatina bakti. Bir yil bu sekilde iliskimizi surdurduk. 3 haftada bir geliyor gorusuyorduk. Simdi ikinci yilimiza dogru ilerliyoruz.
O cok iyi biri, nasil anlatabilirim ki.. Onu seviyorum. Ikimiz cok farkli insanlariz. Her konuda ama her konuda.. Akla karayiz. Ben onunlayken eskiden olmasini istedigim, yapmak istedigim hicbir seyi yapamiyorum. Birlikte gecen zamanlarimiz "guzel" diyebiliyorum ama kendimi baska bir hikayede ve ait olmak istedigim yere gitmek isteyen biri gibi hissediyorum. Beni essiz biriymisim gibi sarip sarmalarken gozum uzaklara daliyor gidiyor. Baska birini seviyor degilim. Yoldan gecen oglanlara bile basimi kaldirip bakmam. Ama iste. Iste bu benim gercek askim diyemiyorum.
Ne buyuk sorunlarimiz oldu ne de altindan kalkamayacagimiz engellerimiz. Her seyi asabileceginiz biri. Cozum uretmek isteyen, gelismek, ayak uydurmak isteyen. Beni deli gibi seven biri. Ben de onu seviyorum. Ama ona da soyledim o da soyluyor, o da hissediyor bunu, birbirimize ait degilmisiz gibi...
Onu birakamam, o da ayrilmayi asla istemiyor ve boyle mutlu degilim. Iliskimiz git gide ciddiye biniyor. Allah yardimcimiz olsun, n'olur yardim edin

Hayırlı olsun dört yil eskişehirde okudum muazzam bir şehir hemde yegane aşkımla beraberdik birlikte gidip döndük ve evlendik çok şükür. .şimdi bunu neden söyledim ...Ben eşimle 17 yaşımda tanıştım beraber üniv.gittik sonra ikinci üniv.yine baeraber parasız kaldık bizi ayıracak çok kavgamız oldu o çalıştı ben çalıştım yani zor yıllardı...ama ben hep o benim bana yazılmış kaderim evlenebilecegim tek adam diye baktim son ana kadar...Maşallah
Simdi yaşıma bakmayın diyosunda yaşının verdigi bir heyecan yasiyorsun sen gibi yüreginmiş parcanmis gibi hissetmediğini kişiye bu zulüm niye..sen kendininkini sevgi sanma alismisliktir ..çünkü tanimissin rayına oturtulmuş bir ilişki beyin ok diyor çünkü sorunsuz ama kalbin bağırıyor...yapma
Yapma lütfen
Ne güzel zamanların onunda öyle..
Tam emin değilseniz o senin degildir
Sevgiler canim

Onunlayken eskiden yapmak istediğin hiç birşeyi yapamıyorsan ileride dahada hiç yapamayacaksın.
Sevgi kisvesi adı altında iyi birini bırakmak istemiyorsun. Yani kısacası rol yapıyorsun.
O seni deli gibi seviyor ama sen sadece seviyorsun. Arkadaş gibi sevgili gibi dost gibi bence böyle

Mutlu değilsen sevmiyorsundur.
İnsan sevdiğinin nefes alması ,ile mutludur Arabesklerine girmeyeceğim hiç.
Ancak konu ne olursa olsun içine sinmeyen bir durum varsa işi uzatmanın mantığını hiç anlamam...

neden onu bırakamazsın?
Mutlu değilsen bırak, o da sen de mutlu olacağınız hayatlar yaşayın.
Zaman geçtikçe ayrılmak daha zor olacak ve yıllarını aldıktan sonra ayrılmak isterseniz haksız olacaksınız.

Tanimi ne olursa olsun onu seviyorum ve baska biriyle onu hayal edemiyorum. Bu canimi cok yakiyor. Neden boyle bilmiyorum. Kiskanmak midir nedir bilemiyorum ama onu kaybedersem gercekten benim hayatimda yeri cok buyuk birini kaybetmis olurum.

Mutlu değilsen sevmiyorsundur.
İnsan sevdiğinin nefes alması ,le mutludur Arabesklerine girmeyeceğim hiç.
Ancak konu ne olursa olsun içine sinmeyen bir durum varsa işi uzatmanın mantığını hiç anlamam...

Onun mutlulugu her seyden onemli.Iste bu yuzden ayrilamiyorum. Bir defasinda denedim. Ama o kadar uzuldu ki. Bunun acisini yasamaya katlanamadim. Mutsuz olmayi ama onu mutlu etmek icin her seyi yapmayi goze almis durumdayim. Bu boyle ne kadar gider? Ben bastirilmis mutsuzlugumla ileride onu ne kadar mutlu edebilirim..

Eeee adam farketmiyor mu mutsuzluğunu?

Pardon ama deli misin? Yani bu tavrına sadece gülüyorum.
Yarın öbür gün senden sıkıldığında o senin beklediğin gibi beklemez.
Boş yere Türk filmlerine bağlamayın şu hayatlarınızı ya. Sevmiyorsun işte.
Sevsen de bu aşk değil kendini de boşa kandırma.
bugün bitmese yarın bitecek. Çünkü sen başkasını seveceksin ve her şey daha ağır gelecek.
O gün gelince bir daha konuşalım bakalım bırakamam hayalin yine devam edecek mi !!!

Elestiri icin tesekkurler ama oneriniz nedir keske ondan da bahsetseydiniz.

Bencil biri yani kendisi...
Senin bu adama amansız hastalığı varmış gibi davranman da ilginç tabii.

Onu sevdigimi biliyor. Birakmak istemedigimi de biliyor. Ayni seyler onun icin de gecerli. Ortada elle tutulue bir sorun olmadigindan bunu farkliligimiza bagliyor. Zamanla alisiriz. Daha mutlu oluruza getiriyor.
Beni seven birine, benim icin yaptigi onca seye ragmen onu terk etmek istemiyorum. Ona haksizlik etmek istemiyorum. Deli de degilim, hastaya davranir gibi de davranmiyorum. Hic sevmediniz mi siz birini neden kendimi anlatamiyorum?

Elestiri icin tesekkurler ama oneriniz nedir keske ondan da bahsetseydiniz.

İkinci cümlemde gayet açık yazmışım canım.
Amacım seni üzmek değil ama gerçekler bunlar.
Mutlu değilsen ayrılmak en mantıklısı.
Bu hayatta senden daha fazla mutluluğu hak edecek insan yok.
Bunu üzülerek anlamak istersen birkaç zaman daha sevmediğin biriyle vakit geçirerek anlayabilirsin.

Benim çok düz bir hayatım var,o yüzden anlamıyor olabilirim.
Karşılıklı sevgi,saygı içerisinde olduğum kişinin yanında mutlu olurum ben zaten.
Mutlu değilsem de onu yanımda istemiyorumdur,istemiyorsam sevmiyorumdur,sevmiyorsam da ayrılım.
Ben basit bir kadınım.Biri benim için bişiy yaptı bunun için nasıl ayrılayım ama mutsuzum gibi hesaplara kafam basmaz.

Estağfurullah, herkes icin farkli olabilir tabii. Yorum icin tesekkur ederim.

Ara vermeyi deneyin. Ayrılık girince araya insan anliyor sevdiğini. Bir şeye çok uzun süre bakarsan,onu zamanla görmemeye başliyorsun. Alışkanlik olmuş belkide sizde. Bir müddet ayrı kalsanız netlesir duygularınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…