- 16 Ekim 2015
- 55
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi oyaboyabadana
-
Bu iliski bugun bitmese yarin biter.
Farkliyiz derken ne farkli.
Bak benim 3 yillik iliskim vardi. Ben isterdim piknik yapalim o isterdi rock konserine gidelim. Birbirimizin cogu sevdigi sey farkliydi. Sarki zevklerimize varana kadar. Biz gecen uc yilda birbirimize benzemeye baslamistik ben sevmedigim sarkilari onla sevmistim o benle deniz kenarinda cay icip sohbet etmeyi.
Seviyoruz diyosan farkliliklarinizin zamanla torpulenmesi gerekiyordu. Ancak oyle olmamis farkindaysan. Iliski de taraflar mutlu degilse gerisi ask degil aliskanlik ve ayrilik sonrasi yasanacak korkulardir. Insan kotu ayrilsa bile bi zamanlar elini tuttugu adami baskasiyla hayal etmek istemiyor.
Sen ise kendine durust olmakla basla daha kac yasindasin.
Farkliyiz derken kastettigim onun davranislari tavirlari benim ruhuma hitab etmiyor. Yoksa biz de birbirimize benzedik. Ben onun tutkusu sebebiyle maclari takip eder bile oldum. Torpulenmez olur mu iki yil olacak neredeyse. Ama olay yalnizca bu degil.
Hayir asla soguyor, tiksiniyor degilim. Onu seviyorum. Her seyini seviyorum. Yalnizca ona aitmisim gibi, hayatimin aski oymus gibi hissedemiyorum. Sacma gorunuyor ama beni mutsuz eden sey bu.Belki dusundugun kadar sevmiyorsundur. Sorgulamalar varsa , soru isaretleri varsa belki de artik gozu kapali sevmiyorsundur.
Ya da akli basinda bir sevgi duyuyorsundur. Mantikli analizler yapiyorsundur, farkliliklar dikkatini cekiyor olabilir. Onemli olan seni sogutuyor mu, tiksindiriyor mu bu farkliliklar?
Hayir asla soguyor, tiksiniyor degilim. Onu seviyorum. Her seyini seviyorum. Yalnizca ona aitmisim gibi, hayatimin aski oymus gibi hissedemiyorum. Sacma gorunuyor ama beni mutsuz eden sey bu.
Evet çok yaygın bir durum.
Seviyorum ama kalbim küt küt atmıyor.
Seviyorum ama ayaklarım yerden kesilmiyor.
O çok iyi, mükemmel biri beni çok seviyor.
Onu kaybetmekten korkuyorum, belki bir daha onun gibisini bulamam bile.
Dürüst olalım.
Onu kaybetmekten korkman kendi bencilliğinden tamamen.
Sana daha iyisini bulacağının garantisini verseler var yaa bir dk durmazsın bu ilişkide.
Ağlaması, üzülmeleri umrunda bile olmaz.
Sanki sözlükte, duygularinin karsiligini ifade eden bir kelime yokmus gibi bir izlenime kapildim.
O kadar klasik bir hikaye ki...
Senin gibi biiiir sürü genç kız/erkek var. Üniversiteye başlamadan önce sürekli beraber bir sevgililik yaşayan. Sonrasında üniversiteye gidince farklı ortamlar gören ve sevgilisinden dolayı kendini kısıtlı hisseden.
Bu durumda yaptığın doğru yanlış diyemez kimse.
Sadece kendini, gönlünü dinle.
Ne kadar acimasiz bir yaklasim bu. Ben bir sekilde iliski kurdugum insana deger veririm. Ona zamanimi aylarimi veriyorsam kendimden odun verip onu mutlu etmeye calisiyorsam bencil oldugumdan bahsedemezsiniz. Hakli misiniz diye dusundum. Ve sonuc bencil olsam aynen dediginiz gibi birini bulup onu silerdim. Birlikte cok daha mutlu oldugum arkadaslarim var. Onlarla onun yokluguna alisabilirim. Neden burada bir cozum ariyayim?
Birini arayacak kadar vicdansız değilsin zaten.
Ama karşına kendiliğinden iyi biri gelse ilgin kayar ve ondan vazgeçersin.
Çevremde tıpatıp aynı durumu yaşayan arkadaşım oldu ve aynen böyle yaptı.
7 yıl tam 7 yıl kopamadı ondan ama hisleri tıpkısının aynısıydı.
7 yıl kopamama nedeni de insan olarak çok değer veriyor oluşuydu zaten.
İnsan olarak değer veriyor olmak aşık olmak demek değil ve aşk çok daha güçlü bir duygu bu gerçek.
Onu bulduğunda ondan vazgeçeceksin.. O güçlü duyguya kapılarak..
Keske ilk yorumda suclamak yerine boyle acikca yazsaydiniz.
Tesekkurler yol gostermeye calistiginiz icin. Ikimiz de kabul ediyoruz zaten. O ilk zamanlarki ask bir sekilde biter her iliskide. Bizim de zamanla bitti. Geriye sevgiler kaldi. Bir de kafa karisikligi.
Ne yapmak istiyosunda yapamiyosun? Bu cok genis bi kavram. Her iliskide kisitlaniyosun bu basit kiskancliklar değil ben sevmiyorum diyegitmedigimiz yerler, o sevmiyo diye gitmedigimiz yerler. Ben sevmiyorum diye izlemedigimiz film kategorileri bile var mesela. Ne yapmak istiyosan orta yolu bulabilirsiniz bence
Tesekkur ederim. Sizin icin de insallah.O zaman roman olurdu :)
Kısa ve öz olsun dedim kırmak istemedim kusura bakma.
Mutluluklar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?