- Konu Sahibi Orkide1327
-
Guzel giden bi iliskim vardi hala var gerci son 10 gundur bana asik olan insan bambaska biri oldu o kadar ilgisiz ve duygusuz oldu ki inanamadim oysaki ben surekli ilgiye ve sevgiye muhtac bi cocuk gibiyim surekli sevilmek isterim surekli ilgi isterim tabi bu durum beni yikti resmen bu donemde bana lisede hoslandigim bi karsi cins surekli mesaj atti ilgilendi boyle beni hic boslamadi yani ama onunla aramizda kesinlikle bisey olmadi sevgilim oldugunu bilmiyor hic sormadi bende soylemedim bu cocuk sevgilimden her anlamda iyi oldukca da yakisikli olunca bende karsilik verdim yine konusuyoruz aramizda hic bisey yok sevgilimle aram duzeldi ve bu cocuk artik biz sevgiliymisiz gibi surekli mesaj atiyor ben atmayinca uzuluyo trip atiyo ve ben onu hic uzmek istemiyorum da ama sevgilimi de cok seviyorum kim olursa olsun kimseye de degismem onu ama o cocuk da cok iyi ve bana karsi duygulari var ve ben onu kullandim gibi oldu kendimi cok suclu hissediyorum napicagimi bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
Guzel giden bi iliskim vardi hala var gerci son 10 gundur bana asik olan insan bambaska biri oldu o kadar ilgisiz ve duygusuz oldu ki inanamadim oysaki ben surekli ilgiye ve sevgiye muhtac bi cocuk gibiyim surekli sevilmek isterim surekli ilgi isterim tabi bu durum beni yikti resmen bu donemde bana lisede hoslandigim bi karsi cins surekli mesaj atti ilgilendi boyle beni hic boslamadi yani ama onunla aramizda kesinlikle bisey olmadi sevgilim oldugunu bilmiyor hic sormadi bende soylemedim bu cocuk sevgilimden her anlamda iyi oldukca da yakisikli olunca bende karsilik verdim yine konusuyoruz aramizda hic bisey yok sevgilimle aram duzeldi ve bu cocuk artik biz sevgiliymisiz gibi surekli mesaj atiyor ben atmayinca uzuluyo trip atiyo ve ben onu hic uzmek istemiyorum da ama sevgilimi de cok seviyorum kim olursa olsun kimseye de degismem onu ama o cocuk da cok iyi ve bana karsi duygulari var ve ben onu kullandim gibi oldu kendimi cok suclu hissediyorum napicagimi bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
canım aranızdaki muhabbet umarım duygusal konulara geçmemiştir ki eğer böyle bir konuşma geçmediyse mesaj at uygun bir dille sana değer veriyorum ama sevgilim var ve bu kadar sık görüşmemiz onu rahatsız ediyo felan yaz.eğer sana duygusal bir mesaj atarsa işin kolaylaşır sende ben arkadaşça görüşüyordum senin farklı anlam çıkaracağını düşünmemiştim felan yaz
Ben ikisinin de birbirinden haberi olmasin istiyorum.Bi sekilde o cocugu hayatimdan cikarmaliyim ama nasil ?
canım aranızdaki muhabbet umarım duygusal konulara geçmemiştir ki eğer böyle bir konuşma geçmediyse mesaj at uygun bir dille sana değer veriyorum ama sevgilim var ve bu kadar sık görüşmemiz onu rahatsız ediyo felan yaz.eğer sana duygusal bir mesaj atarsa işin kolaylaşır sende ben arkadaşça görüşüyordum senin farklı anlam çıkaracağını düşünmemiştim felan yaz
Valla açık konuşayım.
Sevgilini öyle dediğin gibi çok sevmiyosun, sen ilgiyi seviyosun bence.
Yani düşünüyorum benim uzun süre konuşmadığım erkek arkadaşlarım da durup medeni durumumu sormuyo ama meyilli de konuşamıyolar zira ben sevgilisi olan biri olarak o yüzü ona vermiyorum.
Karşındaki sevgili moduna geçtiyse tripler, mesajlar sen zemin hazırladığın içindir / mesafeni çizemediğin içindir.
Aynısını sevgilin yapsa? Her ilişkinin inişi/çıkışı olur her ilgisizliğinde illa o yeri doldurman gerekiyo ve dolduracak kişi de farketmiyosa ayrıl derim ben.
Arkadaşına neden sevgilinin olduğunu söylemek istemiyosun ki?
Ama sevgilimi seviyorum ama o cocukta cok iyi ama yakisikli vs. yapacagin sey birinden birini ya sec yada ikisindende vazgec,madem sevgilini seviyorsun ki sevsen baskasiyla konusmassin hadi konustun sevgilin oldugunu vs soylersinki karsidaki cocukta sevgiliymisiniz gibi sanmasin onu kullanmis gibi dusunmekte haklisin cunku kullanmissin..
Onu uzmek ve kirmak istemiyorum ve eger bunu ona soylersem benim hakkimda cok kotu dusunucek ve buyuk ihtimal bi daha yuzume bakmicak bunu da goze alamiyorum
Ben ikisinin de birbirinden haberi olmasin istiyorum.Bi sekilde o cocugu hayatimdan cikarmaliyim ama nasil ?
Evet suclu benim ama o sira bunlari dusunemedim sonunu dusunmedim hic aptallik ettim simdi de napcam diye derde dustum
canım bir hata yapmışsın ama şunu söyliim duygularından emin değilsin gibime geliyor.çünkü ilgisiz kaldığın an başka tarafa kaymışsın.şunu söylememde yarar var diye düşünüyorum.erkekler zamanla kadına gösterdiği ilgiyi bırakıyor.çünkü erkekler olgunlaştıkça olgun bir kadın istiyorlar.devamlı ilgi isteyen bir kadın onlara sıkıcı bir ilişki gibi geliyor.karşılarında devamlı ecük bücük isteyen bir kız değil olgun bir kadın istiyorlar.şimdi sen başka tarafa kaydıysan ilerde nasıl olacak bu bilmiyorum.senin üzülmeni istemem seni kırmayı da istemem.ama dediğim gibi sen arkadaşın sana bişeyler yazdığında cevap verme bir süre ve üstelediğinde de yazarsın bişeyler işte yeni bir ilişkiye başladım seninle görüşmem doğru gelmiyor hem senin benim hem sevgilim açısından doğru olmaz felan de.
Bu huyumdan nefret ediyorum iste ben bunu ilk defa yapmadim sanki surekli biri beni sevmeli ilgilenmeliymis gibi hissediyorum o kadar kotu ki aslinda amacim onu aldatmak degil ama ilgisiz sevgisiz kalinca hemen istemeden baskalarina yoneliyorumama haklisin en dogrusu dedigin gibi yapmak
değişmen senin iradenle ilgili canım bende kendimi değiştirdim.yaş geçtikçe insan oturuyo ama geçmişte yaptığı ortaya çıkmasa bile kendinden utanıyo.bende çok sabırsızdım sıkıya geldiğim an ellerim titrerdi kendimi sıkmaktan patlama yaşardım çevremde kim var kim yok hepsine patlardım.ama kendimi yendim.içimdeki şeytana dur dedim.bir yerden başlamak gerekben başardım.darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?