Sevgilimi seviyorum ama ...

Canım senin kendinle ilgili problemlerin var zannımca..
Kendini sevmiyorsun bana göre ki,öncelikle kendini sevmekle başla işe..
Böylelikle en ufacık ilgi eksikliğinde falan başkalarına yönlenmeyip,kendi kendine yetebilirsin..
Vicdan azabı da çekmezsin hem..ki yaptığın hareketler çok yanlış kendinde dahil 3 kişiye yanlış yapıyorsun..
Kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına yapma sana önerim

Dün açtığın konuyu okuduktan sonra emin oldum ki senin için kişi farketmiyor arkadaşım yeter ki istediğin ilgi verilsin.
Sırf bu yüzden de arkadaşına sevgilim var demiyosun çünkü söylersen bi'daha yüzüne bakmayacak, dediğin gibi onun kırılması değil yani sorun. Bi'daha böyle bir durum olursa ilgi gösterenin olmayacak çevrende bundan korkuyosun sen.

Acilen kurtul bu psikolojiden. Birine bağımlı olman gerekmiyo.

adına çok sevindim canım olay büyümeden arkadaşın başına bela olmadan ve ilişkinize daha fazla zarar vermeden yapacağın en doğru şeydi sevgiyle kal

Canım sürekli bebek gibi ilgilenip duramaz ki sevgilin. Belki işi vardır. Yada bi problemi. Birazda sen kendisiyle ilgilen. Hep bana hep bana olmaz ki. Senin sevdiğini de düşünmüyorum açıkçası ben , mesaj atan kişide sana ilgi gösterdi diye ona yönelecek gibisin. Başta sevgilinde çok ilgiliymiş ne malum bununda ilgi göstermekten yorulacağı. Sen ne istediğine karar vermelisin önce.

Son düzenleme:

kullandın gibi mi oldu direk kullanmışsın zor zamanın da derdini paylaş zaman geçir ümit ver şimdi de kullandım gibi oldu de birincisini zaten gerçekten sevsen başka birinde teselli aramazsın sevgilimden yakışıklı iyi falan demezdin

Canim benim basima da geldi boyle seyler ama inan sadece biranlik hevesten dolayi ilgi isteginden dolayi diger cocuga egimli oluyosun. Ben de ayni seyi yaptim ve o kadar pisman oldum ki sonra baslarda onun ilgisi onumla vakit gecirmek hosuma gidiodu ama daha snralari anlamsiz oldugunu farkedio insan o yuzden sakın acele etme ve geri donulmez bir hata yapma

açık konuşıcam sevgiliniz size böyle bir şey yapsa siz yakalasanız kesin buraya yardım edin kızlar sevgilim beni aldatıyor diye konu açardınız bu yaptığınız çok yanlış kendinize gelin karşınızdaki sevgilinize haksızlık edip onu üzmeyin buna hakkınız yok adam 10 gün sizle sevgi göstermedi diye hemen başkasıyla konuşmakta neyin nesi anlamadım

O da garip bi durum soruyorum soylemiyo defalarca sordum ustune gittim yok surekli sacma sapan seyler soyluyo bi gun duzeliyo iki gun eskisi gibi cozemiyorum hic

diğer arkadaşlarda elbet haklılar benim demek istediğim esas konu sevgilinin ilgisizliği, yani erkek arkadaşın ya sadece bu ben bu kızı elde ettim deyip rahatlık çökmesi durumunu yaşıyor yada ufaktan yeni denizlere yelken açacağının sinyallerini veriyor. onunla konuşurken sana olan ilgisinde azalma hissediyorsan kendin aç konuyu direkt ayrılık şeklinde değil ama bi ilişkiyi değerlendirme yapabilirsiniz. ona o zevki tattırmaman için söylüyorum canım

hangi kadın olsa kendisini önce ilgisiyle şaşkına çevirmiş birinin kısa süre sonra ilgisizlikten kurutmasına alttan alta intikam hissi duyar yada onun canını yakmak ister. esas kusurlu hareket dengesiz davranış sergileyen erkek arkadaşta. canım balım aşkım deyip 180 derece dönende...

Evet kendi egolarim icin iliskime zarar verdim ama onun yaptigi davranislar resmen ayrilik sinyalleriydi ya beni birakirsa diye deli oldum zaten yalniz kalamiyorum bu anlamda cok degisik bi huyum var surekli sevilmek istiyorum sevgiye muhtac gibiyim

Aynen oyle ya ki bu degisme hemen oldu gece guzel guzel konustuk yattik uyuduk sabahinda adam bambaska biri olmustu

Evet yalan soyleyemicem aynisini yapsa bana beni aldatti derdim ama onun bana yaptigi bu davranislari ben ona asla yapmazdim insanin aklina neler geliyo acaba baska birinden mi hoslsndi eski sevgilisi geri mi dondu benden sıkıldi mı ve daha bi cok sey benim yaptigim cok buyuk bi hata kabul ediyorum ama o da yanlis yapti

Evet kendi egolarim icin iliskime zarar verdim ama onun yaptigi davranislar resmen ayrilik sinyalleriydi ya beni birakirsa diye deli oldum zaten yalniz kalamiyorum bu anlamda cok degisik bi huyum var surekli sevilmek istiyorum sevgiye muhtac gibiyim

gay olduğunu düşündüğüm bi sevgiliyse ben de senin yaptığını yapardım. ve ben 2. kişiyi seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…