- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi Orkide1327
-
Temeller üstüne kurulabilir...
Guzel giden bi iliskim vardi hala var gerci son 10 gundur bana asik olan insan bambaska biri oldu o kadar ilgisiz ve duygusuz oldu ki inanamadim oysaki ben surekli ilgiye ve sevgiye muhtac bi cocuk gibiyim surekli sevilmek isterim surekli ilgi isterim tabi bu durum beni yikti resmen bu donemde bana lisede hoslandigim bi karsi cins surekli mesaj atti ilgilendi boyle beni hic boslamadi yani ama onunla aramizda kesinlikle bisey olmadi sevgilim oldugunu bilmiyor hic sormadi bende soylemedim bu cocuk sevgilimden her anlamda iyi oldukca da yakisikli olunca bende karsilik verdim yine konusuyoruz aramizda hic bisey yok sevgilimle aram duzeldi ve bu cocuk artik biz sevgiliymisiz gibi surekli mesaj atiyor ben atmayinca uzuluyo trip atiyo ve ben onu hic uzmek istemiyorum da ama sevgilimi de cok seviyorum kim olursa olsun kimseye de degismem onu ama o cocuk da cok iyi ve bana karsi duygulari var ve ben onu kullandim gibi oldu kendimi cok suclu hissediyorum napicagimi bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
Guzel giden bi iliskim vardi hala var gerci son 10 gundur bana asik olan insan bambaska biri oldu o kadar ilgisiz ve duygusuz oldu ki inanamadim oysaki ben surekli ilgiye ve sevgiye muhtac bi cocuk gibiyim surekli sevilmek isterim surekli ilgi isterim tabi bu durum beni yikti resmen bu donemde bana lisede hoslandigim bi karsi cins surekli mesaj atti ilgilendi boyle beni hic boslamadi yani ama onunla aramizda kesinlikle bisey olmadi sevgilim oldugunu bilmiyor hic sormadi bende soylemedim bu cocuk sevgilimden her anlamda iyi oldukca da yakisikli olunca bende karsilik verdim yine konusuyoruz aramizda hic bisey yok sevgilimle aram duzeldi ve bu cocuk artik biz sevgiliymisiz gibi surekli mesaj atiyor ben atmayinca uzuluyo trip atiyo ve ben onu hic uzmek istemiyorum da ama sevgilimi de cok seviyorum kim olursa olsun kimseye de degismem onu ama o cocuk da cok iyi ve bana karsi duygulari var ve ben onu kullandim gibi oldu kendimi cok suclu hissediyorum napicagimi bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
O da garip bi durum soruyorum soylemiyo defalarca sordum ustune gittim yok surekli sacma sapan seyler soyluyo bi gun duzeliyo iki gun eskisi gibi cozemiyorum hic
Canim benim basima da geldi boyle seyler ama inan sadece biranlik hevesten dolayi ilgi isteginden dolayi diger cocuga egimli oluyosun. Ben de ayni seyi yaptim ve o kadar pisman oldum ki sonra baslarda onun ilgisi onumla vakit gecirmek hosuma gidiodu ama daha snralari anlamsiz oldugunu farkedio insan o yuzden sakın acele etme ve geri donulmez bir hata yapma
hangi kadın olsa kendisini önce ilgisiyle şaşkına çevirmiş birinin kısa süre sonra ilgisizlikten kurutmasına alttan alta intikam hissi duyar yada onun canını yakmak ister. esas kusurlu hareket dengesiz davranış sergileyen erkek arkadaşta. canım balım aşkım deyip 180 derece dönende...
açık konuşıcam sevgiliniz size böyle bir şey yapsa siz yakalasanız kesin buraya yardım edin kızlar sevgilim beni aldatıyor diye konu açardınız bu yaptığınız çok yanlış kendinize gelin karşınızdaki sevgilinize haksızlık edip onu üzmeyin buna hakkınız yok adam 10 gün sizle sevgi göstermedi diye hemen başkasıyla konuşmakta neyin nesi anlamadım
Evet kendi egolarim icin iliskime zarar verdim ama onun yaptigi davranislar resmen ayrilik sinyalleriydi ya beni birakirsa diye deli oldum zaten yalniz kalamiyorum bu anlamda cok degisik bi huyum var surekli sevilmek istiyorum sevgiye muhtac gibiyim
tipik balik burcu kadini :)Evet kendi egolarim icin iliskime zaramkr verdim ama onun yaptigi davranislar resmen ayrilik sinyalleriydi ya beni birakirsa diye deli oldum zaten yalniz kalamiyorum bu anlamda cok degisik bi huyum var surekli sevilmek istiyorum sevgiye muhtac gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?