Sevgilimi tanıyamıyorum

hopeless__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
159
1
26
İstanbul
Arkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var biliyorum okuduktan sonra bu kadar da olur mu pes yani diyebilirsiniz. Neyse anlatmaya başlıyorum ben biraz uzun olacak. Benim güzel giden bir ilişkim vardı ya da ben öyle sanıyordumm bilmiyorum sevgilimin doğum günü yaklaşıyordu ve ben hediye almaya ve minik sürprizler hazırlamaya koyuldum ki sevgilimin başka birine ilgi duyduğunu kızın ise sevdiğinin olduğunu ve yakınlık göstermediğini öğrendim kıza benden ayrıldığını söyleyerek yakınlaşmaya çalışmış sonra çok pişman oldu hatamı anladım değerini gördüm dedi affettim her şey daha güzel olmaya başladı bana olan ilgisi arttı. Ama sonra onun için yardımlarda bulundum kendisi çalışan biri ama hani burda tutunabilmesi kendi hayatını kurabilmesi için desteğe ihtiyacı vardı maddi ve manevi destek oldum ona ailesi olmazken ben sahip çıktım.Ev tutmasını sağladım bir tanıdık sayesinde ama sevgilim sanki bir canavara dönüştü beni bu işe sen soktun demeye başladı halbuki ben ona sadece yardım ettim. Olan rutubet yüzünden bile beni suçladı evden vazgeçti para da yandı doğal olarak ben ona sadece evi gösterdim günlerce gözüme uyku girmeden ev aradım ona bana ağzına gelen her şeyi saydı inanır mısınız ilişkimiz boyunca ağlamadığım gün olmadı hep alttan aldım hep hak ettiğinden fazla değer verdim onun için yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı kendimden fazla düşündüm onu asla kendimi düşünmedim ailesi ilgilenmedi sanki evladı değilmiş gibi davrandılar ben el üstünde tuttum bir erkeğin sevdiğine sahip çıkması vardır ya aynı o şekilde yemek yedi mi üşüyor mudur kalın giyinmiş midir işten çıktı başına bir şey gelir mi hep bu şekilde düşündüm her fırsatta ona onu çok sevdiğimi söyledim ne istese yaptım her anında yanında oldum destek oldum her şekilde o beni çok ağlattı gerçekten kıymetimi bilmiyor benim gibi biri olduğunu düşünmüyorum bir kız ona aldatan erkeğe kolay kolay bu kadar sahip çıkmaz ya bana o kadar ağır laflar etti hep sineye çektim onun için neler yaptım neler nasıl önemsedim ama o bunları hala görmüyor ayrıyız şuan anlaması için ne yapmam gerekli? ya ben onla ileriye yönelik düşündüm hep seviyor beni kesinlikle eminim ama bazıları el üstünde tutar sevdiklerini benim gibi , bazıları da acıtarak sever onun gibi... ne yapmam gerekli onu çok seviyorum yaptığı her şeye rağmen nasıl davranmalıyım? ne yapsam pişman olur hata ettiğini görür ve değerimi anlar?

Son düzenleme:
erkek arkadaşın seni kullanıyor...
bence ayrılsan biraz acı çekersin ,ama buna değer.
sonunda ondan kurtulmanın verdiği mutluluk olacak.

çünkü, artık seni kullanan ve değmez bir insan için ağlamaların olmayacak.

Son düzenleme:
Seni bir kez aldatmış ve sen bunu affederek onunla devam etmişsin ve büyük hata yapmışsın. Bence affediceksen bile bu bu kadar kolay olmamalıydı. Sonra bunların olması normal çünkü adam biliyor ne yaparsa yapsın senin onu terketmeyeceğini, sevginden emin. Eğer çok seviyorsan tabiki savaş derim ama savaşılcak ilişkide bir ışık görmek gerekir sizinkinde o ışığın gözüktüğünü pek söyleyemiyorum ne yazıkki :44:

surrender zaten ayrıyız o bıraktı beni çıkarcı olduğumu onu düşünmediğimi bencil davranıp öyle bir ev tutturduğumu söyleyerek ben sadece yardımcı oldum elimden geleni yaptım ve o evi tutması için de zorlamadım onu işyerine yakın olsun ve bana da yakın olsun istedim hem onu görebilmek için hem de yol parası vermesin rahat rahat geçinebilsin diye evini temizledim bile eşyasına kadar getirdim beni sevdiğini biliyorum sevmese anlardım davranışlarından ama o normal bir erkek gibi değil çok farklı yani bazen çok önemser gerçekten korumacıdır bazen ise odunun ta kendisi diyebileceğim cinsten nasıl düzelebilir?

gurbaa__ affettim evet ama yalvardı o kıza da yalvardı ona bir şey olmasından korkuyorum özür dilerim nolur yalan söyledim de ona yemekten kesilir diye yalvardı bana affet aşkım köpek gibi seviyorum seni bırakma beni diye ve gerçekten zaman geçti ve affettikten sonra bana dediği şu oldu hatamın farkına vardım keşke olmasaydı bu olay ama olduğu da bir bakıma iyi oldu kıymetini anladım sonra hep sımsıkı sarılmalar falan yanımda ağlamıştı ya ben ise tamam unuttum ağlama diyerek sarılmıştım

erkek arkadaşın seni kullanıyor...
bence ayrılsan biraz acı çekersin ,ama buna değer.
sonunda ondan kurtulmanın verdiği mutluluk olacak.

çünkü, artık seni kullanan ve değmez bir insan için ağlamaların olmayacak.

zaten ayrıyız o bıraktı beni çıkarcı olduğumu onu düşünmediğimi bencil davranıp öyle bir ev tutturduğumu söyleyerek ben sadece yardımcı oldum elimden geleni yaptım ve o evi tutması için de zorlamadım onu işyerine yakın olsun ve bana da yakın olsun istedim hem onu görebilmek için hem de yol parası vermesin rahat rahat geçinebilsin diye evini temizledim bile eşyasına kadar getirdim beni sevdiğini biliyorum sevmese anlardım davranışlarından ama o normal bir erkek gibi değil çok farklı yani bazen çok önemser gerçekten korumacıdır bazen ise odunun ta kendisi diyebileceğim cinsten nasıl düzelebilir?

gurbaa__ affettim evet ama yalvardı o kıza da yalvardı ona bir şey olmasından korkuyorum özür dilerim nolur yalan söyledim de ona yemekten kesilir diye yalvardı bana affet aşkım köpek gibi seviyorum seni bırakma beni diye ve gerçekten zaman geçti ve affettikten sonra bana dediği şu oldu hatamın farkına vardım keşke olmasaydı bu olay ama olduğu da bir bakıma iyi oldu kıymetini anladım sonra hep sımsıkı sarılmalar falan yanımda ağlamıştı ya ben ise tamam unuttum ağlama diyerek sarılmıştım

Ne diyim sen bu adamı bırakamazsın seviyorsun ve onunda sevdiğini düşünüyorsun umarım haklısındır ama anlattıklarına baktığımda seven insanın sevdiğine yapıcağı şeyler değil. Yine de sana şunu söyleyim ders verebilirsin yada ona onun sana davrandığı gibi davran bakalım aynı durumda olunca o ne yapacak. Dayanamıycaktır eminim buna hatta seninde yapabileceği sanmıyorum kıyamazsın onada :)) en iyisi konuş derim neden böyle yaptığını ne olduğunu sor bakalım bi ne diycek

Seni bir kez aldatmış ve sen bunu affederek onunla devam etmişsin ve büyük hata yapmışsın. Bence affediceksen bile bu bu kadar kolay olmamalıydı. Sonra bunların olması normal çünkü adam biliyor ne yaparsa yapsın senin onu terketmeyeceğini, sevginden emin. Eğer çok seviyorsan tabiki savaş derim ama savaşılcak ilişkide bir ışık görmek gerekir sizinkinde o ışığın gözüktüğünü pek söyleyemiyorum ne yazıkki :44:

affettim evet ama yalvardı o kıza da yalvardı ona bir şey olmasından korkuyorum özür dilerim nolur yalan söyledim de ona yemekten kesilir diye yalvardı bana affet aşkım köpek gibi seviyorum seni bırakma beni diye ve gerçekten zaman geçti ve affettikten sonra bana dediği şu oldu hatamın farkına vardım keşke olmasaydı bu olay ama olduğu da bir bakıma iyi oldu kıymetini anladım sonra hep sımsıkı sarılmalar falan yanımda ağlamıştı ya ben ise tamam unuttum ağlama diyerek sarılmıştım

Ne diyim sen bu adamı bırakamazsın seviyorsun ve onunda sevdiğini düşünüyorsun umarım haklısındır ama anlattıklarına baktığımda seven insanın sevdiğine yapıcağı şeyler değil. Yine de sana şunu söyleyim ders verebilirsin yada ona onun sana davrandığı gibi davran bakalım aynı durumda olunca o ne yapacak. Dayanamıycaktır eminim buna hatta seninde yapabileceği sanmıyorum kıyamazsın onada :)) en iyisi konuş derim neden böyle yaptığını ne olduğunu sor bakalım bi ne diycek

sordum zaten nedeninin ona ağır gibi bir ev tutturduğumu söylemesi oldu. Ama ben ona zorla tutturmadım zor durumdaydı hayvan bağlancak yer olmasa tutmam gerek dedi ve ev de kötü değildi maaşına göre bir ev sadece rutubet varmış boya yapılmış anlamadık sonra öğrendik inan elimden ne geliyorsa yaptım ya çok yoruldum :(

sordum zaten nedeninin ona ağır gibi bir ev tutturduğumu söylemesi oldu. Ama ben ona zorla tutturmadım zor durumdaydı hayvan bağlancak yer olmasa tutmam gerek dedi ve ev de kötü değildi maaşına göre bir ev sadece rutubet varmış boya yapılmış anlamadık sonra öğrendik inan elimden ne geliyorsa yaptım ya çok yoruldum :(

Sen elinden geleni yapmışsın zaten sorun erkek arkadaşında birazda o düşünsün sen düşünüp üzülme boş yere. Biraz arama bakalım üstüne düşme kırdığını anlasın (anlarsa tabi)

allah inşallah karşınıza sizi üzmeyecek birini çıkartır. sevdiğinden eminim diyorsunuz ama gerçekten seven insan böyle davranmaz, resmen sizden ayrılmak için evi bahane etmiş. onu sevdiğiniz için bunları göremiyorsunuz ama o düzelmez..üzülmeniz için söylemiyorum gerçekten.. gerçekleri görüp mutlu olmanızı isterim..

Sen elinden geleni yapmışsın zaten sorun erkek arkadaşında birazda o düşünsün sen düşünüp üzülme boş yere. Biraz arama bakalım üstüne düşme kırdığını anlasın (anlarsa tabi)

ya gerçekten ağzımıza geleni söyledik birbirimize hak etmediğim şeyler söyledi ben de altında kalamadım sonra mesaj attım dedim kıymetimi bilmedin sen seni el üstünde tuttum ben kız halimle sen ise hep yarı yolda bıraktın beni hiçbir mecburiyetim olmadığı halde ailen yardım etmezken ben ettim her konuda destekçin oldum ama sen naptın beni köpek yerine koydun benim gibi sana değer veren bulamazsın böyle seven önemseyen bulamazsın her dediğini alttan aldım sineye çektim allah da biliyor falan yazdım sonra daha da mesaj atmadım evimin oraya geldiğini ama onu göremeyeceğimi söyledi cevap vermedim

allah inşallah karşınıza sizi üzmeyecek birini çıkartır. sevdiğinden eminim diyorsunuz ama gerçekten seven insan böyle davranmaz, resmen sizden ayrılmak için evi bahane etmiş. onu sevdiğiniz için bunları göremiyorsunuz ama o düzelmez..üzülmeniz için söylemiyorum gerçekten.. gerçekleri görüp mutlu olmanızı isterim..

o farklı bir insan gerçekten onu çözmek imkansız sevdiğinden gerçekten eminim çünkü buluşmadığımız gün yoktu sonra azaltmak zorunda kaldık o işten biraz geç çıkıyor diye sadece izin günlerinde buluşmaya başladık ama yanındayken çok iyi hani sarılmalar yani bakışından bile belli ediyor sevgisini ama sanki beni bıraktığında ben onun peşinden koşarsam tatmin oluyor gibi...

yaşın kaç canım bilmiyorum ama eğer aldattıysa orada durmalısın.ben olsaydım öyle yapardım.ben de sevgilimden şüpheleniyorum bazen ama kanıt ws. olmadığı için sadece şüphe olaarak kalıyor.ama ortada bariz bir olay varsa affedilmemesi gerek diye düşünüyorum.

yaşın kaç canım bilmiyorum ama eğer aldattıysa orada durmalısın.ben olsaydım öyle yapardım.ben de sevgilimden şüpheleniyorum bazen ama kanıt ws. olmadığı için sadece şüphe olaarak kalıyor.ama ortada bariz bir olay varsa affedilmemesi gerek diye düşünüyorum.

öyle ama zaten affetmiştim yazdıklarım affettikten 2 ay sonra kadar oldu mesela ağzındaki tek laf evdi uzun süre ev bulmam lazım diyordu başka konu açtığım an benim şuan tek düşündüğüm bu diyordu ev de buldum yardım da ettim ev rutubetliyse nerden bilebilirim ki ben sadece tanıdıkla tanıştırdım işte senin tanıdığın adamdan da ancak bu olur falan filan demeye başladı bu sefer bulsam suç bulmasam suçtu yani şimdi ne yapsam hatasını anlar gerçekten tek istediğim kimsenin bunları yapamayacağını onu benim kadar düşünen birinin olmayacağını görmesi yani

Adam olsaymış kendı tutsaymış o zaman :kkk:

canım bu cocuk seni sevmiyor suan sevse böyle davranmazdı sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın üzgünüm ilgisi kalmams artık sana.

canım bu cocuk seni sevmiyor suan sevse böyle davranmazdı sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın üzgünüm ilgisi kalmams artık sana.

yani yaşayan bilir derler ya anlaman zor biliyorum ama sevgisinden eminim sadece kıymetimi bilmiyor yani fazla değer verdiğim için ona asla sırtımı dönmeyeceğimi düşünüyor ağzına geleni söylese de vazgeçmeyeceğimi zannediyor ama bir sınırı vardır her insanın o sınırı çoktan aştı o. Her dediğine evet dersen hangi erkek olursa olsun yapar bunu da biliyorum. Yani o artık benim iyiliklerime alıştı rahata alıştı derler ya o hesap çalışıyorum deyip her işini yıktı bana ve sonuç olumsuz olunca bana patlayıp durdu ben çok çabaladım bunları gördüğünde pişman olacak bana dünden bugüne 3 mesaj attı dün evimin oraya geldiğini söyledi ama onu göremeyeceğimi söyledi dediğim gibi ama ben cevap atmadım sevmiyor olsa gelmezdi ki zaten o çok çok farklı bir insan hani peşinden koşturup tatmin olduğunu düşünüyorum neyse dünkü mesajına cevap yazmadım bugün de iki mesaj attı soru soran yani bizle alakasız onlara da cevap vermedim. Yani hatasını anlaması için artık yaptıklarına katlanamadığımı hissettirmem gerektiğini düşünüyorum ona.Onun için yaptığım fedakarlıkları görmesi, artık peşinden koşmayacağımı hissetmesi,içini kaybetme korkusunun sarması ve bana olan sevgisini daha iyi anlayıp düzelmesi için kendisiyle başbaşa bırakmayı tercih ettim sizce de bu doğru olan değil mi?

Back
X