Sevgilimi tanıyamıyorum

ilişkileri bir güç savaşı haline çeviren çok yazı okudum , yapmayalım işin içinde duygular var .

Bence sevdiğini bırakma o kadar kolay değil , ama oturup konuşmalısın ne istediğini anlatmalısın ? Sakin ol ,ne sen dünyadaki en kıymetli kızsın nede o dünyadaki en kıymetli adam .senin için emek vermesi gerekiyorsa senin ona sebebpler vermen lazım .

Bu yanlışı yapıyorsun değil bundan sonra şöyle yapar mısın lütfen diyerek başla her zaman .

Erkekler bizim gönlümüzü hoş tutmak için gelmezler dünyaya bence yorumlarıda bunu unutmayarak yapalım .



Yinede ne olursa olsun kendine olan saygını yitirme isteklerini karşılamıyorsa çok zorlama , ama çabalamadan pes etme.
 
şimdi olayı tam anlayamadım ev tutması falan...
senin için ayrı bir şehre mi geliyor çalışmaya...

işin içinde aldatma olmasaydı bu değişiklikten dolayı diyebilirdim ama aldatma var...
dersen ki her aşk bir nefes almayı hakediyor... siz ayrı bile değilken diğer kıza yalan söyleyerek bunu yapması içimi acıttı. unutabiliyorsan vazgeç derim.
 
şimdi olayı tam anlayamadım ev tutması falan...
senin için ayrı bir şehre mi geliyor çalışmaya...

işin içinde aldatma olmasaydı bu değişiklikten dolayı diyebilirdim ama aldatma var...
dersen ki her aşk bir nefes almayı hakediyor... siz ayrı bile değilken diğer kıza yalan söyleyerek bunu yapması içimi acıttı. unutabiliyorsan vazgeç derim.

canım o ev bulamazsa memleketine döneceğini söyledi kardeşinin yanında kalıyor ama o da evli yani bayadır orda kalıyor ve laf edilmeler başlamış ayrı eve çıkması gerekti artık ve bende ev aradım ona günlerce ve sonunda tanıdık aklıma geldi ona gittik bak beğenirsin belki dedim konuştular görüştüler el sıkışıp tuttu evi parayı da verdi ben de yardımcı oldum maddi olarak üstelik çalışan biri değilim okuyorum ama kıymetimi bilmiyor aldatma olayı daha önce olmuştu o olaydan sonra üstüme titremeye başladı ama daha sonra her şeyi benden çıkarır oldu çok fazla iyi davranmama önemsememe rağmen
 
ilişkileri bir güç savaşı haline çeviren çok yazı okudum , yapmayalım işin içinde duygular var .

Bence sevdiğini bırakma o kadar kolay değil , ama oturup konuşmalısın ne istediğini anlatmalısın ? Sakin ol ,ne sen dünyadaki en kıymetli kızsın nede o dünyadaki en kıymetli adam .senin için emek vermesi gerekiyorsa senin ona sebebpler vermen lazım .

Bu yanlışı yapıyorsun değil bundan sonra şöyle yapar mısın lütfen diyerek başla her zaman .

Erkekler bizim gönlümüzü hoş tutmak için gelmezler dünyaya bence yorumlarıda bunu unutmayarak yapalım .



Yinede ne olursa olsun kendine olan saygını yitirme isteklerini karşılamıyorsa çok zorlama , ama çabalamadan pes etme.

oturup konuşabileceğim biri değil kendisi yani anlamıyor laftan onun için sadece o haklı her şeyi yapıyorum yanındayken her şey çok güzel ama beni ağlatıp uyuduğu zamanlar çoktur seviyorum diye alttan aldım o kadar ağır laflar ediyor ki bazen benim kadar yanında olan kimse olmadı hayatı boyunca ailesi bile daha önce arkadaşlara söylediğim gibi yanında olmadı bu ilişkide o kadar çok fedakarlık yaptım ki inan anlatsam şoka uğrarsın canım hani şöyle bir şey bekliyor insan ya bu kıza ben neler yaptım nasıl ağlattım ama o her şeye rağmen yanımda oldu destek oldu kimse yokken o vardı yanımda yardımcı oldu tamam evde sorun çıktı ama sonuçta uğraştı her şekilde hep önceliği ben oldum demesi... heralde fazla değer verdiğim için böyle oldu
 
Arkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var biliyorum okuduktan sonra bu kadar da olur mu pes yani diyebilirsiniz. Neyse anlatmaya başlıyorum ben biraz uzun olacak. Benim güzel giden bir ilişkim vardı ya da ben öyle sanıyordumm bilmiyorum sevgilimin doğum günü yaklaşıyordu ve ben hediye almaya ve minik sürprizler hazırlamaya koyuldum ki sevgilimin başka birine ilgi duyduğunu kızın ise sevdiğinin olduğunu ve yakınlık göstermediğini öğrendim kıza benden ayrıldığını söyleyerek yakınlaşmaya çalışmış sonra çok pişman oldu hatamı anladım değerini gördüm dedi affettim her şey daha güzel olmaya başladı bana olan ilgisi arttı. Ama sonra onun için yardımlarda bulundum kendisi çalışan biri ama hani burda tutunabilmesi kendi hayatını kurabilmesi için desteğe ihtiyacı vardı maddi ve manevi destek oldum ona ailesi olmazken ben sahip çıktım.Ev tutmasını sağladım bir tanıdık sayesinde ama sevgilim sanki bir canavara dönüştü beni bu işe sen soktun demeye başladı halbuki ben ona sadece yardım ettim. Olan rutubet yüzünden bile beni suçladı evden vazgeçti para da yandı doğal olarak ben ona sadece evi gösterdim günlerce gözüme uyku girmeden ev aradım ona bana ağzına gelen her şeyi saydı inanır mısınız ilişkimiz boyunca ağlamadığım gün olmadı hep alttan aldım hep hak ettiğinden fazla değer verdim onun için yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı kendimden fazla düşündüm onu asla kendimi düşünmedim ailesi ilgilenmedi sanki evladı değilmiş gibi davrandılar ben el üstünde tuttum bir erkeğin sevdiğine sahip çıkması vardır ya aynı o şekilde yemek yedi mi üşüyor mudur kalın giyinmiş midir işten çıktı başına bir şey gelir mi hep bu şekilde düşündüm her fırsatta ona onu çok sevdiğimi söyledim ne istese yaptım her anında yanında oldum destek oldum her şekilde o beni çok ağlattı gerçekten kıymetimi bilmiyor benim gibi biri olduğunu düşünmüyorum bir kız ona aldatan erkeğe kolay kolay bu kadar sahip çıkmaz ya bana o kadar ağır laflar etti hep sineye çektim onun için neler yaptım neler nasıl önemsedim ama o bunları hala görmüyor ayrıyız şuan anlaması için ne yapmam gerekli? ya ben onla ileriye yönelik düşündüm hep seviyor beni kesinlikle eminim ama bazıları el üstünde tutar sevdiklerini benim gibi , bazıları da acıtarak sever onun gibi... ne yapmam gerekli onu çok seviyorum yaptığı her şeye rağmen nasıl davranmalıyım? ne yapsam pişman olur hata ettiğini görür ve değerimi anlar?

zaten senin değerini bilmemiş ki neden değerini anlatmaya çalışıyorsun?bırak gitsin abla tavsiyesi
 
canım sen bence görmek istemıyosun bazı seyleri hala sevıyo diebılıosun mesela belkı kızıcaksın bana ama dişardaki insanlar cevrendekıler emin ol icinde oldugun durumdan daha net görur seni.. sen kendını dusun o giderse hayat yok die bişi yok kendı degerını dusurme sakın bence yaptıkların ona degmemiş hic biri affetmen bile erdemlık göstermişsin ama o farklı yorumlamış kendınce erkeklerın bazıları böledir malesef bana kalırsa elının altında göruyo seni o yuzden böle rahat vurdum duymaz tavırlari adamın kafasında netsin yani bunu vermeseydn keske senin iyi niyetini suistimal etmiş bence bundan snra umursama onu önune bak icinde rahat olsun sen elınden geleni fazlasıyla yaptın eger o cabalamazsa bırak gitsin degerlı oldugunu anlycak erkek cok canım canının yandıgıyla kalırsın guvensızlıgınde kalırsın.. kafanı topla ve saglıklı dusun ona göre hareket et duygularına göre değil..
 
Bazıları acıtarak sever demişsin. Öyle bişi mümkün değil. Rasyonel düşünmenin vakti geldi bana kalırsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X