Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar
Ona bakılırsa benide esimin yanına yakistirmiyolardi ben hiçbirini dinlemedim ve şimdi çok mutluyuz nasipse zaten olur ama takma fazla uzulursun o ne der bu neder kafasından çık bence
Nesimi'ye sormuşlar yarin ile hos Musun?
Hos olayım olmayayım o yar benim kime ne?
Yani sen Ada'mı kilolarıyla beğenmişsin. Komsu teyzeye n'oluyo. Bu Ada'm tanıdığından beri aynıysa senin de kilo meselesini çoktan asmış olman gerekirdi.
Başkalarının iliskinize yaptığı her yorumda içinize şüphe düşüyorsa iliskinizde sevgilinizin kilosu dışında baska sorunlar var demektir. O ne dedi bu ne dedi diyeceğinize bu sorunlar üzerine eğilin.
O söyleyen tanıdığın dünya güzeli filan mıymış?
Miss model of the world mü yoksa? Hadi miss model of the Turkey de olur?
Güzellik ve ilişkilerde kim kime yakışıyor bölümü mezunu bir uzman mı?
Zayıflama kampı yöneticisi miymiş arkadaş?
Daha da önemlisi, ona fikrini soran mı olmuş?
Senin için niçin bu kadar önemli hem?
Sen seviyomusun o onemli cnm esimle beni de pek yakistirmazlar kendi bile der sen beni nasil begendinde evlendik ama bnm gozumden bakinca dunyadaki tek erkek o 4 senedir evliyim esimin bana karsi yanlisini eksikligini gormedim yakisikli olup yanima yakisip mutsuz bir evliligim olucagina birak yakismasin sen mutlu ol elalemi bosver
İleride bunlara takıp ilişkine zarar vereceksen şimdiden vazgeç derim yoksa asıl böyle anlarda sevgiline sahip çıkman lazım ki ilişkin güçlü olsun ama sen acaba öyle miyiz diye düşünmeye başlamışsın şimdiden..
Takılma canım evlensen de duyacaksın ben çok duydum kendimden biliyorum aramızda yaş farkı var ben de aksine Minyon gösteriyorum ama alıştı artık herkes sen mutluysan boşver canım kulaklarını kapat