Sevgilimi yanıma yakıstirmiyorlar

Bak canım benim o ne der bu ne der diye yasamayin sonuçta bu hayatı elalem için yaşamıyoruz seviyorsan sonuna kadar yasa sevgini milletin ağzı torba değil ki buzesin bi laf vardır suyun üstünde yuruseniz bile yüzmeyi bilmiyorlar derler.. Sen ne yaparsan yap istersen en mükemmel insanı yanında taşı yine eleştiriler boşver sen onu bunu allah mutlu etsin sizi

İlk evliliğimde kayınvalidemin akrabalardan biri " vive çok kilolu ileride çocuk da olunca daha da salar kendini" demiş pek sevgili ex kayınvalidem de bunu oğluna anlatmış eşim de benimle dalga geçmişti. O dönem 100 kiloya kadar çıktım boy 1.76. Sonra 30 kilo verdim ama onun şerefsiz oğlu gene beni aldattı. O zamandan beri kilo ile ilgili yorum yapanlara inanılmaz kin kusarım.

İçi güzel değilse isterse manken olsun banane !

Önemli olan huyu huyuna suyu suyuna yakışsın gerisi boş ..

Niye milletin dediğine bu kadar takılıyorsun ki. Çok mu önemli kimin ne dediği.
Zayıf deseler nolcak, şişman deseler nolcak.
Herkes manken gibi, yakışıklı, güzel vs olmak zorunda mı.
Millet bi acayipleşti yahu izlediği pembe dizilerdeki gibi sanıyor hayatı!
Kızlar manken, adamlar filinta ... He canım he..

Başkalarının dediğine takılmayın. Herkesin güzellik algılayışı farklı. Kendi kocası dünyanın en fit beyefendisi miymiş?
Kilosu çok fazlaysa sağlığı için vermeye çalışır, başkalarının yakıştırmamasından dolayı değil.
Nereden biliyorsunuz belki ileride elinizde olmayan sebeplerle birden kilo alacaksınız, belki görüntünüzü değiştirecek bir şey olacak.
Önemli olan görüntü değil, ileride kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Başkalarının görüntüsü hakkında ne dediği hiç umrunuzda olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…