Sevgilimi yanıma yakıstirmiyorlar

Beni de sevgilimle yakıştırmıyolar Ağızlarına çarpasım geliyor, neymiş boyu kısaymış, ben çok yakıştırıyorum hiçkimse umrumda değil, seviyorsan umrunda olmaz

Boyle konular yorumlar görünce kendi adima üzülüyorum bende de hafiften kilo var esim bendn cok cok uzun biri gelip esime oyle birsey dese agzinin payini vermesini isterim

Yakistirmak zorunda değil kimse.
Sen yakistirmissin ki takmış koluna geziyorsun gerisi tırı vırı

Sen kendine yakistirdiktan sonra onlara laf dusmez.
Karakteri iyi olsun dunyanin en yakisiklisi olup karaktersiz dusuncesiz biri olunca cok mu iyi olacakmis.
Ayrica kiloluysa zamanla zayiflar saglik icin kendisi icin kilosunu verir.

Çok yakışıklı olsun. Millet yakıştırsın yeter. Sana olan sevgisi, sadakati, dürüstlüğü, çalışkan olup olmaması, nasıl bir baba olacağı vs önemsiz. Yanınıza biblo mu arıyorsunuz, kendinize eş mi?

esim 190 kusurdu benim icin de kisa o kiz yanina yakismiyor derlermis ki bende 170 im.eski esimin iddiasi tabi bu bilemem

Ben daha hic eşi kilolu/şişman diye rezil olanı görmedim.
Ama eşi kaba olduğu için mahçup duruma düşen, densiz olduğu için rezil olan, konusmayi bilmediği için komik duruma düşen çok gördüm.
Önemli olan birbirinize nasıl baktığınız.
Aksi durumda evlenip kilo alanlar, hasta olanlar, yaslananlar hep soluğu adliye koridorunda alır.
Böyle bir şeyi ciddiye alıp dert etmene bile şaşırdım.

Görsellikten çok ;sevmek ve huy güzelliği önemli.Bir erkek kadınına değer veriyorsa;onu mutlu ediyorsa yanına yakışıp yakışmadığı'nın Önemi yoktur.Kiloyu isterse zaten verebilir.Millet ne der diye yaşanmaz.

"Yanına yakışmak" nedir ya? Elbise mi bu ya da vitrine koyacağınız biblo mu? İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz lafıyla şu kafanıza taktığınız durum ne kadar tezat, farkında mısınız? Aşkı bulmak o kadar kolay değil, bulmuşken aklınızı başınıza alın, değer vermesini, sahip çıkmasını bilin. Elalemin sığ ağzına da kulak tıkayın.

Biz evlenirkende esim cok zatifti tahta gibi herkes yakistirmamisti evlendikten sonra 8 ayda 12 kg aldi cok yakisikli oldu sende zayiflatirsin nolcakki

Valla ciddi duşunuyosanız ki ben öyle algıladım o kadar da önemli olmamalı tabi yanına yakışacak yakıştırmışsın ki sevgilin olarak hayatında şu anda ama evlenince karakteri huyu suyu uyumunuz daha önem kazanacak senin için şu anda da önemli ama evlilik bambaşka bi mevzu birbirinize olan sorumluluğunuz artacak o yüzden karaktere verdiğin önem ağır basacak yani en azından ben öyle düşünüyorum

Kardeşimin kocası 110 kilo dev bi adam. Kardeşim de güzeldir, dikkat çeker genelde.

Düğün günü bile bu kızla bu çocuk olmuş mu hiç demişler insanlar. Mişler de miş! Sanki kendileri yaşayacak çocukla. Benim tanıdığım en iyi insanlardan biri o. Birlikte mutlular, gerisi de kimseyi ilgilendirmez.

Başkalarını dinlemeye devam ederseniz çok üzülürsünüz.

Benim eşimin de sevgili olduğumuz dönemde biraz fazlası vardı. Evlendikten sonra hafif yemeklerle ve çok çok önemli olan sporla destekledik şu an acayip fit hatta bekarlığından bin kat yakışıklı oldu.
Kilo hiç iyi birşey değil ama elalemin sözünden etkilenmek ise çok daha kötü birşey.

Mrb arkadaslar ben ailemden uzakta gorev yapiyorum buradan biriyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. Sevgilim biraz kilolu. Buradan tanidigim biri aileme demis ki kilolu hic yanina yakismiyor. Yanina yakistiramadim. Boyle seylr duyunca cok uzuluyorum. Sizce yanina yakismasi cok mu onemli o kadar
Kilo nedir ki? İsterse zayıflar. Ama manken gibi olup karaktersiz olsa daha mı iyi? Sana saygısı sevgisi varsa her şekilde yakışır yanına

Bir akrabamiz var. Kiz 19 yasinda, yakinlarda nisanlandi.cok tatli bir kiz ama asiri kilolu. Abartmiyorum annesinden yasli gorunuyor. Nisanlisi ise oldukca zayif. Yani kabul edilebilir olculerde oyle asiri degil. Esmer ve bence hos bir cocuk.
Akrabalarin tepkilerini gormelisin.
Vay o oglan o kizin yanina olnus mu, kara kuru kavruk bir seymis kizin guzelligine yazik olmus vs vs.
Kizi cok sevdikleri icin kimse onun kusurunu gormuyor herkes oglana yukleniyor.
Ama adim gibi eminim erkek tarafi da kiz icin ayni seyi dusunuyordu.
Yani hicbir zaman iki tarafi da memnun edemezsiniz. Sevgilinizi size yakistirmamislar ama bakalim o taraf ne diyor. Dusunmeyin hic bunlari.

Yo yo millet begenmediyse ayril hemen,kiloluymusta sana hayir gelmez

hata sende. şunun bunun lafına takılıyorsun. sen seçmişsin beğenmişsin.. kime ne?

Kilo alinip verilir onemli olan karakter.iste o ne alinip ne verilir.seviyosan kulaklarini tika.cunku o elalem hep konusur...

ya yorumlari okuyorum zayiflatirsin vs vs kimseyi degistirmek icin evlenmeyin.esin seninle karakteri duzgun tipi iyi degil ama evlenince duzeltiriz diye dusunse ne hissedersin?

Back
X