Sevgilimin abisinin düğününe gitmeli miyim?

tweest

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
1.332
-20
316
Denizli
sevgilimin abisi evleniyor bugün akşam bende davetliyim sevgilimin abisi babası teyzeleri falan hep beni soruyolarmış gelip gelmiyceğimi bense çok kararsızım..ailelerimz tanıdık babamla babası aynı yerde çalışıyorlardı amcamında en samimi arkadaşlarndan babası ama benim ailemin haberi yok ilişkimizden onunsa tüm ailesi akrabaları biliyorlar beni ama yüzyüze sadece abisiyle biraz samimiyetm var annesiyle babasıyla bikaç kere aynı ortmda bulunduk tesadüfen annemle babam gidicekleri düğüne bende gitmelimiyim sizce

sürekli sorup duruyolarmş madem gitmezsen çok ayıp olur bence ama ailenin orda öğrenme ihtimalide var bundan çeknmiosan git derm ayıp olmasn. bi kere bnm arkadşımn annesi gelin adayını aramştı kız açmamıştı demediğini bırakmadı kıza :1:

En acil şekilde cevaplayayım ki, yerinde olsam gitmezdim..

Bence bu biraz yasina, ve iliskinizin ciddiyetine bagli.
Ben olsam sahsen gitmezdim galiba ya.
Yada once ailene anlat iliskini..
Ha birde babani taniyolarmis aileye varmi davet?

Bence bu biraz yasina, ve iliskinizin ciddiyetine bagli.
Ben olsam sahsen gitmezdim galiba ya.
Yada once ailene anlat iliskini..
Ha birde babani taniyolarmis aileye varmi davet?

ailemede davetiye yolladılar tabiki..ilişkimzde 2 yılı geçti ciddiyiz söz nişan düşünüyoruz ama benim üniversite daha bitmedi sevgilmde kpssye hazrlanıyo falan derken bekliyoruz işte ailemede tanıdık olduğu için annem dahil anlatmayı düşünmüyorum gelip isteyecekleri zamn söylemeyi düşünüyorum hernekadar sevgilim aksini düşünsede net kararımm

En acil şekilde cevaplayayım ki, yerinde olsam gitmezdim..

neden bukadar net cevabın peki?davet edildim sevgilmde çok ısrar etti çok istiyor gelmemi ama yinede saygı duyar ben ona sordum ayp olurmu gelmeyim dedim ama ayıp olmaz babam falan sordu hep gelecekmi diye dedi bilmiyorum gitmemek ağırbaşlılıkmı olur?

ailenin bilmesini istemiyorsan, dugune giderek cok buyuk bir riske girersin
ailenin iliskinizi baskalarindan duymalari hos olmaz.
Bunu dusunerek karar ver. Sevgilinede danis, boyle boyle dusunuyorum sen ne diyosun,
Sence ne yapmam lazim vs.

Çok acil fikrimi belirtiyorum;bence de gitme!
Ailene yakın tarihte ilişkinizi açıklamayacaksan,
yaşlarınız daha küçük ve ilişkiniz yeni ise gitme.
Mutlaka bir işgüzar,bir boş boğaz çıkar böyle ortamlarda ve
seni tanıdığının,ilişkinizi bildiğinin sinyalini verir.
En olmadı ''hadi güzelim sıra x'le sizde,darası başınıza''der,
pis pis sırıtır,deşifre olursunuz.
Tabi tercih senin ama tüm davetlileri uyarıp,sözlerini mimiklerini kontrol edemeyeceğine göre?

sürekli sorup duruyolarmş madem gitmezsen çok ayıp olur bence ama ailenin orda öğrenme ihtimalide var bundan çeknmiosan git derm ayıp olmasn. bi kere bnm arkadşımn annesi gelin adayını aramştı kız açmamıştı demediğini bırakmadı kıza :1:

ailesi uzun zamandır biliyor hatta bayramda amcamlarda aynı anda misafrdik muhabbet ettiler falan öğrenmediler zaten hayatta söylemezler böyle bişeyi öğrenme gibi bi ihtimal yokk ben sadece acaba ayıp olurmu diye tereddtlüyüm

Çok acil fikrimi belirtiyorum;bence de gitme!
Ailene yakın tarihte ilişkinizi açıklamayacaksan,
yaşlarınız daha küçük ve ilişkiniz yeni ise gitme.
Mutlaka bir işgüzar,bir boş boğaz çıkar böyle ortamlarda ve
seni tanıdığının,ilişkinizi bildiğinin sinyalini verir.
En olmadı ''hadi güzelim sıra x'le sizde,darası başınıza''der,
pis pis sırıtır,deşifre olursunuz.
Tabi tercih senin ama tüm davetlileri uyarıp,sözlerini mimiklerini kontrol edemeyeceğine göre?

böyle bişey olacağını sanmıyorum açıkcası sevgilim tembihlemştr çoktan ben çok gitmek istiyorum ama karşı taraf ne düşünür orda çok karasızım sonuçta konuşucaklar arkamdan ve bana sevgilim herkonuşulanı söylemycektir iyileri söyler kötüler kalır takıntı yapacağımı bildiğinden

canm sevdiginin ailesi soylemez belki ama etraftan biri soyler
biseyler falan ima eder
ki ailenin haberi yok ve eger baskalarindan duyarsalar
ailen icin hos olmaz bence
ben olsaydim gitmezdim
ve gitmemekle ayip edecegini dusunmuyorum
sonucta senin ailenin hicbiseyden haberi yok ve daha uzun bi sure haberi olmayacak galiba

Bence git,ailen bilmiyor olabilir ama en kısa sürede açıkla...Hem soruyorlarmış gitmemekte olmaz yakışı kalmaz yani.Sonuçta bu düğün,ailene biraz çıtlat derim.
sevgilimin abisi evleniyor bugün akşam bende davetliyim sevgilimin abisi babası teyzeleri falan hep beni soruyolarmış gelip gelmiyceğimi bense çok kararsızım..ailelerimz tanıdık babamla babası aynı yerde çalışıyorlardı amcamında en samimi arkadaşlarndan babası ama benim ailemin haberi yok ilişkimizden onunsa tüm ailesi akrabaları biliyorlar beni ama yüzyüze sadece abisiyle biraz samimiyetm var annesiyle babasıyla bikaç kere aynı ortmda bulunduk tesadüfen annemle babam gidicekleri düğüne bende gitmelimiyim sizce

neden bukadar net cevabın peki?davet edildim sevgilmde çok ısrar etti çok istiyor gelmemi ama yinede saygı duyar ben ona sordum ayp olurmu gelmeyim dedim ama ayıp olmaz babam falan sordu hep gelecekmi diye dedi bilmiyorum gitmemek ağırbaşlılıkmı olur?

Yanlış anlama lütfen yani acil cevap istediğin için kısa ve net olmak adına yazdım onu. Yoksa gitsen de tabi ki olumsuz karşılamam. Sırasıyla nedenlerimi yazayım;
Aileni tanıyan bir aile karşında ve ailenin ilişkiden haberi yok, ilişkiniz çok uzun yıllardır olmuş olsa dahi resmiyet olmadığı için erkek ailesi her ne kadar sorsa da çok hoş ya da olumlu karşılayacağını sanmıyorum. Belki anne babası değil teyzesi halası ama ne bileyim gitmemen biraz ağırdan alman daha yakışık alır diye düşündüm. Hani ailene davetiye gelmiş onlarla birlikte gidecek olsan orada o şekilde görseler belki ama yine de hayırlısı olsun :) Neticeyi yazarsan sevinirim :)

benim sevgilimin abisinin düğününe biz ailecek gittik ha ailelerimiz tanışmıyordu. ama babam düğünleri sever bazen tanısakta tanımasakta gider düğün de dibimizdeydi gittik ben tabi süslendim püslendim:38: falan ailesini tanıyorum bazı akrabalarını da tanımadıklarımla da düğünde tanıştım. eğer sende ailen gidecekse sende git gitmeyecekse gitme ne olur ne olmaz haberleri yoksa uygun olmaz. benim annem sevgilimi tanıyordu ama babam bilmiyor. o yüzden kına gecesine bende davetliydim ama gitmedim.

canm sevdiginin ailesi soylemez belki ama etraftan biri soyler
biseyler falan ima eder
ki ailenin haberi yok ve eger baskalarindan duyarsalar
ailen icin hos olmaz bence
ben olsaydim gitmezdim
ve gitmemekle ayip edecegini dusunmuyorum
sonucta senin ailenin hicbiseyden haberi yok ve daha uzun bi sure haberi olmayacak galiba

aslında gidersem annemle babamı kötü bi duruma düşüreceğim sevgilmn ailesinin gözünde bunuda istemiyrumm sonuçta benim ailem bilmyo onunkiler biliyo 2-3 yıl daha bilmiycekler gibi benim düşünceme göre

benim sevgilimin abisinin düğününe biz ailecek gittik ha ailelerimiz tanışmıyordu. ama babam düğünleri sever bazen tanısakta tanımasakta gider düğün de dibimizdeydi gittik ben tabi süslendim püslendim:38: falan ailesini tanıyorum bazı akrabalarını da tanımadıklarımla da düğünde tanıştım. eğer sende ailen gidecekse sende git gitmeyecekse gitme ne olur ne olmaz haberleri yoksa uygun olmaz. benim annem sevgilimi tanıyordu ama babam bilmiyor. o yüzden kına gecesine bende davetliydim ama gitmedim.

peki sonra nasıl tepkiler aldın sevgilinden yanı annesi babası akrabaları falan illaki fikir belirtmişlerdir

Yanlış anlama lütfen yani acil cevap istediğin için kısa ve net olmak adına yazdım onu. Yoksa gitsen de tabi ki olumsuz karşılamam. Sırasıyla nedenlerimi yazayım;
Aileni tanıyan bir aile karşında ve ailenin ilişkiden haberi yok, ilişkiniz çok uzun yıllardır olmuş olsa dahi resmiyet olmadığı için erkek ailesi her ne kadar sorsa da çok hoş ya da olumlu karşılayacağını sanmıyorum. Belki anne babası değil teyzesi halası ama ne bileyim gitmemen biraz ağırdan alman daha yakışık alır diye düşündüm. Hani ailene davetiye gelmiş onlarla birlikte gidecek olsan orada o şekilde görseler belki ama yine de hayırlısı olsun :) Neticeyi yazarsan sevinirim :)

aslında bende tam bu şekilde düşünüyorum gitmemek bana daha bi artı katar onların gözünde birde çok hevesli görünmek istemiyorum hernekadar oğullaryla evlenmek için can atsamda:)):52::46:

peki sonra nasıl tepkiler aldın sevgilinden yanı annesi babası akrabaları falan illaki fikir belirtmişlerdir

yani kötü bi şey söyleyen olmadı hep dediler bana seni çok beğendiler vs vs sonradan gördüklerimde öle dedi çok yakışıyorsunuz falan dediler yani yok bu kızın ne işi var diyen olmadı

aslında bende tam bu şekilde düşünüyorum gitmemek bana daha bi artı katar onların gözünde birde çok hevesli görünmek istemiyorum hernekadar oğullaryla evlenmek için can atsamda:)):52::46:

Heh işte tam da söylemek istediğim bu.. Yani çok seviyorsundur, evlenmek istiyorsundur ama gitmemen ukalalık gibi algılanmamalı sonuçta nişanlın değil kocan değil ki en önemli faktör ailen. Sen ağır ol, selamlarımı ilet ancak bu şartlarda çok uygun olmayacağını düşünüyorum de, onların gözünde dediğin gibi + kazanmış ol :)

bu arada son cümleni okuyunca çok güldüm :) Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıysa çok mutlu ve huzurlu olun..

Ailenin öğrenmesinde bir sakınca görmüyorsan, ki şuana kadar saklamışsın, git...

Back
X