sevgilimin ablası ve kapanma baskısı:(:(

Yerinde olsam hiç düşünmez ayrılırdım. Mesaj at ya da ara. Eğer merak ediyorsan seni neden aramadığını sor. Ne cevap verirse versin, duymak istediğin şeyi söylemeyecek biliyorsun.

Ayrı dünyaların insanıyız der, senin gözünde ilişkinizin bittiğini söylersin. Umarım bundan sonra mutlu olursun, kesinlikle sana düşman değilim. Bunda sonra hayatında mutluluklar dilerim dersin. Olur, biter..

Tek bir şey söyleyeyim sana, ne olursa olsun hiçkimse için tercihlerinden ödün vermemelisin. Sana nasıl yaşayacağını söyleyen biriyle mutlu olabilir misin?

8 gün beni aramayan biriyle artık iki dünya bi araya gelse de olmaz zaten..otursun muhterem ablasıyla...

Geç bile kalmışsın ondan ayrılmakta.
Ablası türbanlı diye bütün açıklar kötü demek gözünde.
Son derece çirkin haller hareketler.
Hayır gelmez sana canım ne bu çocuktan, ne de aileden.
Bir kere arkadaşın bağımli bir kişilik.
Ablasıda ayrı bir konu.
Aynı sınıfta olsanızda ayrıl ve geriye dönüp bakma bile.

zaten ayrıldık ama utanıyorum ...bütün sınıf biliodu bizi ne biliyim ya çok garip bi duygu..

sanki beni tanıdığında türbanlıydım da şimdi açıldım..hay allahım ya hep de bana denk gelir...aynen dedğin gibi PISIRK..

yani!!! 1000 tane türbanlı kız var birini seçseydi madem seni seçmeseydi seçtiyse bu halinle kabul etmek zorunda.Bence sen ayrıl yaşın daha çok küçük
heleki üniversite ortamındasın çook daha iyilerini bulursun

Malumun ilanını yapıp bende unut diyeceğim.

Biran önce unut çünkü;

Henüz sadece kimliğinde rüştünü ispat etmiş ama yaşamına bunu geçirememiş biri ile evlilik çok zor.

Öyle bir mantaliteye sahip ablası olduğu için ayrıl demezdim ama belli ki ablası onun kadın idolü.
Onun ağzının içine bakarak yürütüyor ilişkinizi,bu da çok feci.

Ha bu arada sizi giyiminizden ötürü ailesine layık bulmayan adama '' kusura bakma hayatım ama ayrılmalıyız,çünkü ben bu kadar cehalet ve seviye eksikliği yaşayan insanları kendi ailemin içine sokmaktan esef duyarım ''....demelisin.

Hoşçakalı çoktan haketmiş,uzatmaları oynamayın.

Son düzenleme:
Sizin bir konunuza yorum yazmıştım ben..
Sevgilinizin tatilden geldikten sonra çok değiştiğinden bahsetmiştiniz..
Yazın ailesiyle kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Sanıyorum ailesinin sizinle ilgili tereddütleri var..
Kapanmanız için yaptığı baskı da bu yüzden..

Eğer içiniz rahat edecekse siz arayıp konuşun..
Ama barışsanız dahi bana pek olurmuş gibi gelmiyor..
Bana sorarsan ayrılmanız çok daha hayırlı olur..

asla aramam..hele de ablası içi kapıyı çarpıp giden birine.ama inşallah okula döndüğümde benimle tekrar konuşmaya çalışmaz..sınıfın ortasında rezil olacağımı bilsem basarım tokadı...

Malumun ilanını yapıp bende unut diyeceğim.

Biran önce unut çünkü;

Henüz sadece kimliğinde rüştünü ispat etmiş ama yaşamına bunu geçirememiş biri ile evlilik çok zor.

Öyle bir mantaliteye sahip ablası olduğu için ayrıl demezdim ama belli ki ablası onun kadın idolü.
Onun ağzının içine bakarak yürütüyor ilişkinizi,bu da çok feci.

Ha bu arada sizi giyiminizden ötürü ailesine layık bulmayan adama '' kusura bakma hayatım ama ayrılmalıyız,çünkü ben bu kadar cehalet ve seviye eksikliği yaşayan insanları kendi ailemin içine sokmaktan esef duyarım ''....demelisin.

Hoşçakalı çoktan haketmiş,uzatmaları oynamayın.

giyimim de de birşey yok aslında sadece pantolon giyerim... bi de saçım açık..ama herkes kendi bilir.bundan sonra yaşasın ablasıyla..

Bırak kendi standartlarına göre birini bulsun kardeşine. Yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş. Yoksa daha çok üzülecektin

bende ayrıl diyecektim ama zaten ayrıymışsınız
iki gün sonra gelir özür falan dilerse sakın inanma
ondan sana ne köy olur ne kasaba

direk ayrıl ....

kafanı taşlara vurursun bak dememıs olmayayım sonra...

kend ellerınle hayatını mahvedıyosun yavaş yavaş haberın olsun...

eğer kapalı biri istiyorsa öyle biri ile sevgili olacaktı..açık bir bayanla arkadaşlık edip sonra onu kapanmaya zorlayan zihniyeti anlayamıyorum ben..

üsetlik bu zorla olacak birşey mi? beni seviyorsan kapan ne demek? kapanmak birini sevdiğin için mi yapılırmış?

canım o sana beni seviyorsan kapan diyor ya sende eğer sen beni seviyorsan açık olarak kabul et de..gerçi ölye bir görümcen olacak önce buna hazır mısın bu daha önemli..

evlerden ırak olsun Ya Rabbim!

lafın kısası kaç kurtul...

Son düzenleme:
butun ailesi kapalı ama ablası s.tr diye kufur edebiliyor oylemi.. kapanmakla olmuyormus demekki bazı seyler..zaten ablasından dahi bu denli korkan bir adamla ne kdr ileri gidilirki heleki su kapanma baskıları kapalı birine basını aç diyemiyorsa kimse acıgada kapan diye baskı yapmak kimin haddine herkes kendi işine baksa ama nerdeeeee..8 gundur gorusmuyorsanız zaten bitmis sayılır ama cokda iyi olmus bence

Son düzenleme:
kızkardeşim neden böyle yapıyorsun?
ablasının küfürlerine ses etmeyen tabir-i caizse pasif bir erkek için değer mi bu üzüntü
biliyor musun ablası ile yanyana geldiklerinde neler konuştuklarını
tahmin ederim ki adını bile anmıyordur ablası sıkıştırsa bile ya abla takılyourz diyordur

aynı sınıfta olabilirsin ama sen hep kendinle başbaşasın
daha ne kadar taşıyabılırsın bunu?
kendine ayıp değil mi ne çirkin cahilce ve edepsiz hareketler bunlar
yazık yapma kendine bu işkenceyi

ailesinin lafına giden, kendi kararını kendi veremeyen, kişiliği oturmayan kişiler bir ilişki için çok zordur, hele bir de hayat görüşü uymayıp baskı kuruyorsa hemen uzaklaşmak şart olmuştur...

Açıkçası hiç kafa yorma ilerde onla evlensen daha çok zorluklar yaşarsın ... rimeline bile laf etmiş dicek hiçbişey yok yani.... bence hiç zorlama

Lütfen böyle insanlara prim vermeyiniz.
Prim alacakları yerlere sevkediniz...

Gerçekten dini inancı sebebiyle başını kapatan bir insan,
açık bir insana kapan diye baskı yapmaz...
Çünkü aklı başındadır,dış görünüşte degil.....

Son düzenleme:
Back
X