• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGILIMIN ABLASI

ben montu sevgiline almışlar sevgilinde ablası yerine senin zevkine daha çok güvendiği için kendine gelmeden değiştir dedi zannettim :bicak:.

Sen bence bildiğin '' boyayıp sıvamışsın '' ( sen anladın onu :KK53:)

Yapılan hediyeyi değiştirmen değil de. Hamile hormonları tavan olmuş bir kadının sana veya sevgiline aldığı hediyeyi gözüne soka soka ben beğenmedim ama almışsın değiştiriyorum diyip birde tekrardan rengini ona sorman çok ayıp olmuş. ben olsam benimde yüzüm değişir hele hamile ve hormonlar tavanken . Bide askerdeki sevgiline hamile ablasını şikayet etmişsin sevgilin senden yana olsa da bunlar hep - olarak geri dönüş yapar sana. Kalbini kırmamak için cevap vermemiş olduğunu düşünüyorum bence öyle görümceyi öp başının üstüne koy :KK14:

Haksiz oldugunuz yazilinca neden illa ki kendinizi hakli cikarmaya calisircasina parca parca yazarsiniz ki? Mont sevgilize mi alindi? Parasini siz mi vermistiniz? Yoksa size mi alindi? Parasini sevgiliniz mi vermisti?

Sevgilin rengini değiştirin demediyse ve sen kafana göre gidip başka renk aldıysan harbi sıvamışsın yani.

Mont sevgiline alındı ise değiştirirken rengini neden ablaya soruyorsun değiştir diyen adam şu rengini al demedi mi

Onlar da alırken adama neden rengini sormamışlar

Son soru para gönderseniz de adam alsa bir de kargo ile uğraşılmasa daha makul değil mi

Yani askerdeki adama bir grup kadın gidip neden mont alsın ki

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
Bu ne yahu
Çok çocukca davranmışsın

Sevgilin istersen değiştir demiş gidip değiştirmişsin renk için ne diye icazet alıyorsun bide gidip gösteriyorsun

Ablası hamileymiş zaten hamile kadını ne diye kardeşine şikayet ediyorsun

Durduk yere huzursuzluk çıkarmışsın

İnsanlar hediye aldığınada pişman olmuştur

Bu devirde mont alan görünce adayı bolluğu var sanıyorsunuz herhalde bile bile kendinize düşman etmissiniz hamile kadının da burnundan getirmissiniz. Ne diye degistiriyorsunuz ki aldığını giyip teşekkür etmeye gitmek varken direk görgusuz gibi koşa koşa degistirmeler üstüne sevgiliyi gazlayip hamile ablasının üstüne salmalar. Çok yanlış hareketler bunlar. Ben olsam hiç yokmussunuz gibi davranirim kadın da öyle yapmış.

Ablasının aldığı hediyeyi begenmeyip değiştirmeniz cok kötü olmuş. senin zevkini beğenmedim ben sevgilime daha iyisini alırım gibi bir durum olusmus bence.

ben montu sevgiline almışlar sevgilinde ablası yerine senin zevkine daha çok güvendiği için kendine gelmeden değiştir dedi zannettim :bicak:.

Sen bence bildiğin '' boyayıp sıvamışsın '' ( sen anladın onu :KK53:)

Yapılan hediyeyi değiştirmen değil de. Hamile hormonları tavan olmuş bir kadının sana veya sevgiline aldığı hediyeyi gözüne soka soka ben beğenmedim ama almışsın değiştiriyorum diyip birde tekrardan rengini ona sorman çok ayıp olmuş. ben olsam benimde yüzüm değişir hele hamile ve hormonlar tavanken . Bide askerdeki sevgiline hamile ablasını şikayet etmişsin sevgilin senden yana olsa da bunlar hep - olarak geri dönüş yapar sana. Kalbini kırmamak için cevap vermemiş olduğunu düşünüyorum bence öyle görümceyi öp başının üstüne koy :KK14:
Böyleleri kardeşi kardeşe düşman eder bende agzımı açamıyorum arada kardeşim var diye :KK12:

Bu zamanlar tatlı zamanlar siz sevgiliye bal kaymaksınız...
Bu fırsatı değerlendirip ailenin içine fitne sokarsanız daha buraya çok konu açarsınız.
Biraz hanım olun değeriniz bilinsin böyle zoraki olmaz..

Ben senin yapmak istediğini anladım.
Sevgiline mont almış ablası, sana da sevgilin git istersen değiştir demiş.
Sen de "bak sizin beğendiğiniz montu ben değiştiririm böyle, o benim beğendiğimi beğenir sizinkini değil" yapmak için gidip renk falan sormuşsun.
Seni iyi niyetli bulmadım zaten böyle olsun diye yapmışsın bence.
Bu gidişle sizin ilişki çok uzun sürmez yalnız ben diyim.
O azarlattığın görümce bi bakmışsın seni bi gün paket ettirmiş, terkedilmişsin.

Son derece basit bir hareket olmuş. sevgiline almış ablası o montu.sen neden rengini beğenmeyip değiştiriyorsun ki?Birde yetmez gibi ablasına soruyorsun "bak ben böyle yaparım iste"der gibi.
Birde askerdeki adama yetiştirip ortalığı karistirmissin..ben o ablanın yerinde olsam ne laflar duyadin benden.şükür et sessiz kalmış.
Ama evlenince bunun intikamını alır senden eminim.

• Beğen
Reactions: KV_
hediye veya degil kadinin aldigi seyi degistirip bide evine kadar gidip gozune sokmak nedir zevksiz der gibi?
hadi onu gectim,agzinizda niye bakla islanmaz herbiseyi su adamlara anlatmak mi zorundasiniz?
hele ki kadin hamile..
cok cok ayip etmissiniz ikinizde..
hele o utanmaz sevgilin nasil hamile kadini arayip bide kavga eder,buldumcuk musunuz nesiniz ?

Normal bir arkadaşın hediyesi degistirilebilir ama araya sevgilinin sözlünün eşinin ailesi girince olay karışıyor . Bence karış taraftan gelen hediyeyi sorgusuz sualsiz kabul etmek gerekiyor. Senin durumuna benzer olarak eşimin ablası da ilk tanışmada bana kırmızı bir gömlek hediye etmişti eşim de degistirme kartı var istersen değiştir dedi ama tercih etmedim çünkü ne olursa olsun bu işler ugrastirici oluyor

Ya diger konidada yazdigim gibi. hepsini tam anlatmiyorlar. ee bizde butun yorumlari butun sayfalari okuyamayiz ki. ilk yazdigini derdi okuyup ona gore yorum yaziyoruz ama baska sayfalarda devami geliyor.

Hediye degil diye yazmis. sevgilisi demis beraber alin diye. gorumce adayida kendisi almis. anladigi..kadariyla...
En bastanda yazsaydin herkes hediye diye anlamaz. herkez verilen hediyeye karsi haksizlik yaptın demezdi.

Yinede tam anlasilir olmadigi icin yorumumu degistiremiyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Montu değiştirmen görgüsülük gibi olmuş hani paran yokda almaya almışken değerlendirmişsin gibi ayıp etmişsin

Back
X