• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGILIMIN ABLASI

Ne güzel kıymet vermiş hediye almış sana. Değiştirmeyeydin iyiydi. Hadi değiştin, bozulmasını kardeşine ispiklemeyeydin bari.
Üzüldüm kadına iyi niyetiyle kötü duruma düşmüş

üç yıllık bir ilişkim olsa sevgilim de benim zevkime daha çok güveniyosa ablasının gidip kendisini mont almasına kızardım aynen senin yaptığın gibi değiştirirdim iyi yapmışsın...
iki erkek ablası olarak, kardeşlerime bişey alınacaksa parası da sevgilisinden değil bizden çıkacaksa o sevgiliye halt etmek düşer, kesinlikle ben kendim alırım ...
ayrıca verilen hediye de değiştirilir, konu yanlış anlaşıldığı gibi olsaydı eğer, sevgilinin ablası sana alsaydı o montu ve değiştirmek isteseydin de değiştirmekte haklı olurdun bence. almış madem giyiverseydin ne saçma laftır ya. aynı şekilde kardeşimin sevgilisine ben gidip mont gibi bir hediye almam herkesin zevki farklıdır, alırsam da değiştirirse gram alınmam surat yapmam bu meseleye. insanlar çok garip.

kısaca salla gitsin, iyi etmişsin. kardeşiyle paylaşsın kozunu. sen ikisinin arasına girmemişsin bence.

Sevgilisi askerden arayıp ablamla bana mont alın demiş ama ablası konu sahibi (ks ) yi alırken çağırmamış . Ve yolla ması için montu ks ye vermiş . Sevgilisi ks ye demiş ki beğenmediysen git montu değiştir . ( görümcesi ks nin sevgilisine aldığı hediyeleri filan beğenmeyip hep bir kulp buluyormuş ) . Ks de gitmiş değiştirmiş değiştirirken de görümcesine hangi renk alayım diye sormuş sonra bir şekilde karar verip almış . Aldıktan sonra montu gidip görümceye göstermiş . görümcenin yüzü değişmeye başlayınca oturmayıp çıkmış . sonra sevgilisine görümceyi şikayet etmiş Ablanın yüzü değişti filan diye . sevgilisi bunu duyunca ablası ks nin daha önceki aldıklarını beğenmediği için '' abla sen hep aynısını yapıyorsun vs vs '' diyerek kızmış . Sonra askerdeki sevgili olanı ks ye anlatmış . Görümce hamile olduğu için ks vicdan yapıp wp den mesaj atmış abla benimki biraz abartmış vs diye görümcede görüldü yapıp cevap vermemiş

Edit : görümce hamile

En düzgün anlatan ben değil miyim :KK70: :KK70: :KK70: :sampiyon::KK59:
Müge anlı gibi çözdün olayı tebrikler :halay::KK19:

kadın bir incelik yapmış hediye almış sana ...
değiştirmek ne demek ya . beğenmesen bile usulen bir iki giyersin yanlarında sonra atarsın dolaba . senin başka montun yok mu gittin acele acele değiştirdin . bide aradım diyorsun siyah mı alayım bilmem ne mi alayım diye ...

Onun beğendiğini beğenmemişsin kadın ne desin sana sen bilirsin diyecek tabi.Bir mont beğenmişler almışlar niye heveslerini kırıyorsun giyiverseydin.Şimdi birşey almaya çekinirler beğenmez diye.Sonrada bir çöplerini görmedim olur.

Yani onun beğendiği hediyeyi değiştirmişsin tamam ama gözüne sokar gibi olmuş biraz. Ayrıca herkes bozulur alınan hediyenin değişmesine. Kalkıp hamile kadını askerdeki kardeşine şikayet etmen çok yersiz olmuş bence. Hata etmişsin konuda baştan sona

Hata yapmışsın sevgiline söylemekle bence gereksiz bi konuymus erkeğe öyle hersey soylenmez eğer söylersen evliliğin çok sorunlu olur allah korusun bazen bazı şeyleri görmezden gelmek gerek bak şimdi aranızda bozuldu kız ne güzel sana hediye almış sen de kardesiyle arasını bozdun hamile kadına azar işittirdin

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
Onlar hediye aldığına pişman olmuş sende sevgiline söyledigine

Sevgilinin seni ezdirmemesi güzel hep böyle yapıyolar dedigine göre sana karşı yinede bi tavırları var gelin görumce anlamında

Onlar baci kardeş aralari düzelir sonra sen kötu olursun bunları yaşamak için böyle taviz verme bence çok erken daha evlenin bi zaten sana düşkünse yine seni kimseye ezdirmez ama aileci olursa o zaman yandın..

Şimdiden çok yüz göz olma sonu b.ka sarar söyliyim mesafeni koru ailesiyle şimdilik ve bu şekilde tanımaya çalış nasil insanlar olduklarinı gözlemle.evlendikten sonra ona göre davranırsin

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
Aldığı hediyenin değiştirilmesi hoşuna gitmemiş galiba.En azından hediyeyi almışken danisabilirdi çaktırmadan beğenileri nasil renk konusunda gibi.O şekilde davrandiysa ben olsam montu ablasina gonderirdim tamam sonuçta düşünüp hediye almış ama sonuçta begenmedigim rengi giymek zorunda da değilim illa ki üzerinde görmek istiycekti giymeyince yine tepki verecekti..
Evlenmeden önce gorumcem ve kayinvalidem hediye olarak parfüm ve çanta hediye etmişlerdi ikisi de hoşuma gitmedi eşime de yansitmadim bunu saygıdan dolayı ikisini de kullandım özellikle onların yanına gittikçe ,hoşlarına da gitti..Neyse bir gün gorumcemle kayinvalideme eşarp almıştım annemle beğenerek..Hediyeyi alırken abartarak aa çok beğendim gibi abarttilar sonra hediyeyi de hediye ettiklerini öğrendim çok sinirlendim.Eşim bir daha annemlere birşey alma dedi sebebini sordum ısrarla..Sana karşı beğenmiş gibi yapıyorlar sonra beğenmediklerini konuşuyorlar dedi..
Evlendik arada bi birlikte alışverişe çıkarız benim kendime aldiklarimi begendiremem kesinlikle onlar herşeyin en iyisini bilir ve ben çok zevksiz birşey almasını bilmeyen biriyim onların gözünde evlendikten sonra bu hareketlerini dalga geçerek göstermeye başladılar takmiyorum:)

Alt tarafı bir mont yani,memleket meselesi haline getirmene gerek yok.Ablasi onu aldıysa kardeşine onun yakışacağını dusunmus demek ki,heves etmiş almış.Niye değiştirme gereği duydun ?
Hadi degistireceksin ,ablaya söylemeden git değiştir gönder sevgiline,niye ablayi önce arayıp sorup ,sonra bir de gidip gösterme gereği duyuyorsun ? Üstelik onun seçtiğini begenmemisken,niye gidip tekrar fikrini soruyorsun ?
Kötü niyetlisin.

KONU SAHIBESI sevgilinin ailesini ve kk yi karistirdin valla bravo

ama ben askerdekine alindigini sanmiyorum hala konu sahibesine alindigini dusunuyorum kendisnin agzindan duymadan inanmam :))

Eger sevgilinin bisey yapmasini istemiyosun neden kafasini mesgul ettiriyorsun? helede askerdeki bi erkege.
Gerek yok bunlara.
Sevgilni sevdim, mert adammis ezdirmemis seni. Helal. Ama yinede sende fesat gelin olma.

Sevgilimin ablası bana mont alıcak değiştirmeyi bırak onunla uyurum gönlü olsun diye. Sevgilimin ablası diye değil herkes için geçerli bu hediye alınan şeyi değiştirmek çok çok yanlış bence keşke öyle bşşey yapmasaydın çinkü anne baba değil bu zaruri birşey almıyor yani içinden gelmiş almış mecbur değil buna saygı göstermek lazmdı. İkinci yanlışlık ta bunu taa askerdeki sevgiline büyük bi olay varmış gibi yansıtman anlatman hem de kendi yanlışın olan birşeyi. 3.sü de sevgilinin hamile ablasına böyle bi konuda sert çıkması. Kadını tanımıyorum ama tek derdi senin montun değildir heralde hediye alacağına pişman olmuştur kadın. Bu kadar hatayla yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum eğer öyle değilse de olgunca davranmamışsınız. Bence cevap vermemesi normal hatta kötü brsey de yazabilirdü kötü niyetli biri olsa. Siz gönül almaya çalışın bence hata hatayı doğurmuş.

Back
X