• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGILIMIN ABLASI

Ya diger konidada yazdigim gibi. hepsini tam anlatmiyorlar. ee bizde butun yorumlari butun sayfalari okuyamayiz ki. ilk yazdigini derdi okuyup ona gore yorum yaziyoruz ama baska sayfalarda devami geliyor.

Hediye degil diye yazmis. sevgilisi demis beraber alin diye. gorumce adayida kendisi almis. anladigi..kadariyla...
En bastanda yazsaydin herkes hediye diye anlamaz. herkez verilen hediyeye karsi haksizlik yaptın demezdi.

Yinede tam anlasilir olmadigi icin yorumumu degistiremiyorum.

Durum bu muymuş o zaman baştan anlatilacaktı ben de hediye zannettim ama yorumu degistirmeyecegim.
:KK20::KK20:

Ben olsam montu değiştirmezdim.
Hadi değiştireceksin, niye soruyorsun rengini filan?
Sana o rengi beğendiği için almış. Başka renk söylemez elbette.
Bir de, sevgiline haber vermen, ablan trip yaptı demen, hamile kadına yapılacak en son şey!

Düzeltme; aman hediye değilmiş.

Ben bastan sona okudum da kim kime ne almis anlamadim.

Sevgilisi askerden arayıp ablamla bana mont alın demiş ama ablası konu sahibi (ks ) yi alırken çağırmamış . Ve yolla ması için montu ks ye vermiş . Sevgilisi ks ye demiş ki beğenmediysen git montu değiştir . ( görümcesi ks nin sevgilisine aldığı hediyeleri filan beğenmeyip hep bir kulp buluyormuş ) . Ks de gitmiş değiştirmiş değiştirirken de görümcesine hangi renk alayım diye sormuş sonra bir şekilde karar verip almış . Aldıktan sonra montu gidip görümceye göstermiş . görümcenin yüzü değişmeye başlayınca oturmayıp çıkmış . sonra sevgilisine görümceyi şikayet etmiş Ablanın yüzü değişti filan diye . sevgilisi bunu duyunca ablası ks nin daha önceki aldıklarını beğenmediği için '' abla sen hep aynısını yapıyorsun vs vs '' diyerek kızmış . Sonra askerdeki sevgili olanı ks ye anlatmış . Görümce hamile olduğu için ks vicdan yapıp wp den mesaj atmış abla benimki biraz abartmış vs diye görümcede görüldü yapıp cevap vermemiş

Edit : görümce hamile

En düzgün anlatan ben değil miyim :D :D :D :sampiyon::KK59:

Sevgilisi askerden arayıp ablamla bana mont alın demiş ama ablası konu sahibi (ks ) yi alırken çağırmamış . Ve yolla ması için montu ks ye vermiş . Sevgilisi ks ye demiş ki beğenmediysen git montu değiştir . ( görümcesi ks nin sevgilisine aldığı hediyeleri filan beğenmeyip hep bir kulp buluyormuş ) . Ks de gitmiş değiştirmiş değiştirirken de görümcesine hangi renk alayım diye sormuş sonra bir şekilde karar verip almış . Aldıktan sonra montu gidip görümceye göstermiş . görümcenin yüzü değişmeye başlayınca oturmayıp çıkmış . sonra sevgilisine görümceyi şikayet etmiş Ablanın yüzü değişti filan diye . sevgilisi bunu duyunca ablası ks nin daha önceki aldıklarını beğenmediği için '' abla sen hep aynısını yapıyorsun vs vs '' diyerek kızmış . Sonra askerdeki sevgili olanı ks ye anlatmış . Görümce hamile olduğu için ks vicdan yapıp wp den mesaj atmış abla benimki biraz abartmış vs diye görümcede görüldü yapıp cevap vermemiş

Mont konu sahibine değil sevgilisine mi alındı hay Allah akşam akşam Dallasa döndü konu

Hediye degistirilmez arkadaşım. Begenmediysen saklarsin durur. Yaptığın cok ayip. Bende erkek ablasiyim. Bana böyle terbiyesizlik yapilsa mesaji birak yuzune dümdük laflarimi sayarim. Ayrıca her olani gidip eşine anlatirsan anlasamazsin. Simdi sevgili diye adam ailesine bas kaldiriyor ama evlenince bu sefer sana doner yeter artık diye. Karakter meselesi mi yaş mi küçük bilemedim ama olguunlasmamis insanlar evlenmeye kalkmasin bir zahmet.

evet aynen yazdığım gibi hatta konu sahibinnin sevgilisi askerden alın diye hber yollamış

Bravo valla nasil anladin konuyu. Konu sahibide oyle bir anlatmis ki herkes ona alindi hediye sandi. Daha derdini anlatamiyor ayy sinir oldum ben konuya çıkıyorum.

Sevgilinize alınan monttan sizene ? Hadi değiştireceksiniz ne diye hangi rengi alayım diye soruyorsunuz. Fesatlık yapmışsınız siz . Bir de utanmadan ablasını sevgiline şikayet etmişsin.

hic soylemeden degistirip sevgilinize gonderdeydiniz keske..neticede sevgiliniz kendine alinan bir giysiyi begenmediysen degistirebilcegini soyluyor sizin zevkinize guveniyor demekki ve kizip ablasini aramasinin sebebide hep ayni seyi yapiyorlar olarak aciklamis zaten demekki ilk degil uyarmasi iyi olmus triplenmeseymis oda

Morali bozuk olabilir konunun seninle bir ilgisi bile olmayabilir. hemen sevgiline yetistirmissin sende ya. Kendin halledemiyor musun aranizdaki bir konuyu sevgilinle ne ilgisi var bunun. Madem evlenmeyi goze aliyorsnz insnlarla mesele halletmeyide ogrenin. Kaldi ki verilen hediyeyi degistirmekte hic hos degil. Keyfi olsun diye giyebilirdin. Sen kendinin gonlu olsun istiyorsan baskalaininda gonlunu yapacaksin gulum.

Bravo valla nasil anladin konuyu. Konu sahibide oyle bir anlatmis ki herkes ona alindi hediye sandi. Daha derdini anlatamiyor ayy sinir oldum ben konuya çıkıyorum.
övüne bileceğim kadar çok kitap okurum :KK23:Japonlarla yarışırım yani ;) Ama asıl şey yaklaşık 1 yıldır paragraf çözüyorum :D :D

Sen şimdi bravo filan dedin ya bir iyi hissettim bir iyi hissettim :KK37::KK36:

değiştirdiğin için trip yapması saçma ama sevgiline söylemen onunda ablasını aramasıda saçma basit bir konuya hepiniz fazla tepkiler vermişsiniz

En düzgün anlatan ben değil miyim :KK70: :KK70: :KK70: :sampiyon::KK59:
Mesele bu muymus?

Birkac arkadas yorum yapmisti bakin ben sizin aldiginiz montu boyle degistirtirim demek istemissin diye.

Suan aynen oyle dusunuyorum.

Tabi kalbinden gecen niyet bu olmayabilir ama sevgilisinin ablasi da biz de malesef kalp okuyamiyoruz.

Yav kadincagiz bir hediye alayim demis, ki hediye de mont yani, oyle ucuz bir sey degil, basina patlatmissiniz sevgilinle. Pes yahu. Rengini begenmediniz, degistireceksiniz anladim. Peki kadini arayip mavi mi siyah mi diye sormanin mantigi ne? Sen bilirsin diyerek soylemesi gereken seyi soylemis zaten. O triplere girdi diye sevgilinizi niye durduk yere geriyorsunuz ki? Ne tribi bu? Sizle istediginiz kadar ilgilenilmemis mi? Cidden cok sacmalamissiniz. Sevgiliniz de sizden farksiz. Yasiniz 21den buyuk degildir diyorum. Insanlar size hediyeyle incelik yapiyor, ziyan ediyorsunuz her seyi. Ne kadar basit size her sey. Rengini giyilmeyecek kadar begenmediysen degistirirsin, sonra da hediyeyi verenin gonlunu alirsin, tekrar tesekkur edersin, tadinda birakirsin olayi. Bu cikardiginiz ne tantanadir ya...

Yahu arkadaşım Türkçeyi nerden öğrendin? Azeri falan mısın?

Şu yazdıklarınızı bir okuyunda öyle gönderin.
Herkes montun sana hediye olduğunu anlamış. Ben dahil

Back
X