Sevgilimin ablasının düğünü

526248 kere beğenilse beğenicem tüm düşüncelerimi yazmışsınız teşekkür ederim. Ben dünden beri düğüne erkek arkadaşım benimle evlensin diye gitmediğimi anlatamadım :KK14:
Anlatamazsın, çünkü evliliğe odaklanılmış direkt.. Sanki illa attıgın her adımı evlilik için atıyormuşsun gibi...Neyse canım sen içinden geldiği gibi davran.. Hayat, "ailesi hakkımda ne düşünür, kendimi ağırdan satayım ilerde lazım olur" hesabı yapacak kadar uzun değil.. Ayrıca da "kendini ağırdan satma" taraftarlarını merak ediyorum hiç erkek arkadaşları olmamış mı? Olduysa erkek arkadaş da edinmeselerdi!.. Nikah masasına oturana kadar flört de etmeselerdi... Nedir yani bir tek aileye mi gösteriş? Tribünlere oynamaya gerek yok, o görüşü savunan hanımlarımız samimi ve dürüst olsunlar, her zaman değer görürler erkek tarafından, o çok önemsedikleri söz nişanı da yaptırırlar kolaylıkla yüzüğü de takarlar...

bireysel fikrimi yazayım. ben olsam asla gitmezdim. ama madem gideceksin kot, şık bluz, sivri topuk ayakkabı giy. abartma kıyafetini senlik olay yok çünkü

E

Eleştiriye açık değilsen konu açman kendine stres yaratır anlattığın üslup bende ailesiyle ilk tanışmam ne giysem uygun olur nasıl yaranırım gibi bir hissiyat oluşturdu sen kot pantolon da giyip gitsen değer görmesi gereken sensin o yüzden kasma diyerek yazdım ama senin üslübun ve kırıcı tavrın ortafa bir an önce tanışmalısın ki aile de başlarına geleceği önceden anlasın iyi bir düğün geçirmeni temenni ederim :halay::halay::halay:
Konu açması neticesinde tabi ki eleştiriye açık olmalı konu sahibi ama konu açtı diye de "nasıl yaranırım" diyerek eziklemeniz gerekmez.. Eleştirinin de bir dozu vardır...Ayrıca her kıyafet kombin eden birilerine yaranmak için mi yapıyor bunu?

Umarım erkek arkadaşımın ailesi de sizin kafa yapınızdadır. Teşekkür ederim siyah düz elbise kurtarıcı olur evet. Bu tarz uzun elbiseler erkek kardeşin kız arkadaşı olarak uygun olur mu bilemedim.

Düğünün yapıldığı yere göre de değişir aslında.
Bak böyle bişey de alabilirsin , farklı renkleri var. Çokta şık duruyor

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
Konu açması neticesinde tabi ki eleştiriye açık olmalı konu sahibi ama konu açtı diye de "nasıl yaranırım" diyerek eziklemeniz gerekmez.. Eleştirinin de bir dozu vardır...Ayrıca her kıyafet kombin eden birilerine yaranmak için mi yapıyor bunu?

Sizi alkışlıyorum. Çok güzel ifade ettiniz. Aslında kendine bir yüzüklük değer biçenler kendileri. Kadınları evlilik delisi gösteren de bu zihniyet. Sevgi ve aşk değil de bir yüzük değerli bu insanlara göre. Sevgililik kötü bir şey ama nişanlanıp gitsen nişanı atsan farklı bir şey bunlara göre.
Kadını evlilik meraklısı ve kendine bir yüzüklük değer biçen bir varlığa çeviriyorlar haberleri yok.
Üstelik sevgiliyken gidip ayrılabilirsin ama nişanlı gidip nişanı da atılabilir yani. Nedir bu abartı anlamıyorum.
Bitmedi gitti şu kadınların üstündeki baskı.

Çok eleştiresiniz varsa attığım tulumu eleştirin. Ben gidip gitmeme konusunda fikir mi sordum size? Ayrıca tüm mesajları cidden sabırla cevapladım ama sizin yazdığınız rahatsız etti beni. Fikir sordum diye her türlü kabalığınızı çekmek zorunda mıyım?

Kadınlar kadınlardan kıyafet için her zaman yardım isteyebilir. Siz birine yaranmak için gittiğiniz ortama uygun giyiniyorsanız bu sizin şahsi probleminiz.
Sırf alıntı olsun diye bu mesajı alıntıladım. Bir şey soracağım ve gidip gitmemenle alakalı ona göre tekrar bir yorum yapacağım. Ailen bu düğüne gideceğini biliyor mu?

Sırf alıntı olsun diye bu mesajı alıntıladım. Bir şey soracağım ve gidip gitmemenle alakalı ona göre tekrar bir yorum yapacağım. Ailen bu düğüne gideceğini biliyor mu?

Önceki sayfalarda annesinin haberinin olduğunu söyledi arkadaş ve üstüne basa basa git yada gitme demeyin diyor. Konum bu değil diyor. Sorduğu soru gideyim mi değil zaten.

Tıpkı bunu benim size sormamış olmam gibi yani...

Bana gına geldi kızcağıza neler geldi ki konusunu kapatmak istedi. Yani konuda bunu sormayan insana inatla gitme demek annesini falan karıştırmak nedir?
Hiç hoş değil yapılan bu kızcağıza..
Kız evlenmek falan umurumda değil diyor hala gitme ağırdan sat diyenler var, kız arkadaş grubuyla gideceğim ablası zaten biliyor geleceğini diyor hala ama hala bu mevzuda devam edildi.
Giysi soran kıza hala bu sorularla gelmek bana kötü niyetli geliyor.
Ailesini sormanız da art niyetli geldi bana dayanamadım. Ailesinden habersiz düğüne gitme diyecektiniz. Kıza bunu diyen de oldu o da verdi cevabını biliyor diye hala devam ediliyor.
Hiç hoş değil.
Rahatsızlığımı da dile getirme hakkına sahibim.
Kızcağız da konu kapattıracak kadar bıktı zaten benzer yorumlardan.

Back
X