Sevgilimin ablasının düğünü

Hahahaha, vallahi çok benzer cümleler kurdum. Zaten başın çok kalabalık ben gelmeyeyim de dedim ama arkadaşlarımız bile gidiyo benim gitmemem olmazmış.

Olsun, onlar arkadas, ben özelim de. Eh hali ile annelerin ile özel bir anda tanissam daha iyi olmazmi? diye bir konus. Bakalim ne diyecek. Ki bu üstteki cümlede gercekten dogru yani :)

Dugun tanisma icin uygun degil. Akraba ortami=dedikodu kazani. Uzun giysen aa x'in sevgilisi bu yasta ne giymis, kisa giysen x'in sevgilisi cok acik giymis derler. Ben olsam gitmem. Zaten aileyle merhabalasip, sonrasinda muhabbet edemeyeceksiniz.

İlla gidicem diyosan dizin altinda biten kalem elbise giyebilirsin, hafif yirtmacli. Her magazada bulunan bi model
Muhtemelen akrabalara ne yapsam beğendiremem kendimi dediğiniz gibi. Ama kalem elbiseler de (her yerde bulunan modelleri) çok yaşıma uygun olmaz gibi

Ben olsam giderdim:) ben bir sakinca gormuyorum orda gider tanisirsin en azindan butun aileyi akrabalrida gormus olursunuz azcok fikir sahibi olursunuz
Giyecek bi şey bulamazsam gitmeme kararı aldım ama güzel fikirler de geldi kıyafet konusunda. Onlara bakacağım. Teşekkür ederim :)

Bence şık bir kalem elbise gayet iyi olur dogal bi makyaj dogal saclar stiletto minik bi elcantasi ama elbiseniz tek renkse ayakkabi veya cantayla patlatabilirsin :)

Hani nişanlı falan olsamız gidin ama dünyanın binbir türlü hali var bence gitmeyin. Ola ki ayrılık olur çok canınızı sıkacak durumlar olabilir yahut evlendiniz diyelim ailene karşı mahcup olursun dengesizin biri çıkar pat diye söyler senin kızını bekarken tanıdık diye mahcup olursun.

Hani nişanlı falan olsamız gidin ama dünyanın binbir türlü hali var bence gitmeyin. Ola ki ayrılık olur çok canınızı sıkacak durumlar olabilir yahut evlendiniz diyelim ailene karşı mahcup olursun dengesizin biri çıkar pat diye söyler senin kızını bekarken tanıdık diye mahcup olursun.
Benim için ince düşünmüşsünüz çok teşekkür ederim ama ablasının düğününe gitmek ayrılınca neden pişman olma sebebi olsun ki? Benim ailem sadece annem ve onun da haberi var düğüne gideceğimden.

Merhaba kızlaar :KK25:
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.

İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum :KK51:

Dugunde isin yok gitme..

Kendi acinizdan bakın. Bu ozel bir an ve düğün telaşı ile aceleye getirilmiş, gecistirilmis gibi olacak.
Bende sevgili iken evin gelini olayını hiç sevmiyorum ağır olun.
Arkadasimin kayinvalidesi hala der, bekarken bizden cikmiyodun zaten diye.
Herkes aynı olacak değil ama ne gerek var.

Canim dugunde anne ve baba kizlarini dusunur kizi gelin gdiyo diye uzulup dururlar gelene gidene hosgeldn ederler seni kimsenin gozu gormez orda yalniz kalirsn ve tanismak icinde uygun zaman hic degil

Back
X