- 14 Eylül 2014
- 20.697
- 98.273
- 798
- Konu Sahibi likethemovies
Kimsenin kınayacağından değil.Bu kız 20 yaşında ve 7 aylık bir ilişki.Belli bir yaşta olsa ve uzun süreli ilişki olsa kim ne karışır.
Ben 20 yaşımdaki sevgilimi hatırlamıyorum bilee.Bugün bunun ailesi ile tanışacak yarın onun ailesi ile.
Ne laçka bir durum.
Valla yine bir şey değişmezdi benim nezdimde. Hiç bir zaman taktik sevmedim. Sevgilim varsa fotoğrafını da koydum çağırdığı yerlere de gittim. Konuşan olmuş mudur bilmem, ama bana kalkıp bununla ilgili bir şey diyecek olanın da alnını karışlarım.
Herkesin geçmişinde sevgilileri var, oluyor. Düğüne gidince daha hafif daha değersiz falan olmuyor. Benim bir tanıdığım o taktiklerin hepsini yaptı dünyanın en mutsuz evliliğini yaşadı ve boşandı, kıymetini yine bilmediler. Kıymet böyle şeylerle bilinmez, bu tip şeyleri başa kakacak kadar saçma sapan bir aileyse o zaten taktik yapsa da laf sokacak şey bulurlar.
Dediğim gibi ta İzmirden Ankara'ya sevgilisini getirdi kuzen. Kardeş falan da değil kuzen düğününe, biz kıza bayıldık. Teyzem yani kayınvalide adayına gidip ne tatlı neşeli kız demiş herkes.
Bana saçma geliyor evlenmeden önce sevgiliyi önemsizleştirmek. Zaten sevgiliniz varsa herkes bilir bunu saklamanın amacı ne? Düğüne gitme fotoğraf paylaşma sakla. Ama neden? Sonraki sevgilinize sen ilk sevgilimsin mi diyeceksiniz yani? Nedir bu saklama mevzusu. Çok saça ve aşılması gereken bir durum.
Ben öyle iki kere ayrılık yaşadım, her yere fotoğraflarımızı da koymuştuk, anlaşamadık ayrıldık sildim. Sonra gerçek sevgilimi buldum evlendim. Bu kadar basit. Kimse de bana tek kelime etmedi edemez. O hakkı vermem ben yok öyle bir dünya. Siz zaten dk durursanız o el alem de susar.