sevgilimin ablasıyla tanışmak

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar sevgilimin ablasının yaşadığımız şehre gelme ihtimali var bugünlerde hatta baya yüksek bi ihtimal.. ablası ama yaş olarak annemle yaşıt.. erkek arkadaşım tanışmamızı istiyor ablasıda istiyomuş.. sizce arada nişan söz gibi bişey olmadan tanışmak doğru mu ne biliyim ilişkiyi nasıl etkiler yada ciddi bişeyden sonra nişan gibi arada bi yüz göz olma durumu olur mu kafam karışık tanışıp tanışmama konusunda yardımınıza ihtiyacım var..daha öğrenciyiz nişanlanmamızada zaman var daha bu arada

canım tanışacaksın diye yüz göz olacak şekilde sıkı fıkı olmana gerek yok ki gayet resmi bir şekilde muhabbet edip bi ön tanışmanın bence hiç bir zararı olmaz

bence de tanışman kötü olmaz aksine çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum :) hele ablasıyla iyi anlaşırsanız sevgilin de çok sevinecektir.. :)

sağolun kızlar yorumalrınız için:21: ablası haftaya gelecekmiş bakalım iyi olur umarım

ablası benim ailemlede tanışmak istiyormuş ama benim ailem bi sevgilim olduğunu bilmiyor kii... hatta sevgilimi sınıftan en yakın arkadaşım olarak biliyolar.. sadece benle tanışabilcek ama:34:

sevın ıste bak ne guzel aılecek olaya cıddı bakıyorlar umarım hersey cookk guzel olurr :))

sevın ıste bak ne guzel aılecek olaya cıddı bakıyorlar umarım hersey cookk guzel olurr :))
umarım canm sağol :)

Ablasının annen yaşında olmasına sevinmelisin bence.
Kendini daha rahat hissedersin. :)

bakalım artık tanışınca nasıl olcak..aslında önyargılıydım beni beğenmezler sanıyodum çünkü ailesi kapalı benim ise başım açık ama fotolarımda çok beğenmişler beni bakalım artık :3:

Back
X