Sevgilimin aile büyükleri

canım nereye gideceksin evlerine mi gdeceksin dışarıda mı buluşacaksınız ona göre cevap vericem

ay çok heyecanlı vallahi.. canım.. senin ailenin de bu olan bitenlerden haberi var dimi :) böyle sıcak olmaları gerçekten çok güzel.. boş elle gidilmez de pek fazla abartılacak ta birşey yok.. tatlı falan alabilirsin.. tatlı ağır gelir daha o durumda değiliz diyosan :) kuru pasta falan olur.. şahsen ben öyle yapardım herhalde..

giyimi de fazla abartma.. süslenme fazla yani.. olduğun gibi ol.. rabbim nasip ederse evlenirseniz.. sürekli süslü görmeyecekler ya seni.. sade halini sevsinler bence.. hem tabi evlenirken sülalesi ile de iyi geçinmen herzaman iyi oluyor çünkü sadece sevdiğinle
evlenmiyorsun resmen ailesiyle evleniyorsun en önemlisi anne baba ve kardeşler...
rahat davran.. ama gidip te bacak bacak üstüne koyup oturma yani.. ufak tavsiyeler işte..

rabbim tamamına erdirsin canım

dışarıda buluşucaz evleri başka bir şehirde. ama dışarda nasıl biyerde buluşucaz onu hiç bilmiyorum

ben yorumumu yazarken sende dışarıda buluşacağınızı belirtmişsin.. ozaman bişey almana gerek yok fıstığım.. diğer dediklerim geçerli.. sade ol kendin ol.. güleryüzlü ol.. nenesi dedesi hep anlatır durur sonra seni :)

Sevgilinin niyeti ciddi git tanış ama 1 defa mahsus ,evlenmeden önce yüz göz olma aradaki ciddiyeti korumak gerek

ahh gençlik...
sizin aileniz de ilişkinizi öğrenmeden yada ilişkiniz belli bir resmiyete kavuşmadan sevgilinizin ailesinden kimseyle görüşmeyin bence
ben de yaptım aynı hatayı o zamanlar üniversite öğrencisiydim.şimdi evliyiz ama keşke diyorum kendimi daha uzak,mesafeli ne biliyim daha zor ulaşılır hale getirseymişim ama cahillik işte ,heves,heyecan....

evet biliyor benim ailemde.bide o abimle tanışacak zaten bu hafta onunda stresi var üstümde. hepsi üst üste geldi.kuru pastayı bende düşünmüştüm. ama emin olamiyorum bi türlü yaşları ileri olduğu için nasıl karşılarlar hiç bilmiyorum.akıl sır ermez o yaşlara malum :) teşekkür ederim tavsiyen için

canım dışarıda buluşacakmışsnız ya o yüzden kuru pasta abes kaçar erkek arkadaşının anneannesi eşarp takr mı öyle ufak bişey alabilirsin ama almasan da olur hiç sıkma canını

benim aslında hiç isteğim yoktu tanışmaya teyzesiyle bile. hatta zaman geçsin biz daha oturtalım ilişkimizi kendi içimizde daha ciddi olalım öyle bahsedersin benden diye söylenip duruyordum dinletemedim bi anda tanışmış oldum.şimdi anneannesine dedesinede söylemişler benimde olacağımı gitmesem büyük saygısızlık olur haberleri varken.bende çok gönüllü değilim ama mecbur kaldım. gitmişken en iyisi olsun istiyorum artık :/

canım dışarıda buluşacakmışsnız ya o yüzden kuru pasta abes kaçar erkek arkadaşının anneannesi eşarp takr mı öyle ufak bişey alabilirsin ama almasan da olur hiç sıkma canını

bikaç fotoğrafını gördüm gayet modern görünümlü etek ceket renkli takımlar giyen sarı saçlı inci takı filan kullanan bi bayan anneannesi. kişisel bi hediye almak çok göz boyama olmazmı? emin olamıyorum bi türlü

o zaman başka şehirden geliyolar dedin ya hani senin oturduğun şehrin meşhur bişeyi varsa ondan al mesela malatyanın kayısısı, izmirin inciri gibi

o zaman başka şehirden geliyolar dedin ya hani senin oturduğun şehrin meşhur bişeyi varsa ondan al mesela malatyanın kayısısı, izmirin inciri gibi

çok güzel bi fikir ama istanbulunda nesi uygun olurki :/ çok teşekkür ederim bunu uygulamaya çalışıcam :)

bi de bi yerin saray lokması vardı sanki istanbul da sonra boza valla aklıma gelenler bunlar ama boza olmaz almayasın

bi de bi yerin saray lokması vardı sanki istanbul da sonra boza valla aklıma gelenler bunlar ama boza olmaz almayasın

zor işlermiş bunlar. elim boş gitsem ayıpmı olur acaba. erkek arkadaşıma sorsam nasıl karşılarlar diye iyi olacak sanki. sarıyer böreği onlara değilde şimdi bana iyi olurdu ama

elin boş gitsende bişeycik olmaz evlerine gitmiyosun ki sonuçta ya da şöyle yap hani istanbul hatırası tarzı şeyler varya onlardan alıver bi tane

Bende yasadım bu heyecanı kısa bir süre önce seni cok iyi anlıyorum canım ama arkadaslara kulak ver sakın yüz göz olma hatta sen ben mesafemi korururum sık gitmem falan desen bile bir süre sonra alısacaklardır kesinlikle en güzeli ulasılması zor olmak!

kk de güzel bir mesaj okumanın keyfini yaşıyorum....sıcak şehrin sımsıcak insanları işte dermişim....:82:size nacizane önerim ne yapacaksanız, ne yaşayacaksanız içinizden geldiği gibi olsun...kendiniz olun...mutlu mesut bir hayat diliyorum....

siz butun sulaleyi tanima yolundayken
teyzeyle bu kadar ictenken
sizin ailenizin bu durumdan haberi varmi?
saygi babinda yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…