canım nereye gideceksin evlerine mi gdeceksin dışarıda mı buluşacaksınız ona göre cevap vericem
dışarıda buluşucaz evleri başka bir şehirde. ama dışarda nasıl biyerde buluşucaz onu hiç bilmiyorum
ay çok heyecanlı vallahi.. canım.. senin ailenin de bu olan bitenlerden haberi var dimi :) böyle sıcak olmaları gerçekten çok güzel.. boş elle gidilmez de pek fazla abartılacak ta birşey yok.. tatlı falan alabilirsin.. tatlı ağır gelir daha o durumda değiliz diyosan :) kuru pasta falan olur.. şahsen ben öyle yapardım herhalde..
giyimi de fazla abartma.. süslenme fazla yani.. olduğun gibi ol.. rabbim nasip ederse evlenirseniz.. sürekli süslü görmeyecekler ya seni.. sade halini sevsinler bence.. hem tabi evlenirken sülalesi ile de iyi geçinmen herzaman iyi oluyor çünkü sadece sevdiğinle
evlenmiyorsun resmen ailesiyle evleniyorsunen önemlisi anne baba ve kardeşler...
rahat davran.. ama gidip te bacak bacak üstüne koyup oturma yani.. ufak tavsiyeler işte..
rabbim tamamına erdirsin canım
ahh gençlik...
sizin aileniz de ilişkinizi öğrenmeden yada ilişkiniz belli bir resmiyete kavuşmadan sevgilinizin ailesinden kimseyle görüşmeyin bence
ben de yaptım aynı hatayı o zamanlar üniversite öğrencisiydim.şimdi evliyiz ama keşke diyorum kendimi daha uzak,mesafeli ne biliyim daha zor ulaşılır hale getirseymişim ama cahillik işte ,heves,heyecan....
canım dışarıda buluşacakmışsnız ya o yüzden kuru pasta abes kaçar erkek arkadaşının anneannesi eşarp takr mı öyle ufak bişey alabilirsin ama almasan da olur hiç sıkma canını
o zaman başka şehirden geliyolar dedin ya hani senin oturduğun şehrin meşhur bişeyi varsa ondan al mesela malatyanın kayısısı, izmirin inciri gibi
bi de bi yerin saray lokması vardı sanki istanbul da sonra boza valla aklıma gelenler bunlar ama boza olmaz almayasın
7 aylık sevgiliminde benimde ciddi baktığımız bir ilişkim var.2 hafta önce teyzesiyle tanıştım.birbirlerine normal teyze yeğenlerden çok daha fazla düşkünler çok yakınlar. teyzesi İzmir'den gelmişti ve tek gün görüşebileceklerdi İstanbul'da.ama buna rağmen benimde onlarla olmamı istemiş tüm gün boyunca.her ne kadar telaş yapsam bile daveti geri çevirmek saygısızlık olur diye düşünüp gittim buluşmaya.arabadan inmeden çığlık atıp gelmicem sen git diye bağırdım çağırdım ama el mahkum inip yanına gittim.tüm gün beraberdik alışveriş merkezinde dolaştık bayan bayana bikini baktık ayakkabı çanta baktık çoğu zamanda akıllı işgüzar sevgilim bilerek bizi yalnız bıraktı. çok heyecanlandım ama karşımda tüm gün boyunca gayet rahat sanki senelerdir görüşüyormuşuz gibi davranan bir teyze vardı. dahada stres yaptım.aşırı tatlı aşırı içten çok sevimli bi bayan.çok sıcak çok yakın davrandı banada. sohbet alışveriş sırasında filan sarıldığı oldu koluma girdiği oldu eli omzumda yürüdük öptü parfümünü sıkıp koklattı herşey yolundaydı yani.o sırada annesiyle konuştular farkında değildim ben durumun telefonu banada verdiler teyzesi yeterince heyecan yaratmamış gibi birde annesiyle konuştum sesin çok güzel ah canım benim gibi konuşmalar geçti aramızda.o günü atlattım rahatlamıştım. şimdiki sorunum şu ki, haftaya teyzesi anneannesi dedesi geliyor.teyzesiyle telefonda konuştum geleceğim planını yapmış kendisi (yerim ben onu ^_^ ) ama ben teyzesinde olduğundan daha çok heyecan yaptım anneannesi tarafından büyütülmüş bi sevgilim var çünkü.hepsi birbirine çok düşkün. düşününki sevgilime teyzesi geceleri iyi geceler mesajı atmadan yatmıyor.böyle bir aileyle karşı karşıyayım. dedesine anneannesine nasıl davranmam lazım?teyzesi 44 yaşında öyle yaşlı filan değil ama bu sefer resmen aile büyükleriyle karşı karşıya geleceğim giderken birşey götürmeli miyim? yoksa çok mu yapmacık karşılarlar? ne giymeliyim? fikir verin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?