ben bişle burda oturduğum yerde çok heycan yaptım... allah kolylık versin.....
sen bilirsin ama ben olsam boş gitmezdim....
kıyafet olrakda dede de varmış ona göre uygun birşeyler giyersin canım n demek istedğimi anladın.........
yapmacık haraketlerden uzak dur neysen öyle ol.....sorularına mantıklı makul cevaplar ver
desinlerki (oooooo gelin hanım n kadarda olgun,düşünceli vs vs... hadi kolay gelsin
ay canııımmm kolay gelsin :) bende sevgilimin ailesi ile tanışanlardanım ailemin bilgisi altında tabi ki, nası bi heyecan yaşadığını biliyorumm bendeeeee.. bi arkadaşın da dediği gibi fazla yüz göz olma dedi annem bana da.. ufak bir şey alman hoş olur tabi ki de dediğin gibi dışarıda buluşulmaya ne alınır ki? :s birşey almasan da olur gibi aslında, sana bol şans diliyorum :) görüşünce anlat tamam mı umarım her şey yolunda gider :)
evet durumdan haberleri var (babamın henüz olmasada) bikaç gün sonra bide abimle tanışacak onun stresinide yaşıyorum. çok iyi davranıyolar çok yakın davranıyolar bu kötüye işaretmidir acaba diye düşünüyorum birazda çünkü daha yeni bi ilişki altıüstü 7 ay bukadar içli dışlı olunmalımı hemen tüm sülaleyle tanışılmalımı yani bende mecburiyetten ailme durumu açtım abiminde içi rahat etmiyo tanışalım normal bişekilde dedi.erkek arkadaşım dünden razı zaten bıraksam şimdi kalkıp eve gelir elinde çiçeği çikolatası. ben istemiyorum ama erkek arkadaşımada ters tepki vermek istemiyorum arada kaldım
kendin ol içten samimi davran güleryüzlü ol.hiçbir şey almana gerek yok bence dışarda buluşacamışsınız zatenkıyafet olarak da sade giyin çok süslü olmana gerek yok
ama nacizana bir tavsiyem var canım iş ciddiye binmeden sevgilinin ailesiyle sık görüşme yüz göz olma.bir defa görüşeceksin ama gerisini nişandan sonraya bırak
yani ortada resmi bir durum yokken bütün sülalesiyle tanışmanın bir anlamı yok bence
ahh gençlik...
sizin aileniz de ilişkinizi öğrenmeden yada ilişkiniz belli bir resmiyete kavuşmadan sevgilinizin ailesinden kimseyle görüşmeyin bence
ben de yaptım aynı hatayı o zamanlar üniversite öğrencisiydim.şimdi evliyiz ama keşke diyorum kendimi daha uzak,mesafeli ne biliyim daha zor ulaşılır hale getirseymişim ama cahillik işte ,heves,heyecan....
Ben de katılıyorum ama erkek tarafının ailesi ısrarla tanışmak istiyorsa karşılık vermemek de ayıp olurdu. İlişkiler daha başlamadan araya gerginlik girerdi. Bence konu sahibi doğru yapmış görüşmekle.
Ama sıcak ortama aldanıp da çok samimi olursanız Nisanur'un dediği gibi sonradan pişman olursunuz. Soğuk değil ama mesafeli olmalısınız. Hiç bir zaman teklifsiz olmayın sevgilinizin ailesiyle. Sizi güleryüzlü bulsunlar ama biraz da çekinsinler.
Kısacası düşünerek konuşmayı hiç bir zaman siz de diğer aile de elden bırakmazsanız, ilerideki ilişkiler de daha seviyeli olur.
dışarda buuluşulacaksa bişi götürmek abes olur..hediye babında filan,bence evlerine gittiğinde olur o anca..arkadaşların dediği gibi,kendine güven kendin gibi ol..ama çok konuşkan biriysen ilk buluşma için biraz frenle kendini
dışarda buuluşulacaksa bişi götürmek abes olur..hediye babında filan,bence evlerine gittiğinde olur o anca..arkadaşların dediği gibi,kendine güven kendin gibi ol..ama çok konuşkan biriysen ilk buluşma için biraz frenle kendini
normalde gayet konuşkan biriyimdir fazla heyecanlanan biride olmadım şu zamana kadar ama teyzesiyle tanıştığım zaman anladımki ben gayet heyecanda dili tutulabilen biriymişim konuşma konusunda sıkıntı yaşamam heralde yine :)
bilgi vereyim dedim yardım etmek isteyip cevap verenlere :) abimle tanıştılar güzel bi tanışmaydı herşey öyle sanıyorumki yolunda gitti çok mutluyum inşallah aile büyükleriyle tanışmamda yolunda gider güzel olur bişey almayayım diyorum göz boyamak istediğimi filan düşünmesinler diye...
hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bana. ananesiyle dedesiyle tanıştığımdada yazarım ne giydim ne yaptım ne ettim aklınızda hem fikir olur hem ben içimi dökmüş olurum inşallah yine muylu olarak içimi dökerim :97:
Büyük buluşma gerçekleşti pazar günü.... heyecandan heralde ölecektim :26:
herşey çok güzeldi iyi bi buluşma yaptık ananesi beni gayet beğenmiş bana hissettirmeden iyi hanım filan demiş..hediye aldılar teyzesiyle ananesi. bizde giderken teyzesine beyaz güllerden ananesinede beyaz lalelerden birer buket yaptırdık çok mutlu oldular. ananesi asıl çiçek sensin güzel kızım filan dedi sürekli. yanlarından ayrıldığımızda nerdeyse bırakıcaktım artık kendimi yere bacaklarım tutmayacak hale gelmişti.
çok heyecan yaptım ama güzeldi bi aksilik olmadı çok şükür :) teşekkür ederim burda yardımcı olduğunuz için çok sağolun :)