- Konu Sahibi Saripapatya05
-
annesi beni artık istemezden önce bu adam bu kadar parayı alıp naptı diye düşündünüz mü hiç? kadıncağız iyi niyetiyle para biriktirmiş adam da hepsini hortumlamış bir de evdekilerle kavga ediyormuş neyin kavgası acaba neden bu kadar az para biriktirdinizin kavgası mı?
allah aşkına çocuk da değilsiniz annesine bunu yapan size neler yapmaz durumunuz da iyiymiş belki de iyi niyetinizi suistimal etmek için fırsat kolluyordur, felaket tellallığı yapmak istemem ama sevgiliniz hiç güvenilir gelmedi bana.
Şöyle diyeyim o paranın bir miktarını biz bu yaz denize gittiğimzde harcadı ve tabiki haberim yoktu. Sonradan o acığı nasıl kapatırım diye iddaa oynamış ordada olan olmuş, allak bullak oldum gerçekten napıcağımı bilmiyorum
Şöyle diyeyim o paranın bir miktarını biz bu yaz denize gittiğimzde harcadı ve tabiki haberim yoktu. Sonradan o acığı nasıl kapatırım diye iddaa oynamış ordada olan olmuş, allak bullak oldum gerçekten napıcağımı bilmiyorum
Zor bir durum....
Konu sevgilinin sorumsuzluğu olmadığı için buna değinmeyeceğim ama aqualilly'in yazdıklarını da düşün derim...
Annesiyle yüzyüze, gayet açık bir şekilde konuşmanı öneririm...Başka türlü durumları düzeltemezdiniz...
Acaba sevgiliniz annesiyle ayrı, sizinle ayrı dilden mi konuşuyor?
Bunu irdeleyin ve annesiyle konuşmayı deneyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?