Sevgilimin ailesi benden nefret ediyor

Saripapatya05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
11
0
36
Eskişehir
Selam kızlar,
Buraya yazmadan önce çok düşündüm ama artık bunu icimde tutamayacak hale geldim ve sizin bana yardımcı olabilceğinize inanıyorum.

Şöyle özetlim, 4yıldır birlikte olduğum biri var birbirimizi çok seviyoruz ve aramızda gerçekten hiç bir sıkıntı yok. Maalesef birbirine uzak olan iki şehirde yaşıyoruz ama mesafeler bizim için bir engel ifade etmiyo. Annesiyle bir kaç kez telefonda konuşma imkanım oldu, çokta sevmiştik birbirimizi ama bu yaz öyle bir şey oldu ki her şey alt üst oldu. Sevgilimin annesi emekli maaşını oğlunun düğünü için yıllardır biriktiriyodu ve sevgilim o parayı alıp harcamış, tabi benim de hiç bir şeyden haberim yoktu bu yaz bunların hepsini kendisi itiraf edene kadar. Ailesiyle çok kötü kavgalar oldu ama araları düzelmiş gibi olmuştu. Sonrasında yanı geçen hafta sevdiğim ev'den ayrıldı, yine para konusundan kavga cıkmış ve ev'den bir süreliğine uzaklaşmaya karar verdi. ( ben 22 o'da 25 yasında bunuda belirteyim). Bana annesinin " o kızı bırakacaksın " dedığini söyledi, bende kusurumu sordum neden istemiyormuş artık beni, hangi kusurumu gördü de beni sevmiyo dıye sordum meğer oğluna siz o paraları birlikte yediniz demiş.

Suan aramız çok iyi Allaha çok şükür, konuşuyoruz bu konuyu yani mümkün olduğu kadar çünki sevgilim her zaman için içine kapanık olan bir insandır.

Maddi durumum çok iyi, hava atmak için ya da gösteriş için demiyorum bunu yani demek istediğim sevdiğimden bir kuruş almışlığım yoktur bu zamana kadar ve tersine maddi olarak haddinden fazla yardımcı oldum ben ona.

Kafam çok karışık kızlar ben bunu hak etmedim, ilerisini düşünüyorum, annesi hayatta istemez benı artık. Üstelik bu ilişkiden ailemin haberi yok, maalesef bu gibi şeylere acık değiller. İlerde istemeye de gelmez ailem nedenini soruşturur ortalık iyice karışır, yardımcı olun kızlar kafayı yemek üzereyim (

biriken para yüklü bi miktar peki bu adam bu parayı ne yapmış ben olsam bi duru düşünürdüm

senın paranıda harcayabilir senden gizli saklı

annesi haksız değil kızmakta ama seni de suçlaması hiç hoş değil

sevgilin güvenilmez biri olabilr mi evlensen seni de kandırabilir dolandırabilir bunları düşündün mü

Sevgiliniz bu parayı neden harcamış? Ortada bi sorumsuzluk var gibi gözüküyor. Ayrıca annesi ortada evlilik yokken bu iş için ayırdığı parayı niye verirki. Bence olayın çok senlik bi durumu yok gibi geldi. Bilemedim.

sizin dugununuz icin biriktirilen parayi harcayan bi adamdan ne bekliyorsun ki?
ya sana guveniyor nasil olsa zengin bi kiz buldum butun masraflari onun ustune yikarim diye
ya da seninle ciddi degil evlenmeye niyeti yok olan insan kurusun hesabini yapar biriktirilen parayi harcamak yerine

Son düzenleme:
Bunca paralari nereye yemis sevgilin ???
Sen önce bunu düsün,
Adam hic sorumluluk sahibi birine benzemiyor, aksine sorumsuz birine benziyor,
ben onun annesi olsam neler neler yaparim herhalde,
sen önce bu adamla evlenilirmi, önce onu düsün

annesi beni artık istemezden önce bu adam bu kadar parayı alıp naptı diye düşündünüz mü hiç? kadıncağız iyi niyetiyle para biriktirmiş adam da hepsini hortumlamış bir de evdekilerle kavga ediyormuş neyin kavgası acaba neden bu kadar az para biriktirdinizin kavgası mı?

allah aşkına çocuk da değilsiniz annesine bunu yapan size neler yapmaz durumunuz da iyiymiş belki de iyi niyetinizi suistimal etmek için fırsat kolluyordur, felaket tellallığı yapmak istemem ama sevgiliniz hiç güvenilir gelmedi bana.

Annesinin düğünü için biriktirdiği parayı harcayan bu adamdan sana koca moca olmaz!

Bu kadar sorumsuz vurdumduymaz pervasız biriymiş ki annesinden izin bile almamış parayı alırken.

Bi nevi hırsızlıkta yapmış sayılır.

Bir bir daha iki.Bu çocuktan asla ve asla hayır gelmez asla!

Şöyle diyeyim o paranın bir miktarını biz bu yaz denize gittiğimzde harcadı ve tabiki haberim yoktu. Sonradan o acığı nasıl kapatırım diye iddaa oynamış ordada olan olmuş, allak bullak oldum gerçekten napıcağımı bilmiyorum

agzina saglik duygularima tercuman oldun

Zor bir durum....
Konu sevgilinin sorumsuzluğu olmadığı için buna değinmeyeceğim ama aqualilly'in yazdıklarını da düşün derim...

Annesiyle yüzyüze, gayet açık bir şekilde konuşmanı öneririm...Başka türlü durumları düzeltemezdiniz...
Acaba sevgiliniz annesiyle ayrı, sizinle ayrı dilden mi konuşuyor?

Bunu irdeleyin ve annesiyle konuşmayı deneyin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bazi erkeklerin eli cok acik oluyor, ama madem okadar yüklü miktarda para harcamis, nasil bunu ailesinden yillarca sakliyabilmiski? Acaba büyük bir miktarda borc yapip sonra kredi karti borcunu vs ödemek icinmi birden cekmis annesinin parasini?
Ve dört yildir beraber oldugunuz icin bir sekilde beraber yemis olmussunuztur, tabii eger baska harcadigi yerler yoksa (arkadaslara cikinca hesap üstlenme, kumar vs gibi), yani annesinin öyle düsündügün ben pek yadirgamadim. Sevgilinde ailesine durumu anlatacagina, resmen seni öne sürmüs ve kolaya kacip evden ayrilmis gibi geliyor bana, yani pek gerceklerle yüzlesmek istemiyor gibi. Ama affedilmiyecek durumda degil , 25 yas bence daha genc bir erkek icin, toy oluyorlar.

Tabii bu durumda size artik dügün vs icin yardim etmezler, senin maasin iyiyse pek dert etme, kendiniz yaparsiniz artik birseyler, madem seviyorsunuz birbirinizi. Aileside anlar ozaman, senin paragöz olmadigini. Kendi ailene gelince...yani sonucta es adayi sana gökten düsecek hali yoktu, dört senedir birlikte oldugunuzu gizlemeye calis, konus sevgilinle sadece tanisiyorduk, arkadas grubunda falan dersiniz, daha yeni yarim senedir falan cikiyorduk ciddi anlamda dersiniz, yani lafmi yok sanki. Ve ailen üstüne gelirse inkar edersin, sen kabul etmedigin sürece nasil tersini kanitliyacaklar. Kesinlikle öyle birsey yok, taniyordum, evlenmeyi düsünmüyordum, ama baktimki ciddi anlamda yaklasiyor bir iki kere kuru pastacida bulustuk konustuk vs dersin.
umarim hersey istedigin gibi olur.

ha kumarda var isin icinde yani,
ne diyelimki daha :S

Annesi siz tatil yapın diye mi biriktirmiş dişinden kovuğundan kalanı..

Eminim annesi de bilmiyordur tatil için harcadığını.

At yarışı oynasın olmazsa horoz moroz dövüştürsün belki kazanır tüm parayı !

Allahim ya hic gülecegim yoktu, kusura bakma canim ama bu adamdan sana hayir gelmez.
Ben senin yerinde olsam böyle sorumsuz bir insandan nasil kurtulurum diye düsünürdüm. Ne komik birisiymis bu böyle, utanmadan annesnin parasini harciyor birde parayi kumardan kazanmak istiyor...saglam pabuc degil bence...

arkadaşların yorumuna katılıyorum. bir nevi aile içinde hırsızlık gibi düşünüyorum sevgilinizin ailesinin sizin için neler düşündüğünü boşverip siz sevgiliniz hakkında iyice DÜŞÜNÜN derim

Haklısınız annesini arayıp bu konuya acıklık getirmem gerekiyor

annesiyle konussa ne olacak sorun annede degil ki konu sahibinin sevgilisinde.

birde yavuz hirsiz hesabi evde kavga cikarip evi terk ediyor

allah bilir disarda odeyecegi otel veya ev parasi hortumladigi paralardan kalanlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…