Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

Senaryo hazır nasılsa..

Ajan anne ve teyze telefonun sifresini çözmüşler güya!!
Zaten evlenmemesi çok mantıklı böyle insanların içinde gelin olmak cehennemde gibi hissettirir de bende pek inanamadım buna acaba erkek kişisi böyle bir bahane atmış olabilir mi ortaya evlenmek istemediği için

Nereden tutsanız elinizde kalır. O yüzden sizin iş yaş.
Ailesi istememesine rağmen evlenip mutlu olan çoluk çocuğa karışan çok tanıdığım var. Ama birincisi o fotoğraflar sürekli başınıza kakşılacak.ömür boyu yüzlerine baktıkça sizde hatırlayacaksınız. Ve en ufak bişeyde eşiniz sizden şüphelenecek. Yapmayın.
Bide merak ettiğim şey var fotoğraf atınca orgazm falan mı oluyorsunuz sebeb ne

Zaten evlenmemesi çok mantıklı böyle insanların içinde gelin olmak cehennemde gibi hissettirir de bende pek inanamadım buna acaba erkek kişisi böyle bir bahane atmış olabilir mi ortaya evlenmek istemediği için

Kesinlikle ayrılmak için topu aileye attı bence.
Çünkü ortada çekilen fotolar var.

Kesinlikle ayrılmak için topu aileye attı bence.
Çünkü ortada çekilen fotolar var.
Birde başta isteyen aile şimdi niye istemesin sonuçta kadınlar görmüş fotoları erkekler görmemiş ya bence erkekte birşey var zekasını kullanıp bunu ögrenme leri gerekiyor

Nişanlılık döneminde eşimle tartıştığımız konuşmadığımız bi hafta olmuştu. Kaynanam ve görümcem de eşimin telefonundan bizim yazışmaları okumuşlardı. Sonra da inkar etmişlerdi. Hala yüzlerine vurur utandırırım onları. Allahtan yazışmalarda öyle müstehcen birşey yoktu.

Velhasıl bunlar yaşanıyor bu kadar şaşırmayın hanımlar

Ben de istenmeyen gelindim. 5 yıl bekledik gönülleri olsun diye. En sonunda eşim beni aldı karşılarına çıkarttı ya bizi evlendirirsiniz ya da biz siz olmadan evlenip sizi sileceğiz oğlunuzu yok sayın dedi. Baya direndi ve bizim için devamı olan mutlu bir son oldu :) Hala da ailesine karşı asla ezdirmez hep yanımdadır. Erkek arkadaşınızda böyle olmalı. Birbiriniz için hayırlıysanız umarım kavuşursunuz

Bu işin sonu yok canım evlenirsen hiç hak etmediğin muamele ve ithamlarla karşılaşacaksın. Kocaman adamın böyle özel bir şeyini yakalamış olmaları ailede özele saygı da olmadığını gösteriyor. Bence uzak dur

26 yaşındaki teyzesi telefonu kurcalayıp annesinin önüne fotoğrafları sunan, bahane sunduğunu zannetmiyorum çünkü hala benimle

Neden inanmadınız? 26 yaşında teyzesi ve zaten telefonu kurcalamayı akıl eden de o.
Bak canım üzerler seni.
Denklik muhim ne kadar seversen sev aynı evin içine girdiginde bunun daha iyi farkına varacaksın.
Müstehcen fotolar sürekli aile içinde yaptıgın en olumsuz davranışında önüne gelecek.
Bunları göze alabilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…