- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yilinsongunu
-
Sadece ikinizi ilgilendiren bir meseleyi ailesinden uzak tutamamış, özel hayatına saygı duyulmasını sağlayamamış, kendi halledemeyip kalkıp bir de size yetiştirmiş insanla evlenmeyin zaten ya. Daha olmamış o. Çocuk daha, küçük. Yakalarınızın rengi değil de, bu olgunlaşmamışlık büyük mesele.
Zaten evlenmemesi çok mantıklı böyle insanların içinde gelin olmak cehennemde gibi hissettirir de bende pek inanamadım buna acaba erkek kişisi böyle bir bahane atmış olabilir mi ortaya evlenmek istemediği içinAjan anne ve teyze telefonun sifresini çözmüşler güya!!
Zaten evlenmemesi çok mantıklı böyle insanların içinde gelin olmak cehennemde gibi hissettirir de bende pek inanamadım buna acaba erkek kişisi böyle bir bahane atmış olabilir mi ortaya evlenmek istemediği için
Birde başta isteyen aile şimdi niye istemesin sonuçta kadınlar görmüş fotoları erkekler görmemiş ya bence erkekte birşey var zekasını kullanıp bunu ögrenme leri gerekiyorKesinlikle ayrılmak için topu aileye attı bence.
Çünkü ortada çekilen fotolar var.
Birde başta isteyen aile şimdi niye istemesin sonuçta kadınlar görmüş fotoları erkekler görmemiş ya bence erkekte birşey var zekasını kullanıp bunu ögrenme leri gerekiyor
Çizgi film senaryosunda oynar o ancak. Yaşı ona müsait.Senaryo hazır nasılsa..
Çizgi film senaryosunda oynar o ancak. Yaşı ona müsait.
Vücut yaşıyla, akıl yaşı her zaman paralel gidemiyor işte, kötü.
Neden inanmadınız? 26 yaşında teyzesi ve zaten telefonu kurcalamayı akıl eden de o.İnandınmı buna,ben inanmadım.
Bu işin sonu yok canım evlenirsen hiç hak etmediğin muamele ve ithamlarla karşılaşacaksın. Kocaman adamın böyle özel bir şeyini yakalamış olmaları ailede özele saygı da olmadığını gösteriyor. Bence uzak durÖncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Böyle emek verip küçük düşersin aileye sonra ailesinin yanında seni ezer hiç gerek yok evliliğe falan benceÖğrense aynı şeyleri söyleyecek yine.
26 yaşındaki teyzesi telefonu kurcalayıp annesinin önüne fotoğrafları sunan, bahane sunduğunu zannetmiyorum çünkü hala benimleAdam sizinle evlenmemek için bu bahaneyi sunmuş, belki de o bilerek gösterdi ailesine sizi istemesinler diye. Tuşlu telefonu bile kullanamayan teyzeler telefonu kurcalayıp şifreyi bulacaklar bir de whatsapp'a girecekler. Buna inanacak kadar saf olmayın ya.
Neden inanmadınız? 26 yaşında teyzesi ve zaten telefonu kurcalamayı akıl eden de o.
Bak canım üzerler seni.Neden inanmadınız? 26 yaşında teyzesi ve zaten telefonu kurcalamayı akıl eden de o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?