• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

Butun hayatinizi bu hengamede gecirmek istemiyorsaniz ayrilin. Bu fotograflari yakalatmis bi sekilde gormuslerse ben o insandan da size hayir gelecegini dusunmuyorum. Bugun rahatsiz etmez basks bir gun baska ortamda tavri konusma sizi mutsuz eder bilemezsiniz. Ama aileye ortada boyle bir gercek varken bile bile lades demeyin
 
Zor bir durum.Ailesi büyük ihtimalle sizi yanlış bir yerde görüyor.Bu saatten sonra evlensenizde o insanların hafızasından bu görüntüleri silmek zor.
 
Aklıma şu geldi bir de, hani günah almayayım ama. Günümü gün ederim, cinsel olarak da istediğimi alırım diye düşünüp işler ciddiye binince bu yalanı atmış olabilir mi? "bir yol bulsam da evlensek" demesi oldukça itici, ezik ve de ilkokul çocuğu zekasıyla üretilmiş bir bahane gibi geldi
 
Yaaa o bu değilde ergen grubuyla çalışırken çok denk geliyordum bu müstehcen foto atma-alma olayına, ergendir bilnçlendirelim diyordum. Sayelerinde emniyette kamp kurdum o da ayrı bir mevzu ya neyse. Fakat siz hangi akla hizmet size ait olan bir bedeni eş yada sevgili farketmez DİJİTAL ortamda teşhir ediyorsunuz ki?
 
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
İnsanların özeline saygısı olmayan insanlarla ne işiniz var. Onlar sizi değil siz onları istemeyin asıl.
Bugün telefon karıştıran yarın evinize karışacak.
 
Biliyor musunuz babası aynen şu cümleyi kurmuş, o kıza sen zorla attırdın fotoğrafları biliyorum diyip yüzüne tükürmüş ve bir ay kadar anne babası oğullarıyla konuşmadılar. Ama neticede ben istenmeyen oluyorum her halükarda.
Ya bırak bu işleri allah aşkına. Mesajları da okumuşlar e o zamanda orada zorlama olup olmadığı zaten meydandadır. Bi de 26 yaşında olan hacker teyze ise sevgiliniz kaç yaşında acaba
 
Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Hayir gelmez bu iliskiden ayrılın en güzeli bir daha da ona buna ciplak foto atmayın, kocaniza bile atmayin sonuc rezillik olmus işte. Onlarin yaptiklari cok ayıp ama sevgiliniz de pasif ki masaya vurup yumrugunu üste cikmamis.Savunabilirdi sizi ve olay size bence hiç yansimamaliydi bu tip erkekten koca olmaz.
 
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
1.si bu adamdan bir cacık olmaz.ailesi ayrı psikopat ve saygısız, adamda da ailesinin lafından çıkacak toto yok.
2.si denk değilsiniz, kör aşka kapılıp gitmeyin sonra gözünüzü açtığınızda her şey için geç olur.ben kimsenin lafını dinlemeyip seviyorum kafasını bir kenara bırak.adam daha kendi telefonu üzerinde bile hakimiyet sahibi değil.
3. sü , nişanlına kocana heycanlandırıcı şeyler yollamaya karşı değilim de bu bebe hiç güven vermedi.bu olay belki gözünü açar da kapıldığın kör aşktan uyanırsın.bi nevi sana iyilik yapıyor ailesi.
 
Evlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadece
burda bu kadar insan + kendi bütün çevren + hayatın sana sundukları sana doğruyu göstermeye çalışırken hala kafamın dikine gidiyorum ben diyorsan yapacak bir şey yok.hayat senin hayatın, bizim değil.yerlere göklere sığdıramadığın aşkınla ve muhteşem bir adam (!) olan sevgilinle git mahvet ne diyelim.
 
Süpermiş, sizden resim isteyip sonra sizi rezil etmesi. Bahane de hazır müstehcen resimlerini annem gördü. Siz şöyle bir telefonundan benim telefonu arayacağım diye alıp formatlayın. Mail vs hiç bir şey, galeri, özel uygulama vs bırakmayın.
Sizi böyle öne süren immatür tiplerle işiniz olmasın, kendini gaza getirmek de memnun etmiştir, bak kızı ayarladım diyerek. Böyle sevgi mi olur?
 
Bu size hiç mantıklı geldi mi?
Ailesini anlayabiliyorum. Hoş karşılamadıkları bir durum üzerine böyle tepki vermişler. Ama denklik çok önemli. Denkliği de geçtim, resimlerin kurcalayıp bulmaları falan inandırıcı değil. Bence bu kişi tehlikeli ve yalan söylüyor. Lütfen kimseye güvenip böyle şeyler paylaşmayın. Yazık değil mi iki dünyanıza da zarar vermeye
Evet haklısınız, fakat ne gibi bir yalan söyleyebilir onu bilmiyorum. Ya da neden yalan söylemiş olabilir?
 
Şuan size karşı tavırları nasıl?
İkinizin konusunun arasında uçurum olduğunun farkındasınızdır inşallah. Ayrıca eşi arkasındaymış ailesine rest çekebilmiş sizin sevgiliniz bu kadar basit bişeyde bile sizi savunup yanınızda tam anlamıyla olamamış..Basit dediğim kimse kimsenin telefonunu karıştıramaz he karıştırıdı diyelim karıştıran yaptığına yapacağına pişman edilir..
 
burda bu kadar insan + kendi bütün çevren + hayatın sana sundukları sana doğruyu göstermeye çalışırken hala kafamın dikine gidiyorum ben diyorsan yapacak bir şey yok.hayat senin hayatın, bizim değil.yerlere göklere sığdıramadığın aşkınla ve muhteşem bir adam (!) olan sevgilinle git mahvet ne diyelim.
biz bir taraflarımızı da yırtsak inanmayı tercih ediyor , bırakalım kendi hayatı . Düşe kalka dersini alsın.
 
Nasıl telefonu sevgilinizden gizli alıp şifre falan kırıp kurcalıyorlar bu sırada o nerede? kolay mı şifre kırmak ve konuşmaları okumak yani fotoğraflar bir yana konuşmaları okumaları cidden büyük problem bana da pek inandırıcı gelmedi ya. İleride de sürekli karışacakları anlamına gelir yani izin verseler bile iyi düşünün derim şimdi toz pembe bakıyorsunuz ama sonra ailelerin denk olmaması kültürü davranışları evliliği çok etkiliyor ki sevgilinizde pasif kalmış gibi
 
Back
X