- 3 Şubat 2018
- 25.821
- 111.053
- 598
- Konu Sahibi yilinsongunu
Bence o aileye gelin gitme. Sifre kırma numarasına pek inanmadim, ama kirdiysalar bile öz oğullarına bile saygısı olmayan aileye gelin gitme derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Gercekleri gorebilmesi icin uzulmesi gerekiyor..aslinda konu sahibi de az cok tahmin ediyor yazdiklarimizdan ama kabullenmek istemiyor..Bunu bende düşündümde yazmadım sayfaya,sonuçta genç bir kızımız üzülmesin diye yazmadım.
Koşarak uzaklasın bence zira bu aile ile olmaz.Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Hayır böyle söylerek günah alıyorsunuz kesinlikle aramızda birşey geçmedi, aksine yazılanları okuyunca biraz gözüm açıldı. Çok sevmek hiçbir şeye mantıklı bakmamamı sağlıyormuş. Yaşadıklarım biraz ağır geldi ve altından kalkamadım. Hem adımın lekelenmesi hemde sevgi duyduğum insanla aramın açılacak olması yıprattı.Gercekleri gorebilmesi icin uzulmesi gerekiyor..aslinda konu sahibi de az cok tahmin ediyor yazdiklarimizdan ama kabullenmek istemiyor..
Burada mustehcen fotograflardan fazlasi var gibi..konu sahibi "ortada kalacagim" psikolojisiyle herseye razi yeterki o imzayi atabilsin... o imzayi atmak icin bizden yardim istiyor..belki bu mustehcen fotolar birlikte iken cekilmistir falan..
Neyse net bisey var o da bu evlilik olmayacak , sevgilisi yolu tikamis konuyuu taaa babam bile biliyora getirerek..
Bu olay olalı 2 ay oldu ama herşey olabilir dediğiniz gibi.Ben nedense böyle birşey olduğuna inanmıyorum ..erkek arkadaşınız sizden ayrılmak için böyle birşey uydurmuş olabilir mi ? Çünkü koskoca adamn telefonunu kurcalamak ne biliyim .
Buradan bariz belli de yalan söylediği ..
Öyle birşey olsa neden hala benimle birlikte diyorsunuz merak etmeyin bir anda ayrılmaz zaten yavaş yavaş sindire sindire olur o işler planı bozulmaması için ...
Yine de siz bilirsiniz ..
Bu olay olalı 2 ay oldu ama herşey olabilir dediğiniz gibi.
Burda size yorum yapanlar bu evlilik olmaz,gideri yok diyoruz..siz illede olsun,olmali,mutlaka bu evlilik olacak diye diretiyorsunuz ustune mustehcen fotoda eklenince ben bir birliktelik oldugunu dusundum ,yani bu mustehcenligin birlikte cekildigini varsaydim..Hayır böyle söylerek günah alıyorsunuz kesinlikle aramızda birşey geçmedi, aksine yazılanları okuyunca biraz gözüm açıldı. Çok sevmek hiçbir şeye mantıklı bakmamamı sağlıyormuş. Yaşadıklarım biraz ağır geldi ve altından kalkamadım. Hem adımın lekelenmesi hemde sevgi duyduğum insanla aramın açılacak olması yıprattı.
Kürtlerın Icınde yapamazsın sadece bunu söyleyımÖncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Çok sorunlar yaşadık tabi ki evlendikten sonra da ama eşimin benim arkamda olmasıyla pek etkilenmedim. Şimdi iyiyiz ama mesafeliyiz mesafeli oldugumuz için iyiyiz.Şuan size karşı tavırları nasıl?