• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Böyle bir aileye gelin gitmenizi hiç tavsiye etmem. Annesi ve teyzesi, oğlunun telefonunu kurcalayacak kadar saygısızsa, yetiştirdiği evlada da geçmiştir elbet. Şimdi anlamazsınız ama yarın öbür gün bakarsın eşin telefonunu kurcalıyor, onu giyme, buraya gitme diyor. Fotoğrafları sildiğinden emin olun ve ayrılın.

Bence direk ayrıl sen evlensen bile kötü kız olarak kalırsın gözlerinde annesini geçtim teyzesi seni sülaleye yayın yapar bu kız böyleydi arsız istenmediği halde geldi falan gibi ayrıca denk değilsiniz bi zaman sonra patlak verir bu işler bunuda geçti bi batılı bi doğuluyla yapamaz onların kalabalık ve rahat tavırları senin aile ve yaşantı tarzına çok ters gelir zamanla kuzenimde böyle evlendi sonu boşanma oldu herkez biz demiştik desede aşk bi yerde evlilikte kendini saygıya bırakıyor sen bilirsin ama görüşüm böyle

Eeeee nolmuş sevgililer birbiriyle o tarz seyler paylaştıysa??? Hayret bişi
[/QU
bana da bazi fotolar atti. bizde ilisknizi kendiniz yasayin bize yansitmayin dedik kiz duusman oldu. en son kina gunuzaten beni istemediniz diye kendini yerlere atip bizleri salondan kovdu。yoksa ne halti varsa yesin bizene。 bayram sabahi seker hastasi annemi aglatan birini isteyecek degiliz

Bu onu kötü birisi yapmaz abine sadık olsun Yeter insanların cinsellik üzerinden yadirmayiniz bu onların özeli siz nereden biliyorsunuz bunları
bana da atti cunku cinsellik herkesin dogasinda ama kendi aralarinda yasasinlar banane nasil optugunden sevdiginden

bana da bazi fotolar atti. bizde ilisknizi kendiniz yasayin bize yansitmayin dedik kiz duusman oldu. en son kina gunuzaten beni istemediniz diye kendini yerlere atip bizleri salondan kovdu。yoksa ne halti varsa yesin bizene。 bayram sabahi seker hastasi annemi aglatan birini isteyecek degiliz

Şeker hastası annemi ağlattı mı? .of of...size gelecek geline yazık...koca kadın ağlamasaydı yarı yaşındaki kız napacak allasen...
Neyse ben kaçar

Şeker hastası annemi ağlattı mı? .of of...size gelecek geline yazık...koca kadın ağlamasaydı yarı yaşındaki kız napacak allasen...
Neyse ben kaçar
dimi onca yaptigina ses edemedik oglumuzun hatrina yuttuk onun icin yazik。 valla gayetrahat koca parasi yicem evlenip dedi keyfince takiliyoda ama geline yazik dimi。allah boyle gelini boyle dusunenlere de versin o halde。 kkendi aranizda iliskinizi yasayin demenin neresi aykiri hep birliktemi yasayalim

Belki de o gösterdi bilemeyiz bu ne cüret ya o kaynana şimdiden bunu yapıyorsa neler yapmaz turşusunu kurşunlar bırak Allah aşkına bulunmaz Hint kumaşı oglunu

Yavrum, evladım aklını başına al.
Niye istenmediğini bile bile kendini bu aileye kabul ettirmeye çalışıyorsun?
Sizin ilişkinizin huzurlu bir şekilde evliliğe dönüşmesi çok zor hatta imkansız.

19 yaşında bir oğlum var.
Açıkcası oğluma müstehcen fotoğraflar gönderen bir kızı, ailemize dahil etmekte istekli olmayız karı-koca.
Neden biliyor musun?
Bunu yapmaması gerektiğini bilmeyecek kadar toy bir kız, evliliği de yürütemez diye düşünürüz.
Bu kızda cahil cesareti var diye düşünürüz.
Oğlumuz istese bile -ki ona da çok kızarız- bunu reddedecek kadar aklı-fikri yok mu?
Diye düşünürüz.
Demem o ki yol yakınken bu işten vazgeç.

Son düzenleme:
Evlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadece
Git aileye yalvar size uygun değilim ama napayım oldu bir kere beni gelinimiz olarak kabul edin sonra hergun başıma kakin oğlunuz da bugün beni çok seviyor o bilirsiniz biraz siliktir evlenince doldurur doldurur üzerime salarsiniz şiddet uygulasa da olur Yeter ki evlendirin bizi de
Çünkü sen de o adam hicbirsey yapamıyor sen ortayı bul
Yahu arkadaşım ortayı bulacak senin karsindaki adam ailesini o tanıyor ya sahip çıkacak sana adam gibi ya da seni sonsuza kadar unutacak
Öyle ben unuttum telefonu şifresini cozmusler biz kavusamayiz diyip kenara çekilmek yok o taşın altına girmiyorsa aşkı için sen niye düşünüyorsun ki

Teyzesi şifreyi çözüyor ve annesiyle kurcalıyorlar ve hemen durumu babasına anlatıyorlar, sevgilime köpürüp o kızla evlenirsen seni evlatlıktan reddederim diyen zaten babası.
Hu hu kendine gel..ıyi niyetlı olsalar işi duyurmazlardı ..sızı ıstemıyorlar

Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Canim bi erkek ailesi olmadan mutlu olamaz ve seni de mutlu edemez bak kendinden diyosun insanlar beni üstün görüyo bu cok yalnis dogulu veya lise mezunu olmasi insan olmadigi anlamina gelmez bi dogulu gelini olarak söylüyorum dogulu erkekleri eşlerine o kadar deger veriyolar ki anlatamam neyse ben olsam evlenmem hatta fotolarimi görmüsler diye utanirim yüzlerine bakamam uiyy Allah korusun:110:

Back
X